EchoMAR görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirenler yorumlarını bekliyorum.

beni bugün aradılar cevat bey ile görüştüm tüpleriniz açılır dedi eğer açılmazsa sizden ücret talep etnicem dedi...

beni bugün aradılar cevat bey ile görüştüm tüpleriniz açılır dedi eğer açılmazsa sizden ücret talep etnicem dedi...
İnşallah açılır ve sen o parayı verirsin cnm :) inşallah tek seferde ya bismillah dersin ve açılmış olur

eşimle görüştüm cnm laparoskopi yaptıracağına bu işlemi yaptırmak daha mantıklı diyor laparoskopi 900 -1000 arası .bu 550 tl inşallah cnm cekildikten sonra hemen paylaşırım ben burdaki arkadaşların tavsiyesi ile echomarı buldum onlara da ayrıca tşk ediyorum

Kendi kendime karar verdim rahim filmi çekilmeye 2 kez olumsuz tüp bebek denemesinden sonra..
Araştırdım echomar Cevat bey çıktı nette karşıma videolarını falan izledim nette ama içimde hep bi korku vardı.

Oraya gittiğimde de titriyodum resmen korkudan.

Ama herşey 1 dk sürdü sıfır ağrı sıfır acı bundan mı korktum delimiyim ben dedim gülerek ciktim gönül rahatlığıyla cekilebilirsiniz
500 yada 550 liraydı geçen sene

Kendi kendime karar verdim rahim filmi çekilmeye 2 kez olumsuz tüp bebek denemesinden sonra..
Araştırdım echomar Cevat bey çıktı nette karşıma videolarını falan izledim nette ama içimde hep bi korku vardı.

Oraya gittiğimde de titriyodum resmen korkudan.

Ama herşey 1 dk sürdü sıfır ağrı sıfır acı bundan mı korktum delimiyim ben dedim gülerek ciktim gönül rahatlığıyla cekilebilirsiniz
500 yada 550 liraydı geçen sene
inanın parasında değilim artık sadece ağrı acı olmaması derdim

inanın parasında değilim artık sadece ağrı acı olmaması derdim
Acı olmaması cihazla ilgiliymiş nette oyle yaziyor cogu yerde eski olunca cihaz rahmi çekistiriyormus ondan aci duyuluyomus canım orda cihaz çok iyiymiş zaten ağrısız rahim filmi diyorlar ve benim ağrı eşiğim çok düşük gerçekten bide ödlek bi kızım bu sağlık konularında. Bidaha çekilmen gerek deseler bana hiç düşünmeden oraya giderim o derece güven bana. Bende parayı önemsemedim bisuru yerle telde gorusmustum en pahalisiydi hatta echomar

Acı olmaması cihazla ilgiliymiş nette oyle yaziyor cogu yerde eski olunca cihaz rahmi çekistiriyormus ondan aci duyuluyomus canım orda cihaz çok iyiymiş zaten ağrısız rahim filmi diyorlar ve benim ağrı eşiğim çok düşük gerçekten bide ödlek bi kızım bu sağlık konularında. Bidaha çekilmen gerek deseler bana hiç düşünmeden oraya giderim o derece güven bana. Bende parayı önemsemedim bisuru yerle telde gorusmustum en pahalisiydi hatta echomar
evet ağrı eşiğim benimde çok düşük arkadaşım ya aynen sağlık işlerinen bende çok korkuyorum hat safhada yani tüp bebek için bahçeciye görüşmeye gidecez cumartesi günü hani ben rahim filmi ister diye ön araştırma yapayım dedim eğer isterse echomara giiderim sende ağrı acı yok diyosan öyle tercih edeyim

kızlar merhaba ben 1.5 sene önce dış gebelik yaşadım . sonrasında echomarda rahim filmi çektirdim sonucum normal çıkmıştı. geçtiğimiz aralık ayında ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. 1.5 sene önce rahim filmi çektirdiğim için doktorum ikinci transfer öncesi yine rahim filmi istedi. bu ay hsg çektirip önümüzdeki ay transfer olucak . benim gibi rahim filmi sonrası hemen tüp bebeğe başlayan varmı aranızda bir sıkıntı olur mu acaba çünkü radyasyon alıyoruz sonuçta kafama takıldı

Merhabalar, ben de yarın için randevu aldım. Deneyimimi paylaşırım sizlerle.
Herkes Cevat Bey'den söz etmiş, web sitesinde de hep onun adı geçiyor. Ancak bana Hülya adından bir hanım doktorun ismini verdiler.
Hülya Hanım'la deneyimi olan var mı acaba?

Merhabalar, ben de yarın için randevu aldım. Deneyimimi paylaşırım sizlerle.
Herkes Cevat Bey'den söz etmiş, web sitesinde de hep onun adı geçiyor. Ancak bana Hülya adından bir hanım doktorun ismini verdiler.
Hülya Hanım'la deneyimi olan var mı acaba?
Beni de bir hanım çekmişti filmimi. Ağrı hissetmedim. ismini hatırlamıyorum. Hiç korkma. En fazla 10 dk sürer

evet ağrı eşiğim benimde çok düşük arkadaşım ya aynen sağlık işlerinen bende çok korkuyorum hat safhada yani tüp bebek için bahçeciye görüşmeye gidecez cumartesi günü hani ben rahim filmi ister diye ön araştırma yapayım dedim eğer isterse echomara giiderim sende ağrı acı yok diyosan öyle tercih edeyim
Merhabalar. Bende bahceci umuta gidiyorum rahim filmi istedi doktorum daha once hic cektirmedim yarina randavum var echomarda bakalim nelrr olacak bnde cok korkuyrm acikcasi

Nasil cekiyorlar biraz bahsedebikirmsnz nasil bir alet takiyorlar cnm yancakmi bn normal jinekolojik muayaneye bile alisamamis bir insanim orda bile agliyrm kasiyorum kndimi cok

Back
X