ben sizi anlıyorum ama ben de orada yaşadığım bu durumu anlatmalıydım çünkü buradan okuduklarım farklı orda yaşadığım çok farklıydı. Dr Cevat Bayrak yapacak değilmi diye telefonda randevu alırken sordum bana evet dediler bunun üstüne aklıma onun yapmayacağına dair hiçbir şüphe gelmedi ki.şaşkınlık,heycan,şokla teslim oldum resmen bende de hata üstünde durmalı ve nerede diye tepkimi göstermeliydim haklısınız. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ama söylediğiminde arkasındayım kesinlikle echomar ı ve Cevat Bayrak ı tavsiye etmiyorum. dediğiniz gibi 10 dk bir çekim yapılıyor ama demekki benım gibilerde arada kaynıyor.[/QUOTE
Bu fı
ben sizi anlıyorum ama ben de orada yaşadığım bu durumu anlatmalıydım çünkü buradan okuduklarım farklı orda yaşadığım çok farklıydı. Dr Cevat Bayrak yapacak değilmi diye telefonda randevu alırken sordum bana evet dediler bunun üstüne aklıma onun yapmayacağına dair hiçbir şüphe gelmedi ki.şaşkınlık,heycan,şokla teslim oldum resmen bende de hata üstünde durmalı ve nerede diye tepkimi göstermeliydim haklısınız. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ama söylediğiminde arkasındayım kesinlikle echomar ı ve Cevat Bayrak ı tavsiye etmiyorum. dediğiniz gibi 10 dk bir çekim yapılıyor ama demekki benım gibilerde arada kaynıyor.
bu forumda tanıştığım şiddetle echomar cevat hocayı tavsiye ettiğim günce ismindeki arkadaşımızda salı günü echomar cevat hocayı tercih etti ve sonuç aynen anlattığım gibi sorunsuz bir çekim yaşamış sıkıntı olmamış şükür sonuçları da iyi çıktı çok şükür ben oraya gitmeden evvel kesinlikle cevat hocayı istediğimi aksi halde çekim yaptırmayacağımı bildirmiştim panik atağım var sıkıntı olurdu hatta randevum sabah 7:20de olduğu halde hoca geldi vallahi bak inanın deseler her gün çekecez tamam der yine giderim öyle ağrısız acısız oldu keşke işte sizde diretebilseydiniz teyit alsaydınız kapıda bu işlerde o kadar zor ki acıyo yaşadınmıda soğuyor insan sizin yerinizde olmayı hiç istemezdim çok çok geçmiş olsun biz o zaman cevat hocaya denk gelen şanslı gruptanız diyelim sizde asistana denk gelen talihsiz grupta ama umarım bu talihsizlik orada son bulmuştur evladınızı o küçük minnak yavruyu kucağınıza aldığınızda geçecek bunca sıkıntı ne yapalım bu da kötüde olsa böyle bir anı oldu sizin için evlat için yaşamıyormuyuz bu stresi Rabbim daha başka acılar stresler yaşatmasın bu evlat sınavımızda sizinde yaşayacağınız bir sıkıntıymış bunda da vardır bir hayır diyelim tez zamanda alalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallah kocaman öpüyorum sizleri