ecopirin progestan kullananan hamileler

gunbatimi123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
946
414
103
35
kizlar yeni ogrrndim 6haftalik hamileyim.doktor bu ilaclari verdi folik asit verdi bi sakinca varmi acaba kullananlar lutfen yazin

kizlar yeni ogrrndim 6haftalik hamileyim.doktor bu ilaclari verdi folik asit verdi bi sakinca varmi acaba kullananlar lutfen yazin
Cnm bende progestan kullaniyorum dusuk riski varmis 3. Kutuya gectim ve 8 haftalik hamileyim folik asit zaten her hamileye veriliyor

aynen ya arastiriyorum bunlari kullanmayi dusunmuyorum folik asit ve troid hapi kullanirim

aynen ya arastiriyorum bunlari kullanmayi dusunmuyorum folik asit ve troid hapi kullanirim
Bence doktorun dediklerine uy ve bol dinlen ilaclarin onemi var diye dusunuyorum progestan kullanan cok hamile var bende hem tiroid hem folik asit hemde progestan kullaniyorum 11 inde gidicem doktora insallah kanama alanim kapanmistirda progestani birakirim

kanama nezaman basladi sizde
Valla bastan beri varmiydi bilmiyorum ben keseyi daha gormeden kanamam oldu cok kprktum hemen hastanrye gittim igne vuruldu progestan basladim hala da devam ediyomus keseyide ayni gun gormustum ben ilk yerlesme kanamasi sandim doktor kesenin orda kanama alanini gosterdi ilaci birakamazsin dedi

Bende progestan igne kullaniyorum..
Transferimden beri. Delik desik oldu heryerim malesef. Coraspirin vermisti doktorum banada birde clexan vermisti karindan igne . Transferimin 9.gunu lekelenme gelince coraspirini kestirdi. Daha sonra 10 gun sonra yine.lekelenme geldi bu seferde clexani kestirdi. Ama tekrar baslatmayi dusunuyor. Yani bir sakincasi yok canim. Doguma kadar kullanan arkadaslarim var aspirini

cok gecmis olsun canim benim bi arkadasim adet olmak icin progestan vermisti oyuzden aklima takildi bide nie ilac alalim hamilelikte bisey kullanilmiyo ya tuhafima gitti

Bende iki defa kürtaj oldum iki hamileligim de de düşük tehlikesi yaşadım şimdi de hamileyim ve düşük.tehlikem yine var progestan ve coraspirin kullanıyorum. Birde üç günde bir iğne yaptırıyorum düşük tehlikesinden dolayı ama progestan kullanmayı hiç sevmiyorum sersem gibi oluyor insan :)

evet ya aksam uyumadan iciyorum bende ecopirin kullanmaya cesaretim yok .folik asit ne kullaniyosunuz

evet ya aksam uyumadan iciyorum bende ecopirin kullanmaya cesaretim yok .folik asit ne kullaniyosunuz
Ecopirin damar tıkanıklıgı olmasın diye veriyor doktorlar. Bebeğe kan giden damarlar da pıhtılaşma olursa bebeğin kalbi duruyormus. Oyle bir sorunun olmasa bile veriyolar ne olur ne olmaz diye bana da aspirin verdi doktor içiyorum ben. Folik asit folibol mu ne ismi ondan kullanıyorum

Herkese merhaba. ben 12+2 haftalık hamileyim. bugüne kadar vajinal progestan kullandım. 5 yıllık evliyim daha önce bir 7 aylık ölü doğum bir düşük ve bir dış gebelik geçirdim yani şimdiki hamileliğim 4. hamilelik. önceki kayıplarımdan dolayı doktorum şimdi ecopirin verdi. bir sakınca olur mu korkuyorum. kullananlar sağ salim bebeğinize kavuştunuz mu ?

kizlar benimde 3 kimyasalim oldu tam genetik teste gidecektik tekrar hamile oldugumu ogrendim doktor 4+1 de keseyi gordu kanama falan yoktu hersey yolunda dedi ama her ihtimale karsi asprin + gobekten kan sulandirici igne + progestan vajinal jel kullaniyorum bide folik asit simdilik 6+5 olduk kalbini duyduk sukur hersey yolunda dedi ama ilaclari kesmedi biraz daha kullan dedi

17.haftadayım 13.haftadan berı kanamam be kanama alanım bar progesten kullanıyorum haftada bır ıgne dr bebegı besleyen ıkı damardan bırını ıyı bulmadım dedı ama aspırın veremem kanaman varmdedo benım gıbı olan barmı bu olay nasıl duzelır dıkkatlı beslenıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…