• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ecoşun evii

eceturanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
265
173
33
Merhaba kızlar bu da benim küçük evim. iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum eleştiri ve tavsiyeye açğım. ne yapabilirim evimi daha güzelleştirmek için? yardım lütfenn
1eaf9076_original.webp
2f4e0a32_original.webp
7f23ae7e_original.webp

Eklentiler

• 37c4216b_original.webp
    37c4216b_original.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 2.194
  • 80e5ac85_original.webp
    80e5ac85_original.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 2.092
  • 95e51fe1_original.webp
    95e51fe1_original.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 2.088
  • 17816240_original.webp
    17816240_original.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 1.899
  • 17816240_original.webp
    17816240_original.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 2.032
  • be21478e_original.webp
    be21478e_original.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 2.084
  • e08504f6_original.webp
    e08504f6_original.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 2.044
birincisi o yatak odasındakiayıcık ne kocan mı yatcak ayıcık mı cocuk odasına dönmüş resmen adamı soğutcaksın .. ikincisi yatağın üstündeki şişe ne çok komik salona gelince haha o minicik halı da gerçekden komik o ne ya son olarakda odadaki tv nerede yatak nerede nerden izlemeyi düşünüyorsunuz kafanız yerinde mi bilmiyorum ama size mutluluklar dilerim yeni evinizde

birincisi o yatak odasındakiayıcık ne kocan mı yatcak ayıcık mı cocuk odasına dönmüş resmen adamı soğutcaksın .. ikincisi yatağın üstündeki şişe ne çok komik salona gelince haha o minicik halı da gerçekden komik o ne ya son olarakda odadaki tv nerede yatak nerede nerden izlemeyi düşünüyorsunuz kafanız yerinde mi bilmiyorum ama size mutluluklar dilerim yeni evinizde
birincisi evli olduğumu nereden çıkardınız? ikincisi yatağın üzerindeki şişe fotoğrafları çekerken dekor amaçlı yaptım. salons gelince fazla halı kullanmayı sevmiyorum. odadaki televizyonun yerini de değiştirmeyi düşünüyorum. kafam yerinde. ben de size mutluluklar dilerim NOT: EV YENİ DEĞİL

tv gayet plmasi gereken yerde bence koltugun karsisinda hemn
bu arada gercektwn hali olmali
bende mutfak dolabinin en ustundeki siselere takildim
toz olur onlar bacimm temizlmek iskenceye donusebilir tezgah
ustunde cok kalabalin geldi

tv gayet plmasi gereken yerde bence koltugun karsisinda hemn
bu arada gercektwn hali olmali
bende mutfak dolabinin en ustundeki siselere takildim
toz olur onlar bacimm temizlmek iskenceye donusebilir tezgah
ustunde cok kalabalin geldi
teşekkür ederim halı alacağım en kısa zamanda :)

Birincisi uslubunuz çok kötü ikincisi uslubunuz çok kötü üçüncüsü uslubunuz çok kötü

Uslubunuz çok kötü arkadaş evim kötümu cirkinmi diye sormuyor dikkatli okuyun lütfen

Bence halısız olur bu ev. Parkeler temiz. Ben halı sevmem pek.
Halı olacaksa da illa ince büyük kilim tarzı halılar güzel.

Öncelikle ağız tadıyla oturmanı dilerim.. Önerilerimi yazıyorum..
1) Köşe koltuk masanın olduğu tarafa gelmeli, masa tamamen camın önünde pufları da yerleştirilerek konulmalı..
2) Kullanılan halı ortada dikdörtgen değil de koltuğun tam L alanından üçgen olarak serilmeli
3) Sallanır koltuk da masa ve L koltuk arasında ortaya konumlanmalı
4) Yatak odasındaki tv yi muhtemelen rahat seyredemiyorsunuz, köşe üçgene monte ettirilmeli, şifonyeri de o üçgene koyarsanız daha şık olacaktır..
Şimdilik gözüme çarpan bunlar.. Kolay gelsin :)

Merhaba kızlaküçükda benim küçük evim. iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum eleştiri ve tavsiyeye açğım. ne yapabilirim evimi daha güzelleştirmek için? yardım lütfenn Eki Görüntüle 1618422 Eki Görüntüle 1618423 Eki Görüntüle 1618424
Ne guzel bi bekar evi saglikla mutlulukla huzurla otur tatlim ev kucuk olunca yapabilecek cok fazla bisey olmuyor acikcasi ben cok begendim kuzum kose ve masa takimin cok hos tabi bi de tablon :))))

sadece salondaki banyo paspası türden şey güzel değil.halı olmalı yerinde..onun dışında dekorunu sevdim.bize özel yapmışsın ne hoş bir davranış.musmutlu yaşa..

Merhaba kızlar bu da benim küçük evim. iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum eleştiri ve tavsiyeye açğım. ne yapabilirim evimi daha güzelleştirmek için? yardım lütfenn Eki Görüntüle 1618422 Eki Görüntüle 1618423 Eki Görüntüle 1618424
merhaba bende bekar evinizi çok beğendim sadece birşey dikkatimi çekti evdeki tablolar çok güzel ama hep yalnız kadın resmi var feng shui ye göre kendinize yalnızlığı çekiyorsunuz demek, belki ilginizi çeker huzurla mutlulukla oturun

Öncelikle ağız tadıyla oturmanı dilerim.. Önerilerimi yazıyorum..
1) Köşe koltuk masanın olduğu tarafa gelmeli, masa tamamen camın önünde pufları da yerleştirilerek konulmalı..
2) Kullanılan halı ortada dikdörtgen değil de koltuğun tam L alanından üçgen olarak serilmeli
3) Sallanır koltuk da masa ve L koltuk arasında ortaya konumlanmalı
4) Yatak odasındaki tv yi muhtemelen rahat seyredemiyorsunuz, köşe üçgene monte ettirilmeli, şifonyeri de o üçgene koyarsanız daha şık olacaktır..
Şimdilik gözüme çarpan bunlar.. Kolay gelsin :)

önerilerinizi dikkate alacağıım teşekkür ederiiim

Back
X