Ecoşun evii

Ne guzel bi bekar evi saglikla mutlulukla huzurla otur tatlim ev kucuk olunca yapabilecek cok fazla bisey olmuyor acikcasi ben cok begendim kuzum kose ve masa takimin cok hos tabi bi de tablon :))))
içten yorumun için teşekkür ederiim. :KK51: sağlıkla mutlulukla huzurla hepimizin oturması dileğiyle..

merhaba bende bekar evinizi çok beğendim sadece birşey dikkatimi çekti evdeki tablolar çok güzel ama hep yalnız kadın resmi var feng shui ye göre kendinize yalnızlığı çekiyorsunuz demek, belki ilginizi çeker huzurla mutlulukla oturun
bilmem aslında hiç bu açıdan düşünmedim. göz zevkime hitap edenleri alıyorum belki de dediğiniz gibi olabilir :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Mrb eviniz çok huzur verici görünüyor, salona bir halı ve yatak odasındaki tvyi koseleme yerleştirmenin bence daha hoş ve kullanisli olur, nacizane tavsiyem.

birincisi o yatak odasındakiayıcık ne kocan mı yatcak ayıcık mı cocuk odasına dönmüş resmen adamı soğutcaksın .. ikincisi yatağın üstündeki şişe ne çok komik salona gelince haha o minicik halı da gerçekden komik o ne ya son olarakda odadaki tv nerede yatak nerede nerden izlemeyi düşünüyorsunuz kafanız yerinde mi bilmiyorum ama size mutluluklar dilerim yeni evinizde
Şok oldum ,ne kadar kabasınız ..size bu hakkı kim veriyor ,hay allah yav ,valla evin sahibi evli olsa ondan soğumaz ama ,sizin bu üslupla bilmiyorum çevrenizde birisi kalırmı

BDV'den geldim, salonunu çok beğendim. Ben de hiç halı sevmiyorum, kullanmıyorum. Yatak odandaki tablo düştü düşecek gibi. Onu biraz daha yükseğe atarsan daha güzel olur :)

ayy cok cici.. salonda hali olsa hos olur soyle acik renk tarzin da ama kullanim acisindan daha kolay olsun derseniz cok guzel kilimler var makina da yikanabilir istedigin an cirp istedigin an katla kaldir tarzin da altina kaydirmaz seysilerden oooh mis gule gule oturun :D

ayy cok cici.. salonda hali olsa hos olur soyle acik renk tarzin da ama kullanim acisindan daha kolay olsun derseniz cok guzel kilimler var makina da yikanabilir istedigin an cirp istedigin an katla kaldir tarzin da altina kaydirmaz seysilerden oooh mis gule gule oturun :KK70:

Teşekkür ederim çok samimisiniz :KK51:

Televizyonun konumu bana da biraz garip geldi AMA mesela TV'yi nereye oturup da izliyorsunuz? Yatakta mı izliyorsunuz yoksa yatak odanızda göremediğimiz bir kanepe falan var da oraya oturup da mı izliyorsunuz? Nereye oturulacaksa tam karşısına denk gelmesi iyi olur benim bildiğim.

Salondaki köşe takımına bir orta sehpa lazım bence. Bir de biraz daha büyük bir halı kullansanız daha iyi olur diye düşünüyorum bu çok küçük kalmış neticede salon orası. Ayrıca salonda da bir TV var sanırım yanlış görmediysem ama yeri çok ters.

bi tane kadin resimli tablo vardi son sirada resimlerde , o resimden urkdum sanki
kuçuk bi sehpa iyi olur salona
saglikla huzurla gule gule oturun evinizde
evlenmek içinde acele etmeyin
karsi taraf sevoiyorsa sizi bekler zaten :)

Ben cok beğndim normal bir ev aynı benimki gibi gösterişli eşyalar pahalı örtü ve perdelerin olmadiği çok hosuma gitti:-)

Gule gule oturun gayet guzel. Sadece camasir makinasinin ortusunu degistirebilirsin =)

Back
X