• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eczacı var mı?

Allah akıl fikir versin bir haftadır vertigo denen illetle cebellesiyorum... Allah kimsenin başına vermesin... Çocuk oyuncağı geliyor galiba bayılmak ( tel kullanmanın zararlarını biliyorum, ama yata yata içim sisti arada kaçamak yapıyorum)

Sen ciddisin ben sorarkenaltindan boyle garip bisey çıkacağı aklıma gelmemisti bence sen bayilmada fenalasmis gibi rol yap kollarina düş senin fikrinden daha masum ve kolay

Sen ciddisin ben sorarkenaltindan boyle garip bisey çıkacağı aklıma gelmemisti bence sen bayilmada fenalasmis gibi rol yap kollarina düş senin fikrinden daha masum ve kolay
Bende de öyle bir gurur var ki asla ayh başım dönüyor yapamam rol bile olsa ondan gerçek olmalı

Yapma güzelim eter teklikeli bir kimyasaldır. Ölümcüldür. Ayrıcada on dakikalığını değil birkaç saatliğine bayıltır. Zaten adamın sende gözü varda ayılıp bayılmana gerek yok dikkat çekmek için.
Tamam birkaç saat de olur.Otopsi de çıkmasın yeterki de arkamdan gururumu koruyabileyim bari :D

Allah akıl fikir versin bir haftadır vertigo denen illetle cebellesiyorum... Allah kimsenin başına vermesin... Çocuk oyuncağı geliyor galiba bayılmak ( tel kullanmanın zararlarını biliyorum, ama yata yata içim sisti arada kaçamak yapıyorum)
Ablacım geçmiş olsun da herkesin derdi kendine ben de hasta olayım demedim zaten anı kurtarıcı bir şey diye.

iyide sen rol yapamam gerçek olsun diye istiyorsan bu eteri o zaman düşüp kafani gözünü parcalamayi ve hatta tahtali köyü boylamayida göze almissin demektir..

ne diyim kafan güzelmiş güle güle kullan :)
Odanın orasında ayaktayken düşünce kafamı gözümü parçalayıp öleceğimi sanmıyorum.

Sinsi planlar yapabilirim ama yüzüne karşı egosunu daha da şişirici davranmak istemiyorum.O nedenle hayatın olağan akışı gibi dedim, benim iradem dışında gerçekleşmiş bir yakınlaşma fırsatı olacağı için.

Gururlu bir kadın saçma hareketlerle erkeklerin peşinden koşmaz. Bir kere kendini merdivenden atmışın zaten. Gururlu değil takıntılısın. Bir erkeğe ondan hoşlandığını söyleyince gururun incilmez. Ama seni istemeyen birinin ısrarla peşinden koşarsan o zaman gurur kalmaz. Sosyal medyada eklersin. Hoşuna gidiyosan zaten hemen cesaret bulur yazar. Yok istemiyosa kabul eder yazmaz mesela. Malesef gururlu değilsin. Erkeğe hoşlantını belli etmiyorsun evet ama kendine olan tüm saygını yitiricen yakında.

Back
X