- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Yok bence sen karnına bi Salçalı şu poşeti koy ben yanından geçerken seni bicaklamis gibi yaparım
Bende feryad ederım dıkkat cekmen ıcın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bence sen karnına bi Salçalı şu poşeti koy ben yanından geçerken seni bicaklamis gibi yaparım
Merdivenden attım kendimi ayağımın üstüne basamadım 2 gün.adam revire git buz koy istersenkendini bayıltıp adamın dikkatini mi çekeceksin?
tebeşir de ye de ateşin çıksın :)
Yapma güzelim eter teklikeli bir kimyasaldır. Ölümcüldür. Ayrıcada on dakikalığını değil birkaç saatliğine bayıltır. Zaten adamın sende gözü varda ayılıp bayılmana gerek yok dikkat çekmek için.Söyledim ablacım:)
Bende de öyle bir gurur var ki asla ayh başım dönüyor yapamam rol bile olsa ondan gerçek olmalıSen ciddisin ben sorarkenaltindan boyle garip bisey çıkacağı aklıma gelmemisti bence sen bayilmada fenalasmis gibi rol yap kollarina düş senin fikrinden daha masum ve kolay
Tamam birkaç saat de olur.Otopsi de çıkmasın yeterki de arkamdan gururumu koruyabileyim bariYapma güzelim eter teklikeli bir kimyasaldır. Ölümcüldür. Ayrıcada on dakikalığını değil birkaç saatliğine bayıltır. Zaten adamın sende gözü varda ayılıp bayılmana gerek yok dikkat çekmek için.
Ablacım geçmiş olsun da herkesin derdi kendine ben de hasta olayım demedim zaten anı kurtarıcı bir şey diye.Allah akıl fikir versin bir haftadır vertigo denen illetle cebellesiyorum... Allah kimsenin başına vermesin... Çocuk oyuncağı geliyor galiba bayılmak ( tel kullanmanın zararlarını biliyorum, ama yata yata içim sisti arada kaçamak yapıyorum)
Bu ilişkide Nuri Alço olan benim maslesefNuri Aliço lu filmlerden etkilendiniz heralde
Ama ordaki bayilmalarin sonu kötü bitiyo onuda söyleyeyim![]()
DoğrudurAdama bi acıma hissi oluştu bende nedense
Bende de öyle bir gurur var ki asla ayh başım dönüyor yapamam rol bile olsa ondan gerçek olmalı
Sinsi planlar yapabilirim ama yüzüne karşı egosunu daha da şişirici davranmak istemiyorum.O nedenle hayatın olağan akışı gibi dedim, benim iradem dışında gerçekleşmiş bir yakınlaşma fırsatı olacağı için.Gurur mu![]()
Odanın orasında ayaktayken düşünce kafamı gözümü parçalayıp öleceğimi sanmıyorum.iyide sen rol yapamam gerçek olsun diye istiyorsan bu eteri o zaman düşüp kafani gözünü parcalamayi ve hatta tahtali köyü boylamayida göze almissin demektir..
ne diyim kafan güzelmiş güle güle kullan :)
kendinden geçeceksin ve vücudun şiddetle yere çarpacak onu diyorum...Odanın orasında ayaktayken düşünce kafamı gözümü parçalayıp öleceğimi sanmıyorum.
Sinsi planlar yapabilirim ama yüzüne karşı egosunu daha da şişirici davranmak istemiyorum.O nedenle hayatın olağan akışı gibi dedim, benim iradem dışında gerçekleşmiş bir yakınlaşma fırsatı olacağı için.
Bende kalp masajını yapim daha gerçekçi olurBende feryad ederım dıkkat cekmen ıcın :)