• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eczacı var mı?

Gururlu bir kadın saçma hareketlerle erkeklerin peşinden koşmaz. Bir kere kendini merdivenden atmışın zaten. Gururlu değil takıntılısın. Bir erkeğe ondan hoşlandığını söyleyince gururun incilmez. Ama seni istemeyen birinin ısrarla peşinden koşarsan o zaman gurur kalmaz. Sosyal medyada eklersin. Hoşuna gidiyosan zaten hemen cesaret bulur yazar. Yok istemiyosa kabul eder yazmaz mesela. Malesef gururlu değilsin. Erkeğe hoşlantını belli etmiyorsun evet ama kendine olan tüm saygını yitiricen yakında.
Merdivenden bilerek atmadım heralde tövbe yarabbim.
Kendime olan saygımla ilgili fikrinizi sormadım hemen üstünlük taslamaya girişmeyin kendi doğrularınız çerçevesinde.
Hoşlandığımı zaten söyledim, ama dediğim gibi onun karakteri ve konumumuz gereği o istediğini belli etse bile stabil kalmaya mahkum bir ilişki eğer tesadüfler olmazsa veya insan eliyle yaratılmazsa.

Yavrucum bu kafayı nerden buldun veya neyle yaptın bi zahmet söylesen :KK14:
Bence eteri çoktan koklamış, leyla ile mecnundaki ismail abi kafasına ulaşmış:KK14:
Bence eteri yaptıktan sonra zirvede bırak kardeş işin sonu kötüye gidiyo bizden demesi:KK69:

Saçma ve tehlikeli oluşunu geçtim ilişki başlasa bile kandırarak başlayacaksınız. Temelinde yalan olacak yani. Bilmiyorum ben yalanla dolanla bir ilişkiye başlamazdım.
Ayrıca gerçekten seviyorsa ayılıp bayılmadan kendisinin bir ortam ayarlamasını isterim.
Zoru oynamıyor belki sadece sizi istemiyor.
Bazı korkutucu erkeklerin kadın tiplemesi olmayı kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten?

Merdivenden bilerek atmadım heralde tövbe yarabbim.
Kendime olan saygımla ilgili fikrinizi sormadım hemen üstünlük taslamaya girişmeyin kendi doğrularınız çerçevesinde.
Hoşlandığımı zaten söyledim, ama dediğim gibi onun karakteri ve konumumuz gereği o istediğini belli etse bile stabil kalmaya mahkum bir ilişki eğer tesadüfler olmazsa veya insan eliyle yaratılmazsa.

Bayılınca konum ve karakter şekil mi değiştirecek?

Bence eteri çoktan koklamış, leyla ile mecnundaki ismail abi kafasına ulaşmış:KK14:
Bence eteri yaptıktan sonra zirvede bırak kardeş işin sonu kötüye gidiyo bizden demesi:KK69:
Bizle dalga geçiyor heralde bacım :KK14: neymiş gururdan konuşamazmış ama kendini bayıltabilirmiş:KK45::KK70::KK70:

Analar oğullarınızı, ablalar kardeşlerinizi, halalar/teyzeler yeğenlerinizi uyarın; antik kuntik, janjanlı fikirler oluşmaya başladı kadınlarda. Neyse ki 30 kadına 1 erkek düşen ülkelerden değiliz, yoksa neler olurmuş halleri adamların.
Erkeklere acıyacağım aklıma gelmezdi :D

Sevgili pembe inek, bu zat bu kadar duyarsızsa, aman numara yapıyordur diye düşünüp sizi öylece bırakıp gidebilir. Daha da fenası aile bireylerinden biri varsa burada, okuduysa bunu halinizi hiç düşünmek istemem.

Allah akıl fikir versin bir haftadır vertigo denen illetle cebellesiyorum... Allah kimsenin başına vermesin... Çocuk oyuncağı geliyor galiba bayılmak ( tel kullanmanın zararlarını biliyorum, ama yata yata içim sisti arada kaçamak yapıyorum)

Gecmis olsun.Telefon yasak mi vertigo da?Zararli demissiniz tam anlayamadim.

Emin misin adamdan. Sonra loş ışıklı bir odada tanımadığın birinin kollarında uyanma. Bide o filmlerde hergördüğünü yapma. Farkındayım eski ucuz Türk filmleri birde komedilerde kullanılıyor Ether.

Merdivenden attım kendimi ayağımın üstüne basamadım 2 gün.adam revire git buz koy isterseno_O Dedi.gerçi o zamanlar samimi değildik.

Gundem dizilerinin etkisinde kalarak , Padisahin dikkatini cekmeye calisan cariyelerden etkilendiniz heralde.Fikrinizi akillica buldugumu soyleyemeyecegim.Allah akil fikir versin.

Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim:KK22:
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım:KK36:
Diyelimki eteri koklayıp kendini bayılttın, e yanındaki aa bu mendil ne deyip koklarsa :KK57: Kaldıki hastaneye gittiğinizde belli olur, Ayrıca ne gerek var numaraya? Neden bu kadar kendinizi basitleştiriyorsunuz??

Back
X