• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eczacı var mı?

Yok bence sen karnına bi Salçalı şu poşeti koy ben yanından geçerken seni bicaklamis gibi yaparım
Allah da sizi güldürsün insallah , evdekiler gülme sesime korkup uyanacak :)
Yalnız tehlikeli olacak gibi Adam yaralama neticede :))

pembeinek pembeinek arkadaşım, beyefendinin sizde gönlü varsa elbet bir gün Mutlu son olur , değilse de ne yaparsan yap fayda vermeyecektir .
İnsallah ikiniz için de hayırlısı olsun..

Al al eczaneler vermezse, kimyasal satan yerlerde bulursun böyle derin derin kokla sasaddadad, aman diyim sakın böyle bişi yapma cidden yaparsın falan bende akıl vermekten cezayı yerım :) kız kaçırıcam dıye öldürenler çok var dozu aştın mı direk mefta olursun bu aklı nereden aldın inşallah ciddi değilsindir dalga geçiyosundur :))

Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim:KK22:
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım:KK36:
Kızz nettin sen öylee fikirlere bak hele :)) yapma böyle bişey sakin sakin halledebiliriz

Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim:KK22:
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım:KK36:
hani gurur nerde?:KK53:

Sinsi planlar yapabilirim ama yüzüne karşı egosunu daha da şişirici davranmak istemiyorum.O nedenle hayatın olağan akışı gibi dedim, benim iradem dışında gerçekleşmiş bir yakınlaşma fırsatı olacağı için.

aklini kacirmissin sen..
Allah akil fikir versin.rezil rusva oldugunla kalacaksin.

hem de ne rezil rüsva. çok büyük ihtimalle ortaya çıkacak. arkasından da dalga geçecekler. adam da kesin kaçacak.

yalnız bu eter hastane raporlarında çıkarsa adam öyle kaçamayacak,
hastanedekıler bayanın kendı kendını bayıltıgını düşünemeyeceklerı için adamdan bilecekler.
sonrasında olacakları allah bılır.
sabah sabah çok guldum yalnız bır de kendını ağırdan satan kız modelıne buruneceğini sanıyor konu sahıbı :KK16:

Allahım ya bu nasıl bir psikopatlıktır bin yıl düşünsem aklıma gelmez. Sen böyle birşeye kendini gerçekten nasıl layık görebiliyorsun bu kadar mı küçültür insan kendini yaa yazık günah... yarın öbür gün benle evlenmezsen intihar ederim de dersin sen adama şimdi, gerçi onu da gayet orijinal bir yol bulup yaparsın sıradan bir intihar girişimi seni kesmez:rolleyes:

Senin psikolojik sorunlarin var bence. Cok ciddiyim. Su an dehsete dustum. Adam acikva ogrencileri ile birsey yasamayacagini yazmis sana. Daha ne ugrasiyorsun? Adam sana umut vermedi, flort edip caymadi demek oyle bir sey olsa sen neler yapardin.

Gercekten inanamiyorum okuduklarima. Allah o adama sabir versin.

Allahım ya bu nasıl bir psikopatlıktır bin yıl düşünsem aklıma gelmez. Sen böyle birşeye kendini gerçekten nasıl layık görebiliyorsun bu kadar mı küçültür insan kendini yaa yazık günah... yarın öbür gün benle evlenmezsen intihar ederim de dersin sen adama şimdi, gerçi onu da gayet orijinal bir yol bulup yaparsın sıradan bir intihar girişimi seni kesmez:rolleyes:
Yok yüzüne öyle bir şey demem.İntihar etmiş gibi yaparım bu mantıkta :D

Yok yüzüne öyle bir şey demem.İntihar etmiş gibi yaparım bu mantıkta :KK70:

Tatlım belli ki yaşın küçük bence biraz olayı gerçekten hayatın akışına bırak şundan birkaç sene sonra büyük ihtimalle su düşüncelerine çok güleceksin çok utanacaksın. Ama bu düşünceni gerceklestirirsen etkisi sadece sana değil ailene de olacak bak ya ailen bu duruma aşırı üzülür de kalp krizi filan geçirirse mazallah bu sefer tam turk filmine döner :KK48:

Back
X