- 12 Ocak 2016
- 131
- 121
- 18
- 32
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Deme deme.
Belkide kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş durumu tam olarak,bilemeyiz
Hahahahaha ilahi yaöyle deme bu bekar kızlar evli erkeklerle gözleriyle sevişiyor sonra adamın üstünde gözü kalıyor kızın aklına geldikçe sevişiyor ..
Kocan farkında değildi sen farkındalık yarattın :)
Dua et o eczaneye daha sık gitmesin :))))
öyle deme bu bekar kızlar evli erkeklerle gözleriyle sevişiyor sonra adamın üstünde gözü kalıyor kızın aklına geldikçe sevişiyor ..
Siz belirtmeseydiniz "eşimde esmer yeşil gözlü "diye ki konuyla alakası sıfırın altında sıfır bu detayın,bizde bu yorumlari yapıyor olmazdık.Komiksiniz :) yaşadığım olay çok farklı sizn yorumlarınız cok daha farklı neyse hayırlı diyelim :))))
Vhalla ne diyim...bida yapma böyle şeylerYok canm gidecegini sanmıorum zaten kız kıskanlcak nitelikte biri degil yaptıgı seye hücum oldu bende :) İçine düşseydin beee diye bagırmamışım iyi ki
Siz belirtmeseydiniz "eşimde esmer yeşil gözlü "diye ki konuyla alakası sıfırın altında sıfır bu detayın,bizde bu yorumlari yapıyor olmazdık.
Vhalla ne diyim...bida yapma böyle şeyler
Sende kara kuru bişeyle evlenseydin
esmer yeşil göz diyon ya
(KONU SAHİBİ ŞİMDİ BANA DALIYOMUŞ)
Belki gercekten abartıydı belki küçültmekti ama kimse o kızdan daha aşağı oldugumu söyleuemez.kimsenin kocasına sevgilisine kaldı ki bekar bile olsa vazife başında kmseyle göz göze dahi gelmem.Bende pazarlama şirketinde bir sürü erkek ile çalışıorum ve tek bir kişiyle muhattap olmuşluğum yoktur.hele ki içerisi müşteri kaynıyorken..edepsiz...saygılarımla.
Ay ne önemliymiş esmer yeşil göz arkadaş. Yani vurgulaya vurgulaya bir hal oldunuzda,tek kriter o değil yani yakışıklı olmak için. Ayrıca siz getirdiniz lafı benim kocam çoook yakışıklı muhabbetine ,konunun içinde kullandığınız paragraf gayet açık,şimdi kıvırıyorsunuz yok kesin böyle diyeceklerdide vs diye.Yalan mı söyleseydim hanımefendi evet esmer yeşil gözlüallah allah böyle olunca içine düşmesi gerekiyor karşıda ki kendini bilmezin.Evet esmer evet gözleri çok hoş yalan degil ki bu karşıda ki bakacak diye birşey mi uyandırıyor.Bunu eşimi övmek için demedim alımlı da olsa mankende olsa içine düşülecek ne var :)) Hani tipsiz kocana mı kaldılar abartıosun die yorum yapanlara nazaran yazdm ama yanlş anlaşldm muhtemelen :) dünya yakışklısı bir kocam yok zaten olmasında esmer ve yeşil göz dünya yakışıklısı olmayı mı gayeliyor yoooo
Ya tamam yazdigin herseye ok.
Ama ben kendi adima sunu anlamadim sadece.
Gercekten hos olmayan birsey yasamissin
Zivanadan cikabilecek kadar ofkelenmissin De
Hani burada hic oyle anlatmamissin.
Yani gercekten ciddiyetini algilayamadim :)
Nasil diyeyim
Sanki hosuna gitmis.
Adeta keyiften dort kose olmus gibi
Tadini cikara cikara emojilerle susleye susleye..
Kizlar bugun boyle birsey oldu kontrolumu kaybettim falan demek var
Birde kizlaaaaar bugun kocisime bakan kizi
Parcaladim heyoooodemek var.
Gideri varmis kocanin
Bunu tescillemis olmanin sarhoslugunu
Yasiyor gibisin
Ay ne önemliymiş esmer yeşil göz arkadaş. Yani vurgulaya vurgulaya bir hal oldunuzda,tek kriter o değil yani yakışıklı olmak için. Ayrıca siz getirdiniz lafı benim kocam çoook yakışıklı muhabbetine ,konunun içinde kullandığınız paragraf gayet açık,şimdi kıvırıyorsunuz yok kesin böyle diyeceklerdide vs diye.
Eşiniz çirkindir /yakışıklıdır zaten mevzu o değil,belirtmeseydiniz konuya dair yorum alırdınız diyorum.
Ve yine belirtiyorum sizin yaptığınız doğru değil,haklıyken haksız duruma düşmenin tam olarak karşılığı hatta. Aklı selim hamlelerle çözebilirdiniz,siz bambaşka bir yol seçmişsiniz.
Saçmalamşsınız net! Bu kadar dümdüz işte. Saçmalamışsınız.
Ve mesaji aldık,konuyu anladık. Kocanız çok yakışıklı,kızlar ağzının içine düşüyor,gözleriyle yiyip bitiriyorlar,bizede kıskançlar sizi diye ha patladınız ha patlayacaksınız.
Şimdi dağilabiliriz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?