Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Valla ağzınıza sağlık..edepsiz kız ya! Hamile olmasanız keşke saçını da yolsaydınız derdim

+1

Tabi canim hamile diye yapilmasi gerekeni yapmis. Belki karsidaki kizin hic bi sucu yoktu. Isini yapiyordu -ki burada okuduklarimizdan buyuk ihtimalle boyle oldugunu dusunuyorum.

İroni nedir?
Etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Anlaşıldı sanırım?

Kızın yanına siritarak giderdim.
Ne yakışıklı adam demi iste o benim kocam derdim.
Gözlerine parmagimi sokar cikarirdim :) :)

Ama bu bambaşka bir konu. Yani burdaki konuyla yorumlarla o kadar alakasız ki. Kimse eşim asla başkasına bakmaz demez ama konu sahibini eleştirenlerden kimse de kocası başkasına bakınca kızın saçını başını yolmaz. Kızacakları adamı bilirler.

pFFF İyi bişey yaptım sanıyosunuz ama kendinizi 10 numara rezil etmişsiniz.
Biraz özgüveni , egosu yüksek olun.
Bakınca kapacak mı senin adamı sanki ?
Adamın kıçını kaldırmaya ne gerek vardı ?
Sen kızlara mı güvenmiyosuuuun , 2 çocuk yaptığın adama mı ? .
Kendine güvenmiyosun o bir kesin de .

Ayrıca orda olsam ben de gülerdim.

ben reçeteyi alıp oradan çıkardım uğraşmaya değmez tepkimi kocama gösteririm yani lüzumsuz kız işte görmemiş olunca insan.

İroni nedir?
Etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Anlaşıldı sanırım?

Ya hiç öyle demeyin baştaki bir kaç mesajda kesin ironi var dedim. 3 kere okudum yani kesin dedim ironi. Ama sonraki mesajlarında cidden göz oymak istiyorlarmış. Bu konuda kim ironi kim gerçek anlaşılmıyor.

Hooop nedir ya? Nasil bir tepkidir?
Yani çok rahatsız olduysanız kalkar gidersiniz yanına,"ne yaptın canım hallettin mi"dersiniz. Kız mesajı alır ,eşinizin ruhu bile duymaz. Ne gerek var bu denli çirkinleştirmeye durumu?
Ayrıca eşim farketmedi bile diyorsunuz,neden olay çikarttınız ki.
Doğru bulmadım yaptığınızı,abartılı tepkinizi.

Görmemişin " esmer ,yeşil gözlü, uzun boylu kocası olmuş" desem banlanır mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…