Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Biz esimle sevgiliyken birlikte calisiyorduk. Bu yerde de bi gorevli kiz vardi, esime baka baka bitiremezdi o bakmalari. Nasil uyuz olurdum, nasil sinir olurdum var ya anlatamam. Bizim bi arkadasimiz (esimin de meslektasi ve ev arkadasi) benden hoslaniyormus, ben kabul etmiyordum tabii o zaman o durumu, inanmiyordum faan neyse. Bu kiz da surekli esimin yanindan gecer, gecerken icini ceker, onune bakamaz tokezler falan filan. Ama birakir miyim hic hep dipdibe olurduk zaten kiz baktigiyla kalirdi oyle. Bi gun bu kizinda bulundugu ortamda evlenecegimizden falan bahsetmistim ve kiz hungur sakirt aglamisti.. Daha neler neler tabii :) sonra isten cikarilacagini duydum gidip mudur yardimcisiyla konustum neden cikariyorsunuz diye bi de bu durumdan bahsettim. O zaman da kurumun yilbasi yemegi vardi, adam dikkat etmis, baya bildigin fark ediliyormus yani benim gozume batmiyormus. Sizin yazdiklarinizi okudugumda da aklima bu geldi...
Az bile yapmissiniz, ama sessizce yaklasip 'hayirdir guzelim cok mu begendin bi sonraki bebegimizi de senin icin yapalim madem' tarzinda bi cumle kursaydiniz daha cok rezil etmis olurdunuz diye dusunuyorum. :))
Allan mutlulugunuzu bozmasin ins. Takmayin boyle seyleri kafaniza, tepkinizde hakliymissiniz ama daha sakin kalip daha rencide edici tepkiler de verebilirmissiniz diye dusunuyorum. :)

ne gereği vardı ki abartmanın? görmezden gelebilirdiniz.kendinize güveniniz yok mu? nereye kadar eşinize dikilen gözleri oyacaksınız? eşiniz sınırları korusun.yıpratmayın kendinizi

+1 bunu ben de düşündüm
sanki ohhh kaç günün stresi çıktı üzerimden iyi yaptım tınısı hissediliyor

Ya hiç öyle demeyin baştaki bir kaç mesajda kesin ironi var dedim. 3 kere okudum yani kesin dedim ironi. Ama sonraki mesajlarında cidden göz oymak istiyorlarmış. Bu konuda kim ironi kim gerçek anlaşılmıyor.

Okumak lazım yorumları, birkaç tanesine baktımdı öyle.
Düz bi çözümü var bu işin zor değil tahmini de, insanın gözüne gözüne "Kocama bakçekler mi?" diye bakmazlarsa haberleri dahi olmaz. Durduk yere olay..

Baksa ne olur ki anlamadım.?
Baktı diyelim eşim birine,o baktığı kişide ona bakacakta,beğenecekte,asgari müşterekte buluşacakta,ohooooo uzun iş o. Böyle ayaküstü olmaz yani.
Ayrıca kendimize güvenimiz tam,mevzu güzellik değil ,iş dış güzellikle bitmiyor. İllaki tepki göştereceksemde,
kendimi rezil edeceğime,aklımı kullanır daha aklı selim hamleler yapmayı yeğlerim.

Bi adam sizde var en yakışıklı sizinki.
Hayır tepki veriyorsunuz bu kadar abartıp hakaret etmenin anlami nedir?

Ben olsam ne yapardım bilmiyorum. Ruh halime bağlı. Her ne yaptıysam utanirdim ama sonrasında. Belki kendimi tutmak için dışarı çıkardım. Hamilelikten dolayı hassas olabilirsin sinir tavan yapmıştır senin.

Çok güzel yapmissiniz valla bende benzeri bi durum yaşadım o yüzden anlıyorum sizi ağzınıza sağlık oh böylelerine dersini vermek lazim

öyle deme bu bekar kızlar evli erkeklerle gözleriyle sevişiyor sonra adamın üstünde gözü kalıyor kızın aklına geldikçe sevişiyor ..

Yorumunuzdan ötürü çok teşeklür ederim.ne güzel bunca zaman sakin kalmışsınız.ben kalamadım dayanamadım çünkü :) burdaki diger yorumlara cevap dahi yazmayacagım dalgalarını geçip vakit öldürebilirler.benim gercek yaşantımo nasıl biri oldugumu bilmiyorlar yazdıgım seyler kadar düşünebilirler karakterimi :) Eminim onlar bnim yerimde olsaydı o tezgah o kızın başına geçerdi..Annem bile hak verdi o derece eşimi yiycekti.heeee elbette ki eşim dünya yakışıklıso degil elbette ki hint kumaşı degil konuyu saptırıp dalga geçmek te ayrı bir işsizlik :) Ama Kimse o kız kadar da erkek delisi aç k.... Degil ! Ki ben hiç erkek delisi kociş meraklısı degilim.o anlık üzüntüm ve gerginliğimle agzımdam hop hop hop tepkisi çıktı.yandaki bayanda o kızın pisliğinin farkndaydı ilk başta aman sakin olun der gibi gülümsedi ama sakin kalamadm en az 10 dakikada gözleriyle yedi.abartmıorm bizzat yaşadım.herkes gözüne dizine sahip olsun.benim kocişkomu kapacaklar derdim yok zaten :)) ama o demgesiz eczacı kız önce işini yapmalı sonra sokakta kime iç geçirmek istiyorsa da geçirmeli ! Konı kapanmasını rica ediorım kime mesaj atabilirim.ön yargılarla daha fazla ugrasmak istemiorum.yaşadığım şeyin iğrençliğini ben bilirim.klavyeye dökemedim evet.

Bu yüzden ayyy ne maço kadın ne kro kadın diyebilirsiniz.saygı duyarım :) ama inanın dayanılcak nitelikte degildi ve ben çok ama çok sessiz içine kapanık biriyken bu rezillik çıktı orada.Bu güne kadar tek bi kavgam olmamştr kmseyle :))) ama sabretittm sabrettm ve o üzüntüyle iyi saldırmamışım şükür diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…