- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Merhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
+1 bunu ben de düşündümKonunun ortalarını öyle bir keyifle anlatmışsınız ki. Kocanız beğenildi diye mutlu mu oldunuz yoksa bütün stresinizi kızın üstünde attığınız için mi mutlu oldunuz bilemedim. Bence fazlaca abartmışsınız.
Deme deme.Görmemişin " esmer ,yeşil gözlü, uzun boylu kocası olmuş" desem banlanır mıyım ?
Ya hiç öyle demeyin baştaki bir kaç mesajda kesin ironi var dedim. 3 kere okudum yani kesin dedim ironi. Ama sonraki mesajlarında cidden göz oymak istiyorlarmış. Bu konuda kim ironi kim gerçek anlaşılmıyor.
Baksa ne olur ki anlamadım.?Ya bu KK' daki çoğu bayanın tescilli güzellikleri var sanırım ki kocalarının veya sevgililerinin onlardan başka kimseye bakmayacağını düşünerek saldım çayıra mevlam kayıra kafasını yaşıyorlar
Ben varım. Kimse benim kocama bakmıyor.Su forumda kocasi cirkin bir kadin yok :)) tuuu tuuuu masallah
Baksa ne olur ki anlamadım.?
Baktı diyelim eşim birine,o baktığı kişide ona bakacakta,beğenecekte,asgari müşterekte buluşacakta,ohooooo uzun iş o. Böyle ayaküstü olmaz yani.
Ayrıca kendimize güvenimiz tam,mevzu güzellik değil ,iş dış güzellikle bitmiyor. İllaki tepki göştereceksemde,
kendimi rezil edeceğime,aklımı kullanır daha aklı selim hamleler yapmayı yeğlerim.
Biz esimle sevgiliyken birlikte calisiyorduk. Bu yerde de bi gorevli kiz vardi, esime baka baka bitiremezdi o bakmalari. Nasil uyuz olurdum, nasil sinir olurdum var ya anlatamam. Bizim bi arkadasimiz (esimin de meslektasi ve ev arkadasi) benden hoslaniyormus, ben kabul etmiyordum tabii o zaman o durumu, inanmiyordum faan neyse. Bu kiz da surekli esimin yanindan gecer, gecerken icini ceker, onune bakamaz tokezler falan filan. Ama birakir miyim hic hep dipdibe olurduk zaten kiz baktigiyla kalirdi oyle. Bi gun bu kizinda bulundugu ortamda evlenecegimizden falan bahsetmistim ve kiz hungur sakirt aglamisti.. Daha neler neler tabii :) sonra isten cikarilacagini duydum gidip mudur yardimcisiyla konustum neden cikariyorsunuz diye bi de bu durumdan bahsettim. O zaman da kurumun yilbasi yemegi vardi, adam dikkat etmis, baya bildigin fark ediliyormus yani benim gozume batmiyormus. Sizin yazdiklarinizi okudugumda da aklima bu geldi...
Az bile yapmissiniz, ama sessizce yaklasip 'hayirdir guzelim cok mu begendin bi sonraki bebegimizi de senin icin yapalim madem' tarzinda bi cumle kursaydiniz daha cok rezil etmis olurdunuz diye dusunuyorum. :))
Allan mutlulugunuzu bozmasin ins. Takmayin boyle seyleri kafaniza, tepkinizde hakliymissiniz ama daha sakin kalip daha rencide edici tepkiler de verebilirmissiniz diye dusunuyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?