Eden bulur dmi?

ne bulacak ki, burda yazdıklarımı ben yüzünede söylüyorum zaten saklım yok yani :1:

geçen yazdın ya casus programı kurdum bilgisayarcı ama anlamadı saman altından su yürüttüm diye çok gülmüştüm seni görünce hep o aklıma geliyor :52: onları diyorum bunlardan haberi yoktur herhalde:1:

merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooo :( bana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak :((
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum :(

Canım yaa, biraz ağır gelecek ama senin hayallerini o kız çalmamış,erkek arkadaşın mahvetmiş..
Kimse aptal değil,evet irdesizlik göstermiş ancak kız hamile kalmamış, kızı O hamile bırakmış! Hee kızın hiç mi suçu yok!Tabiki var..Hele seni biliyorsa.. :47:
Ben böyle durumda erkeğe bakarım.Eşime de "kimsenin sana bakmasına engel olamam ama senin bakışına,tepkine bakarım,ben sana bakarım"derim.

Üzüntünde haklısın aşk acısı fenaa..Allah sabır versin.Sonuçta başkasıyla evleniyor... Kendi hayatına,kendi yoluna bak..

canm üzülme ama dürüst olmak gerekirse tek gece ilişki yaşayıp evlilik olması hemen güç gibi belkide uzun süreli ilşkileri vardı..tek gecelik ilşkiden sonra ne malum çocuk kimden falan diye düşünülmez mi adam düşünmemiş demekki emin demekki tanıdığı biri o kız
sen sıkma canını değmez ya sende bulursun elbet hayat arkadaşını demekki o değilmiş

Hani bir anketmidir nedir birsey vardi.
ingiliz kadina sormuslar " esiniz size aldatsa ne yaparsiniz" cevap "terkederim"
iste italyana, Almana, Fransiza, falan sormuslar, kimi tokat atarim, kimi ayrilirim falan demis.
Türk hanima sormuslar " benim kocam yapmaz" demis.
Bu duruma güzel bir örnek sizinkide.
Yani o 3 yilinizi harcadiginiz adamda hic suc yok, kiz hayallerinizi caldi.
Ortada bir hayal calan var evet, sadakatsiz, maymun istahli bir hayal hirsizi ama bu o kiz degil.
Ayrica, bir gece sadece bir gece, yengesinin yaninda gelen, tanimadigi bir kizla yanyana kalinca, direk cinsellik yasayan, sonra kiz hamile kalinca ( burayida anlamadimya neyse) nasil bir cümledir, ne demektir anlamadigim " ruhum seninle evli" diyen adam icin deprasanlar kullaniyorsunuz:)
Iyiki bu erkeklerin kedi gibi 9 cani yok, yoksa 9 kadini ayni anda idare eder herbirinede bir ruh verirdi evlensin diye:S

Ettiğini bulmuş zaten.Yaptım geçti gitti mazida kaldı zevkide bana kaldı derken.Hoop bir çocuk la kadın karşısına dikilmiş.Etmek ve bulmak bu olsa gerek

ben bunu anlamıyorum
hala senı sewıyorum dıyor muş muş

yada benı severken nasıl baska kıza dokunur mus muş

SENI SEVMIYOR seven adam bunu yapmaz nokta.

boyle masallara ınanmayın. genelde erkekler uzzuuun sure bı kızla cıkıyorlar sonra gercekten asık oldukları kızla 2 ay ıcınde evlenıverıyorlar bu böyle.

o kız hamıle kaldı dıye evlenmıyor emın ol. cocugu aldrmak cok basıt ve kısa çözümdü nıye yapmadı. yalan dolan..
3 yıl bısıler yasamıssınız ama demekkı yetrlı degıldı. hayatına bak gıden gıtmıs sakın o kızıda senle senıde onla aldatmasına ızın verme

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooo :( bana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak :((
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum :(

Yazını okurken sadece sevgili olduklarını söyleyeceksin sanmıştım
Çok büyük yanılmışım ve şok : kız hamile !
Ne kadar zor dimi herşeyindi o , hayatına anlam katan , en güzel anlamları yüklediğin insandı
Ve sana ihanet etti .. En iğrenç şekilde ..
Bir başkasına dokundu ..
Evire çevire günahtan günaha girdiler ..
Hala inanasın gelmiyor dimi ? Yapamazdı o böyle bir şeyi ..
Yapar canım inan ki aklından bir saniye bile geçirmeden seni yapar ne yapacaksa !
Allah'a şükret ki böylesine kir pas içindeki bir insandan kurtuldun !
3 yıl gerçekten uzun bir zaman dilimi ama ya evlendikten sonra çocuğunuz olduktan sonra böyle bir şeyi öğrenseydin ?
Hem seni sevmemiş o , aşık olmamış sana . Olsaydı eğer böyle bir şeyi yapamazdı .
O yüzden seni hiç sevmemiş sana böylesine ihanet eden birisi için kendi canını üzme .
Mutlu olmak şu an için zor gibi gözüküyor ama en önce onu düşünmemeye çalış
Bak o zaman nasıl da mutlu olacağın zamanlar hemen geliyor ..
İnancını asla kaybetme " ben mutlu olacağım "
Ve sorunu cevaplayayım
" Eden bulur güzelim , kalır sanma yanına "
O insan sana ne yaşattıysa kat kat fazlasını yaşayacaktır .
Allahım onların yanına bırakmayacaktır yaptıklarını ..
Sen yüreğini ferah tut ..

o adam o mesajla sedece duygu sömürüsü yapmış tam bir ş...z miş.. ayrı olduğun dönemde olmuş farketmez, seni kaybetmeyi göze almış yeter bu. bıra gitsin at tekmeyi.. düşünme bile.. ve hep en hayırlısı için dua et

geçen yazdın ya casus programı kurdum bilgisayarcı ama anlamadı saman altından su yürüttüm diye çok gülmüştüm seni görünce hep o aklıma geliyor :52: onları diyorum bunlardan haberi yoktur herhalde:1:

haa :1: , yok, bilgisayarcı ama o kadar ince düşünmez benimlede baş edemez ben hep kandırıyorum onu çünkü :33:

Son düzenleme:
Biliyorum ne benim ne arkadaslarin soyledikleri acini hafifletmeyecek ama..
Insanlara gercekten guven olmuyor ..
Eger insanlara guvenmez isen yanlis yapabilir ama ben hazirlikliyim diyebilirsen
Bir darbe yediginde o kadar aci hissetmezsin inan bana.
Zaman gececek hersey unutulacak.
Ama o icindeki kopan guven bir daha onarilmayacak.
Bundan sonra adimlariini dikkatli atacaksin
Insanlara guvenilmeyecegini ogrenmis olacaksin.
Hayatta basimiza hersey gelir ....
Onemli olan kalkip yuruyebilmek kanayan aci veren yaramiza ragmen.
Hic bir aci sonsuz degildir.
O kisi sana az da olsa deger verse idi yaptiklarindan sonra ne duruma dusecegini bilirdi.
Kendine bir sans ver mutlu olmak icin.
Daha siki saril hayata ve yeniden basla.
Kimler gelir kimler gecer unutulupta gider.
Kisa surede atlatip mutlu olmani diliyorum...

üzüntünü anlıyorum ama bu olayda kız kadar sevgilinde hatalı .yanlış hiçbir zaman tek taraflı olmaz:50:bence bu adamdan kurtulduğun için sevinmelisin evlendikten çocukların olduktan sonra bu durumu yaşasan inan daha çok yıkılırdın.şimdi haline şükret zor da olsa unutmaya çalış güçlü ol:31:

Back
X