Arada atladığım bi şey var mı bilmiyorum ama okudum. O nedenle diyorum konuyu kendisi ele almalı diye. Adamın motivasyonunu çözecek kişi biz değiliz, konu sahibinin kendisi. Ki motivasyonu çözmek de her zaman sonuca götürmez. Tut ki adam sapık ve saplantılı bi tip. İlahi güçler sopasıyla terbiye etsin de konu sahibi kurtulsun diye bekleyecek miyiz, var mı bi faydası? Senin de dediğin gibi çok ürkütücü bi durum bu , o nedenle beklemeyip bi seyler yapması lazım.
Mesafeyse mesafe koyacak, ortak tanıdıklar bu adamla arasında aracı oluyorsa onlara da mesafe koyacak. Bu adama sözü geçecek bi tanıdık varsa onu sokacak mesela araya. Yasal olarak yapılabilecek bi şey var mı bilmiyorum zira konu sahibi pek detay vermiyor. Ama varsa mutlaka zorlanmalı seçenekler.
Özetle bu durumun önüne geçmek için çözümler üreterek ya da bizim çözüm üretmemizi rica ederek konu açsa tamam diyeceğim konu sahibine ama o konuda da yorumlarda da takmış ilahi adalate. Biz nasıl cevap verebiliriz ki böyle bi soruya, evrenin sırrına mı vakıf olduk, ilah mıyız, kimiz ki ne diyelim yani. İnsanız insani cözümler bulmamız lazım.