- 13 Temmuz 2015
- 62
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi hatticehtc
-
Tecrübeyle sabittir,eden buluyor gerçekten.slm arkadaslar.
bugün biraz moralim bozuk ama genel seylere öyle ekstrasi olmayan seyler.
benim sorum size su olucak; sizce yapan, cektiren pisman oluyormu? yoksa hayatina oldugu yerden devam ediyormu?
dilerim Allah'tan eski esim bana ettigiyle kalmasin. pismanlik kalbini kemirsin. adim dilinden düsmesin. kendini benim kapimda bulsun.
bunun icin yapmam gereken ekstra bisey varmi güzel arkadaslar.
yaptiginiz her tavsiye benim icin deger arz eder.
simdiden cok tesekkur ediyorum :-*
peki ben bunu görücekmiyim? hayatimda hicbirsey icin bu kadar fedakarlik etmedim ve bu kadar nankörlük görmesim.Tecrübeyle sabittir,eden buluyor gerçekten.
Sizin bir şey yapmanıza gerek yok,Allah'a havale edin yeter
sendeki durum neydi cnm?ben göremedim umarım siz görürsünüz
yok inanin bana geri donsun degil. ben onu hayatima asla dahil etmem. ben bu kadar ucuzdegilim. ama biliyorumki o insani en cok bu yikar. isterimki kapima gelsin soyle yuzune agzim dolusu bi tukureyim. sence cok seymi istiyorum? o kadar cektirdiki inanamassin.Eden her türlü bulur, ancak beddua edenin de pek iyi birşey yaptığını düşünmüyorum.
Beddua çok daha kötüdür bana göre, beddua etmeyin Allah'a havale edin. Ha bu arada siz edenin bulmasını değil size tekrar geri dönmesini ister gibisiniz..
Görür müsünüz görmez misiniz orasını bilemem ama er ya da geç ettiğini çekiyor.peki ben bunu görücekmiyim? hayatimda hicbirsey icin bu kadar fedakarlik etmedim ve bu kadar nankörlük görmesim.
Tabii ki de haklısınız ama beddua etmeyin, beddua çok ayrı Allah'a havale edin mutlaka ettiğini bulur. Beddua etmeniz sadece size zarar veriryok inanin bana geri donsun degil. ben onu hayatima asla dahil etmem. ben bu kadar ucuzdegilim. ama biliyorumki o insani en cok bu yikar. isterimki kapima gelsin soyle yuzune agzim dolusu bi tukureyim. sence cok seymi istiyorum? o kadar cektirdiki inanamassin.
ben bu insanin ve anasinin pismanligini görmek isterim. Rabbim kimseyi boyle cibiliyetsiz, hayatta bir baltaya sap olamayan ve kendini hint kumasi zanneden tiksindigim insanlardan korusun.Tabii ki de haklısınız ama beddua etmeyin, beddua çok ayrı Allah'a havale edin mutlaka ettiğini bulur. Beddua etmeniz sadece size zarar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?