- 27 Şubat 2015
- 203
- 3.310
- 43
- Konu Sahibi hatticehtc
-
Canim seninde teselliye ihtiyacin var anlasilan! Fasa fiso olan nedir Allahin adaleti büyüktürKötülük eden kötülük bulur vsç bunların hepsi fasa fiso zügürt tesellisi , öyle bir şey olsaydı şuan insanlık bambaşka bir dünyada yaşıyor olurdu, dünyada öyle kötü şeyler yapan insanlar varki , o insanlar ah ediyor ne oluyor hiçbir şey ! Ahirete kaldı bizim hesaplar yoksa bu dünyada bi mokum olmaz...
kalmasin iste ahirete. Rabbim dunya gozuylede gostersin isterim. benim hayatim bu kadar basitmiydi? yanlarindami kalmasi lazim?Kötülük eden kötülük bulur vsç bunların hepsi fasa fiso zügürt tesellisi , öyle bir şey olsaydı şuan insanlık bambaşka bir dünyada yaşıyor olurdu, dünyada öyle kötü şeyler yapan insanlar varki , o insanlar ah ediyor ne oluyor hiçbir şey ! Ahirete kaldı bizim hesaplar yoksa bu dünyada bi mokum olmaz...
Ne gibi ? derdin mi var dersen evet şehit haberlerinden beri ne düşeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bir tek onlara üzülüyorum , kötülük yapanlar keşke karşılığını bulsa ...T
Canim seninde teselliye ihtiyscin var anlasilan!
aradan yillar gecti ve inan zerre sevmiyorum bu insanlari. istedigim cektigim acilarin bir telafasinin olmasi. umarim kapima kadar gelir yikilmis bir sekilde. dua'm bu yondedir. sizce cokmu sey istiyorum?eden bulur ama, aradan yıllar gececek
ya da insanın içi soguyacak ancak o şekilde.. allah onun haline ''oh olsun'' demenı degıl de üzülmeni istiyor. o yuzden o zevkı tattırmıyor biz insan evladına :=)
Bu sonucu görmekte sabır işi , belki aylar yıllar sürer karşılığını bulur belki de siz görür müsünüz bilmem.kalmasin iste ahirete. Rabbim dunya gozuylede gostersin isterim. benim hayatim bu kadar basitmiydi? yanlarindami kalmasi lazim?
için sogumamıs ki..merak etme için sogudugunda, olanları unuttugun zaman allah cezalarını verecekaradan yillar gecti ve inan zerre sevmiyorum bu insanlari. istedigim cektigim acilarin bir telafasinin olmasi. umarim kapima kadar gelir yikilmis bir sekilde. dua'm bu yondedir. sizce cokmu sey istiyorum?
bu ic oyle kolay kolay sogumaz. yaptiklari, ettiklero unutulur cinsten degil malesef.için sogumamıs ki..merak etme için sogudugunda, olanları unuttugun zaman allah cezalarını verecek
haksızlarsa tabii ki.
görmek cok isterim ama benBu sonucu görmekte sabır işi , belki aylar yıllar sürer karşılığını bulur belki de siz görür müsünüz bilmem.
o zaman beklenıyorbu ic oyle kolay kolay sogumaz. yaptiklari, ettiklero unutulur cinsten degil malesef.
cnm emin ol bende kendi hayatimi yasiyorum. hemde eskisinden daha guzel. onlara golge olucak sekilde yasamiyorum. hayatima full gaz devam ediyorum. ex esim faceden fake hesap acti beni denemeye ama ben onunla asla irtibata gecmek icin kilimi kipirdatmadim. kinim, nefretim haddinden fazla. bekliyorum. insaAllah pisman olucak ve ben bunu duyucam. Allah cv buyuk vesselam.ayrılmıssınız ve her sey bitmiş. onalr hayatına devam edıyor ve sen onların allahtan bulması için beklıyorsun.
hayatına devam et, görüşmüyorsun etmıyorsun sonucta. kendını yıpratırsın bu sekılde. zaman her seyın ılacı ve her seyın hakkını verır merak etme
o gururlu kibirlileri de cok gördük..arkadaslar o kadar fedakarlik ettimki inanin. sozde o beni seviyordu ama tik hicbirsey yapmadi. umursamadi resmen. ben onun namusuydum. kullandi ve atti. psiman olucak bi yapisida yok. cok kibirli, sozde gururlu. o yuzden emin olamiyorum. Rabbim ona o duyguyu yasatirmi diye.
sonlari ne oldu canim?o gururlu kibirlileri de cok gördük..
beklemekteyim sekerim. elbet dunya gozuyle gorurum pismanligini!!!!!Ceken yaptiginin bedelini öder muhakkak
Ya bu dünya da ya öteki tarafta
Ama sunu bilirim ki biz unutsakta Allah unutmaz
Sorar her seyin hesabini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?