eden ettigiyle kalirmi?

T
Canim seninde teselliye ihtiyacin var anlasilan! Fasa fiso olan nedir Allahin adaleti büyüktür

eden bulur ama, aradan yıllar gececek
ya da insanın içi soguyacak ancak o şekilde.. allah onun haline ''oh olsun'' demenı degıl de üzülmeni istiyor. o yuzden o zevkı tattırmıyor biz insan evladına :=)

kalmasin iste ahirete. Rabbim dunya gozuylede gostersin isterim. benim hayatim bu kadar basitmiydi? yanlarindami kalmasi lazim?

T

Canim seninde teselliye ihtiyscin var anlasilan!
Ne gibi ? derdin mi var dersen evet şehit haberlerinden beri ne düşeceğimi ne yapacağımı şaşırdım bir tek onlara üzülüyorum , kötülük yapanlar keşke karşılığını bulsa ...

eden bulur ama, aradan yıllar gececek
ya da insanın içi soguyacak ancak o şekilde.. allah onun haline ''oh olsun'' demenı degıl de üzülmeni istiyor. o yuzden o zevkı tattırmıyor biz insan evladına :=)
aradan yillar gecti ve inan zerre sevmiyorum bu insanlari. istedigim cektigim acilarin bir telafasinin olmasi. umarim kapima kadar gelir yikilmis bir sekilde. dua'm bu yondedir. sizce cokmu sey istiyorum?

Bugün bir kez daha gördüm kimsenin yaptigi yanina kalmiyor. Allah yarina birakiyor ama yanina birakmiyor.

Oyüzden en güzeli Allaha havale etmek.

kalmasin iste ahirete. Rabbim dunya gozuylede gostersin isterim. benim hayatim bu kadar basitmiydi? yanlarindami kalmasi lazim?
Bu sonucu görmekte sabır işi , belki aylar yıllar sürer karşılığını bulur belki de siz görür müsünüz bilmem.

aradan yillar gecti ve inan zerre sevmiyorum bu insanlari. istedigim cektigim acilarin bir telafasinin olmasi. umarim kapima kadar gelir yikilmis bir sekilde. dua'm bu yondedir. sizce cokmu sey istiyorum?
için sogumamıs ki..merak etme için sogudugunda, olanları unuttugun zaman allah cezalarını verecek
haksızlarsa tabii ki.

ha bide kizlar bu benim ex kaynanadiger gelinini hic sevmezdi hatta ellerinden gelse birbirlerini bogazliyacak durumdalardi. yani fenalikza birbirlerini tartarlar. ben duydumki simdi benim ex kaynana durmadan ona gidiyomus. demekki eden yaraniyooo!!!!@

ayrılmıssınız ve her sey bitmiş. onalr hayatına devam edıyor ve sen onların allahtan bulması için beklıyorsun.
hayatına devam et, görüşmüyorsun etmıyorsun sonucta. kendını yıpratırsın bu sekılde. zaman her seyın ılacı ve her seyın hakkını verır merak etme

cnm emin ol bende kendi hayatimi yasiyorum. hemde eskisinden daha guzel. onlara golge olucak sekilde yasamiyorum. hayatima full gaz devam ediyorum. ex esim faceden fake hesap acti beni denemeye ama ben onunla asla irtibata gecmek icin kilimi kipirdatmadim. kinim, nefretim haddinden fazla. bekliyorum. insaAllah pisman olucak ve ben bunu duyucam. Allah cv buyuk vesselam.

o gururlu kibirlileri de cok gördük..

Ceken yaptiginin bedelini öder muhakkak
Ya bu dünya da ya öteki tarafta
Ama sunu bilirim ki biz unutsakta Allah unutmaz
Sorar her seyin hesabini

Rabbim herkese farklı imtihanlar verir..

Kulu ya şükreder, ya isyaann. .

İnşallah sabır, duâ ve şükür olanlardan eylesin.
.
O terazi hiç Şaşmaz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…