- 13 Temmuz 2015
- 62
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi hatticehtc
-
Amenna. Inancim Rabbime tam. benim imtihanimda bu evet. genel anlamda kabulleniyorum ama yulardada yazdigin gibi birbirine cektirmeyi kendine mecburiyet bilen ex kaynana ve ex elti gidip geliyomuymus ne iste bu gibi seylere dayanamiyorum. kiskanclikmi bunin adi? asla. ben sadece bu duzene sasiriyorum. eden kiymezli oluyo. benim gibi aman aman o olmasin, suda olmasin, buda olmasin yeterki problem olmasin deyip eziklenenlerde havasini aliyo!!!!!Rabbim herkese farklı imtihanlar verir..
Kulu ya şükreder, ya isyaann. .
İnşallah sabır, duâ ve şükür olanlardan eylesin. .
O terazi hiç Şaşmaz. .
Sen elif misali dosdoğru ol. .Amenna. Inancim Rabbime tam. benim imtihanimda bu evet. genel anlamda kabulleniyorum ama yulardada yazdigin gibi birbirine cektirmeyi kendine mecburiyet bilen ex kaynana ve ex elti gidip geliyomuymus ne iste bu gibi seylere dayanamiyorum. kiskanclikmi bunin adi? asla. ben sadece bu duzene sasiriyorum. eden kiymezli oluyo. benim gibi aman aman o olmasin, suda olmasin, buda olmasin yeterki problem olmasin deyip eziklenenlerde havasini aliyo!!!!!
ne kalir cnm?
arkadasim bendede tam sorun bu iste. o kisiler yuvami yiktilar, ellerinden gelen pisligi yaptilar ama sen onlara sorsan suclu ben ve ailem. benim ailemide bir bilsem tam bir gecim insanlari. yeterki sknti olmasin diyr maddi, manevi hep destek ciktilar. ama kiymet bilen olmadi. yani anliycan bunlar beni sucluyo akillari sira ve kendilerini bu sekilde rahatlatiyo.Sen elif misali dosdoğru ol. .
Gerisi rabbime kalmış..
Yuva yıkanın yuvası olmaz. .
Eden ettigiyle kalir mi diye sormussun onu cevapladim birtanemmne kalir cnm?
Sen kendini bil ..arkadasim bendede tam sorun bu iste. o kisiler yuvami yiktilar, ellerinden gelen pisligi yaptilar ama sen onlara sorsan suclu ben ve ailem. benim ailemide bir bilsem tam bir gecim insanlari. yeterki sknti olmasin diyr maddi, manevi hep destek ciktilar. ama kiymet bilen olmadi. yani anliycan bunlar beni sucluyo akillari sira ve kendilerini bu sekilde rahatlatiyo.
ama kalmasinlar iste. kalmamali!!!!!Eden ettigiyle kalir mi diye sormussun onu cevapladim birtanemm
Ya kalmasa sana ne faydasi var sen cileni cekmissin bu degisecek mi karsi taraf uzulunce? Yoo. Enerjini pisman olacak mi acaba diye takip etmek icin baskalarina harcayana kadar kendine harca kisa surede toplarsin anlatabildim mi cnmmama kalmasinlar iste. kalmamali!!!!!
hakliysamdai? simeyemi cekeyim yani! iyi etti ohhh yasasin istedigi gibimi diyeyim. ben bi deneme tahtasiydim denedi olmadi ve gittimi diyeyim. yooo hakliysan bedduanda ahinda yerini bulur. benim o kadar iyi niyetimin hesabi sorulur elbet!!!!!Onu bilmiyorum da beddua sahibini bulur orası kesin
evet evet tamda beni mutlu edicek sey bu olucak. belki inaniyosunuz ama ben zaten kendi hayatimi yasiyorum. mutluyum. pisliklerden kurtuldum. ceksinler cezalarini istiyorum.Ya kalmasa sana ne faydasi var sen cileni cekmissin bu degisecek mi karsi taraf uzulunce? Yoo. Enerjini pisman olacak mi acaba diye takip etmek icin baskalarina harcayana kadar kendine harca kisa surede toplarsin anlatabildim mi cnmm
Kınadığınla sınanırmışsın emin ol ki yanına kalmaz sakın beddua etme Allah'a havale et derdi verende o feraha erdirendearkadaslar o kadar fedakarlik ettimki inanin. sozde o beni seviyordu ama tik hicbirsey yapmadi. umursamadi resmen. ben onun namusuydum. kullandi ve atti. psiman olucak bi yapisida yok. cok kibirli, sozde gururlu. o yuzden emin olamiyorum. Rabbim ona o duyguyu yasatirmi diye.
kinadiginla sinanmissin derken cnm?Kınadığınla sınanırmışsın emin ol ki yanına kalmaz sakın beddua etme Allah'a havale et derdi verende o feraha erdirende
inancim tam. ben inaniyorumki bu sahislari surunurken gorucem. ben hic bir konuda bu kadar sert konusmadim. hatali taraf olduklarini acik ve net gorebiliyorum. Rabbim bana gosterir elbet o sumsuklerin hallerini...Bende bu soruyu soruyorum acaba olurmu kotulere bisey olmuyoki .. yada biz goremiyoruz..kalkiniyorlar gittikce..
ama ben gormek istiyorum. nasilki onlar benim aci cekisimi gorduler, bende onlarin aci cekmelerini gormek istiyorum.hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz, mazlumun ahı da tutar derler siz onun belki acı çektiğini kıvrandığını görmeseniz bile kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz eden illa ki bulur
Onlar bizlere acı çektiriken kınadılar Allah onları bize yaşattıklarıyla sınarmış edenin yanına kalmaz ettiğikinadiginla sinanmissin derken cnm?
Siz görmeseniz de bilmeseniz de Allah sizin her göz yaşınızın intikamını alır derler ve siz gelirsiniz aklına ama inşallah size ne yaşattığını görmesi için siz de şahit olursunuzama ben gormek istiyorum. nasilki onlar benim aci cekisimi gorduler, bende onlarin aci cekmelerini gormek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?