Edilen bedduaların tutması, pişmanlık

Hiç pişman olma. Ben de bana yapılanları affetmiyorum ve karşılığında başına gelenleri serinkanlılıkla karşılıyorum. Hak ettiğini düşünüyorum, en başta benim insanlara güvenme hissimi elimden aldığı için. İlişkiler anlamsız buluyorum artık, aynı çocukluğumdaki gibi. Covid bile oldu ne kadar içlendiysem. O kadar ağır geçirdi ki 3 hafta yattı öküz. Totem mi yapsam, kurban mı kessem napsam ölür diyorum bazen. Canı cehenneme yahu. Aman...

Bedduaların kabul olduğunu bizzat yaşamis birisi olarak sakın geri adim atma derim. Daha beter olsun deyip afiyetle kahveni yudumla ve uzaktan seyret

Şöyle düşün sen beddua ettin diye olmadı belkide o kötü olduğu için belasını buldu. Bırak olma yanında filan iyi günde kimleyse kötü günde onla olsun.

Ahaha.bıraksın bu işleri. Senın bana ahın tuttu ayagına telrar konusacak sizinle.bu kadar saf olmayım.belkı sizin gibi baska kadınları da cok uzdu.onlar da ah etti.vombo kombı oldu ıkı uc kadının ahı veya bilemeyız. Yanı her neyse size ne .me haparsa yapsın.

Yaşattıklarını gözümün önüne getirince az bile demişim dedim.Sanırım duygusal boşluğuma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…