- Konu Sahibi dduuyygguu_82
Askeri Edirne Keşanda olan yada burayla ilgili bilgisi olanlar var mııı kızlaaarrr? Cevaplarla çıkarım belki şu bunalım halimden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askeri Edirne Keşanda olan yada burayla ilgili bilgisi olanlar var mııı kızlaaarrr? Cevaplarla çıkarım belki şu bunalım halimden![]()
benim memleketim keşan :) insanları sıcaktır eşime sordum şimdi askerlik olarak nasıldır diye doğu batıdan daha rahat dedi batıda sırf eğitim nöbet varmış
olsun sağlıkla gelsinde en azından terörist problemi yok bizim yeğenimiz siirtte 70 gün kaldı gelmesine asıl oralar için endişeliyor insan
allah kavuştursun senide inş
sıkma canını birşey olmaz allahın izniyle
Benim askerimin arkadaşı keşanda askerlik yaptı, geleli 1 hafta fln oldu, gayet iyi, ordayken de herhangi kötü birşey duymadım orası hakkında, içini ferah tut. Hayırlı teskereler olsun inşallah
Benim çok sevdiğim bi arkadaşımın nişanlısıda edirnede yaptı kısa dönem iyiydi bir sıkıntısını duymadık.
Kızlar çok sağolun böyle yorumlar duyunca birazda olsun rahatlıorum ama seçilmiş insan gibi ben hala konuşamadım nasıl, ne durumda bilmiorum :18:![]()
Rahat ol bence iyidir eminim ilk fırsatta sana ulaşacaktır
Birde arkadaşımda 7-8 gün görüşemediği oluyordu araziye çıkıyorlarmış o zamanlar arayamıyormuş diye anlatıyordu belki böyle bi durum vardır
usta birliğinde de belli bir süre acemilik yaşıyorlar, ortama alışana kadar... sonra rahatlar, merak etmeİnş. tek sebebi o olur canım yagüya usta birliğinde rahat olunuodu..
usta birliğinde de belli bir süre acemilik yaşıyorlar, ortama alışana kadar... sonra rahatlar, merak etme[/QUOTE
Bitsin artık yaa bende bitiorum burdaaaDeryacım saol canım bilen birilerinden yorum almak ii gelio gerçekten
![]()
Rica ederim ne demek, daha detaylı bilgi edinebilirsem sana bildiririmBitsin artık yaa bende bitiorum burdaaaDeryacım saol canım bilen birilerinden yorum almak ii gelio gerçekten
![]()
Rica ederim ne demek, daha detaylı bilgi edinebilirsem sana bildiririm![]()
görunce şaşırdım benım cok yakın bır arkadasımda orda asker genelde arar haftada 1 bazen daha sık da olabılıyor dısarı kapı kısmına vermısler gelenlerın bılgılerını alıyormus rahatmıs yanı.
gözün aydın canım, neden aramamış peki?Kızlarrr nihayet konuştummm çok mutluyummmmm![]()
gözün aydın canım, neden aramamış peki?
O dediğim arkadaş ordan bi numaradan çaldırıyordu, benimki de arıodu onu, konuşuolardı. Hatta üst devre olunca cep tlf bile kullanmaya başlamıştı. Siz de kıdemlenince tlf sokar içeriyeÇok saol Deryacım gerçi mutluyum diorum ama yeri çok kötüymüş daha yeni rahatlamış biraz kart yok, tel yok, dedikleri gibi sürgün yeri dediama şükür ki konuştum