• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk aşılamada tutma şansı biraz zor diye biliyorum.tabi biraz nasip kısmet işi.ilkinde de tutan çoktur belki de bilmiyorum.önümüzdeki perşembe veya cuma yaptırmam gerekiyor ama çalışıyorum nasıl yapsam bilemiyorum.izin almakta istemiyorum.belki adet günümün gelmesini beklerim.kararsızım yani.haftaya pazar adet günüm normalde.herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.sadece aşılamadan sonraki ilk 4 gün çok şiddetli bir şekilde yumurtlama olan tarafım çok ağrıdı o kadar.belki de yumurta çatlamadığı için kiste dönüştü bilemiyoruz tabiki.kendimi olumsuz fikrede alıştırıyorum bir yandan da ama düşüncesi bile kabus gibi.bakalım sevinçten havalara mı uçarız bir hafta bunalım mı takılırım :18:

mihrace doktor sana aşılamanın tutma şansını belirtiyormu birde doktorun hakkında bilgi verirsen sevinirim eşimin tercihi doktorumun bayan olması ama belkide snin doktorun iyi ise ona giderim

ilk aşılamada tutma şansı biraz zor diye biliyorum.tabi biraz nasip kısmet işi.ilkinde de tutan çoktur belki de bilmiyorum.önümüzdeki perşembe veya cuma yaptırmam gerekiyor ama çalışıyorum nasıl yapsam bilemiyorum.izin almakta istemiyorum.belki adet günümün gelmesini beklerim.kararsızım yani.haftaya pazar adet günüm normalde.herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.sadece aşılamadan sonraki ilk 4 gün çok şiddetli bir şekilde yumurtlama olan tarafım çok ağrıdı o kadar.belki de yumurta çatlamadığı için kiste dönüştü bilemiyoruz tabiki.kendimi olumsuz fikrede alıştırıyorum bir yandan da ama düşüncesi bile kabus gibi.bakalım sevinçten havalara mı uçarız bir hafta bunalım mı takılırım :18:

işallah hep birlikte seviniriz çatlatma ignesi kullandın yumurtan çatlamıştır güzel düşünelim güzel güzel sonuçlar alalım

aşılamayla normal ilişki arasındaki şans oranının yüzde 10-15 arası olduğunu söyledi doktorum.zaten netten de araştırdığımda sonuç aynı çıktı.ama ben ısrarla aşılama istememin sebebi; hem spermler yıkandığı için işe yaramayanlar atılıyor ve kaliteli spermler aşılanıyor.zaten spermlerin yumurtaya ulaşamamalarının sebeplerinden biri de yolda çoğunun ( özellikle yapısı bozuk olanları) ölmesi.spermlerin yaklaşık 3-4 saatlik bir yolları varmış yumurtaya ulaşmak için, aşılamayla o yolu kısaltıyorlar bir nevi spermleri varacağı yere taksiyle bırakıyoruz dedi doktorum :1: o yüzden aşılama taraftarıyım yani.doktoruma güveniyorum,çok saygılıve çok ilgili.bu yüzden erkek olması beni rahatsız etmedi çünkü çok dikkatli davranıyo o yüzden memnunum.zaten gidersen de görürsün en çok onun kapısında kuyruk var.diğerlerinin çok sakin muayenehaneleri.akşam geç saatlere kadar orda. işini bitirip evine gidemiyo yoğunluktan garibim .))))) doktor söz konusu olunca bayanı erkeği olmuyo malesef.en iyisi kimse ona gitmek gerekiyor.benim bundan önceki bütün kadın doğum doktorlarım kadındı.bak sonuç beni boşu boşuna bu zamana kadar beklettiler,olur olur daha diye gönderdiler.ne sperm testi ne adam gibi yumurta takibi... hiçbirşey...

haklısın bu ayda deniyeceyim olmazsa aşılama düşünüyorum zaman kaybetmek istemiyorum bebişlerde çok nazlı ...

mihracecim ya bişi daha sormak istiyorum. Doktorun muayene ücreti 150 demişsin her gidişindemi 150 ödüyorsun artı doktor senden tahlil istediğinde hastanenin bünyesindemi yaptırıyorsun tahlillerini özel doktora gittiğin için bu tahlilllere artı para ödüyormusun

mihracecim ya bişi daha sormak istiyorum. Doktorun muayene ücreti 150 demişsin her gidişindemi 150 ödüyorsun artı doktor senden tahlil istediğinde hastanenin bünyesindemi yaptırıyorsun tahlillerini özel doktora gittiğin için bu tahlilllere artı para ödüyormusun

her gidişinde değil canım.ödedikten sonra bir ay süreyle ücret ödemiyosun.istediğin kadar git.bir ayı doldurunca tekrar 150 ödüyorsun.tahlillere de para falan alınmıyor.tamamen ücretsiz yani.ben bazen fakültede bazen de evim yakın diye selimiye de yaptırıyordum tahlillerimi.ikisini de kabul ediyo zaten.o yüzden fakülte daha mantıklı geliyo bana...özele gittiğin içinde sıra davası yok,beklemek yok,özel ilgi ... daha ne olsun :1:

çok sağol canım ya dün senin gittiğin doktora meil yolladım. Başımdan geçenleri anlattım bakalım cevap verecekmi gel grüşelim derse gidicem.Birde direk kendi odasınamı başvuruyorsun yoksa trakya üniv. kadın doğum bölümü varya poliklinik orayamı başvuruyorsun ben cenk bey için geldim diye kusura bakma canım çok soru sordum. ancak emin adımlarla yürümek istiyorum yine aynı duruma düşüp acı yaşamak istemiyorum

mail i iyi etmişsin.müsait olunca döner zannediyorum.ama dönmezse de yoğunluğundandır sen bekleme birebir yüzyüze görüş bence.poliklinikteki sekretere diyorsun benim cenk beyle randevum vardı diye . zaten daha önce telefonla randevu aldığın için saati belli oluyor.o sana bir dosya hazırlıyor ve muayeneden önce doktora götürüyor, sonra sen muayeni oluyorsun zaten. yani işler kolay yürüyor özelinde.ve yaşımda 27 :21: 2,5 senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zaman kucağımıza almaya bilemiyorum

saol canım patoloji sonucum alıyım ekol hastanesinden sonrada trakya üniv. arar cenk bey için randevu alırım Allahım inşallah bu sefer yüzümüze bakar rahmet ve merhamet elini çekmesin üzerimizden

arkadaşlar kömik bir soru ama aşılamada bilinç açık dimi çok acı oluyormu hiç yaptırmadıgım için merak ediyorum

neden komik olsun canım küçücük işlemden bile korkan insanlar var gayet doğal yani bu soruyu sorman

evet açık oluyor benimki gayet güzel geçmişdi ben doktora sormuşdum berna hn canım yanacakmı diye hayır dedi 2-3 dakikalık bişi dedi sakın korkma dedi ve söyledi gibi oldu biraz vajen kısmına rahme alet takarken canım hafifden acıdı o kadar aynı gün benimle beraber bir bayan vardı onu önce yapmışlardı kadın kendini bayıltmışdı. Onu öyle görünce bende korkmuşdum. Doktor dediki o hastaya bakma sen dedi normal muayene bile yaptırmazdı dedi canı çok tatlı onun dedi.

aşılama korkulacak bir işlem değil sakin korkuya kapılma ben çok rahattım belkide tabi önce Allahdan rahatlığımdan dolayıda aşılamam tutmuşdu birde eşimin sperm değerleri çok iyidi %90 tutar bu değerle demişdi

neden komik olsun canım küçücük işlemden bile korkan insanlar var gayet doğal yani bu soruyu sorman

evet açık oluyor benimki gayet güzel geçmişdi ben doktora sormuşdum berna hn canım yanacakmı diye hayır dedi 2-3 dakikalık bişi dedi sakın korkma dedi ve söyledi gibi oldu biraz vajen kısmına rahme alet takarken canım hafifden acıdı o kadar aynı gün benimle beraber bir bayan vardı onu önce yapmışlardı kadın kendini bayıltmışdı. Onu öyle görünce bende korkmuşdum. Doktor dediki o hastaya bakma sen dedi normal muayene bile yaptırmazdı dedi canı çok tatlı onun dedi.

aşılama korkulacak bir işlem değil sakin korkuya kapılma ben çok rahattım belkide tabi önce Allahdan rahatlığımdan dolayıda aşılamam tutmuşdu birde eşimin sperm değerleri çok iyidi %90 tutar bu değerle demişdi

arkadaşım yani rahim filminin yanında basit kalır ozaman birde eşinin sperm değerleri nasıldı aydın kaya diye bir doktor varmış oda bu işlerde uzmanmış duydunmu hiç ?

eşimin sperm değerleri maşallah çok iyidi en azından onunla uğraşmak zorunda kalmadık anlıcan evet duydum özel trakya hastanesinden ayrılmış özel muayene açmış kendine artı ekolle anlaşma yapmış sadace doğum için geliyor hastaneye doğum zamanı gelince ekolle yönlendirip ekol hastanesinde hastalarını doğurtuyor öyle biliyorum onuda çok övdüler ancak özel trakyadan ayrılınca malesef treni kaçırmış bulundum normal özel muayenesi Allah bilir ne kadardır

ilk yaptırdığımız sperm tahlilinde 98 milyon çıkmışdı

2.yaptırdığımız aşılamadan önce tahlilde ise 132milyon çıkmışdı tabi aşılama için yıkanması gerekdi bu spermler ilerri hareketi %98 olmuşdu maşallah ben eşime çok fındık ceviz badem antep fıstığı ve en önemlisi keçiboynuzu pekmezi içirdim. Şimdi bile yeniden başladım içirmeye tedbiri elden bırakmıyorum anlıcan

aydın kaya aşılamayı 500 e yapıyormuş ekolle anlaşmalı olduguna göre tahlilleride orada yapıyor o zaman bende özel hastaneye güven kalmadı labaratuar sonuçlarına güvenemiyorum bu arada senin sonuçlar açıklandımı arkadaşım

evet canım aldım bugün sonucumu yavrum enfeksiyondan ölmüş pataloji sonucunda öyle yazıyormuş doktora sordum ben nasıl kapdığımı anlamıyorum doktor hn dedim çok dikkatli davrnıyordum dedim. bir şekilde kapmışsın diyor hastaneye yattığından itibaren CRP seviyeni düşüremedik diyor içimden dedimki o zaman ben hastaneden kapdım bu enfeksiyonu bakalım bırakacam bu doktoru mihracenin gittiği doktora mail atmışdım cevap vermiş gebelik elde edilince ben sizinle yakından ilgilenir diye ancak ifertilite yani kısırlık konusu benim alanım değil yazmış ekol hastanesinde trakya üniversitesinden ekole geçen PROF DR MEhmet Ali yüce var onunla görüşün demiş ben zaten bu doktorlada görüşmüşdüm mail yoluyla lohusalığınız bitince gelin görüşelim demişdi. Ancak şöyle bir durum var bu doktorla berna hn odaları yan yana nasıl gidicem bilmiyorum ayıp olur diyorum kendi kendime berna hn ezip geçmek gibi bişi yani bilmiyorum kafam çok karışdı şimdi

bu ekoldeki hoca kısırlık uzmanımı yani ayyy kafam karıştı kime gitsem yahu arkadaşım berna hm yanında olabilir ona baglı kalamazsınya boşver bernayla hukukun hasta doktor ilişkisi var ben takmam böyle durumları yahu bende özelde tahlillere güvenemiyorum peki sen nereden myl gönderdir ay bide bendemi yazsam kafam çok karışık:58:

evet canım Prof. Dr. Mehmet Ali Yüce infertilite (kısırlık),endokroloji ve jinekoloji dallarında uzman trakya üniversitesinden ekol hastanesine geçdi ve muayene ücreti sordum 120 tl dediler bakalım akşam eşim gelsin konuşucam önce mehmet ali beye giderim elimdeki sonuçlarımı gösteririm bakalım nedicek gebelik elde edilince trakya üniversitesindeki cenk beye giderim. Mehmet Ali beyle en ince ayrıntısına kadar görüşücem bu konu hakkında. Bugün muayene de etti beni bir tane yumurtam oluşmaya başlamış 7-8 mm boyu var dı sanki kendiliğinden hamile kalma ihtimalin yüksek dedi bakalım herşeyin hayırlısı ne diyeyim mail göndermek için trakya üniversitesi hastanesi diye yazıyorsun google hastanenin sitesine giriyorsun cerahi bölümler kısmı var ordan kadın doğum bölümünü seçiyorsun orda bütün doktorlar çıkıyor sadece prof ve doç. olan doktorların öz geçmişleri ve mail adresleri var şuanda sitede sorun var açılmıyor

Back
X