• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar edirnede fakülteye ücretsiz tüp bebek merkezi açıldı biliyorsunuz dimi?bir arkadaş aşılama yaptırdı biz daha başlamadık bilginiz olsun diye söylemek istedim çünkü yeni açıldı.

son 2 arkadışımız hoşgeldiniz canım bende trakya üniv. aramışdım tüp bebek raporu almak için ancak bana tüp bebek aşamasındayız demişdi tüp bebeki ücretsiz yaptıklarını duymamışdım. Ben istanbulda yaptırdım tüp bebeğimi ve şuanda 12 haftalık hamileyim riskli gebelik doktoru cenk sayına gidiyorum. Fakülte resmen asistanların eline düşmüş ilgili alakalı değilller canımız Allaha emanet anlıcağınız

selam kızlar nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor hiç

2.yavrumuda canım kızımı 5 ocakda kaybettim. Cenk beye gidiyorum tam 14 şubatta lohusalığım bitecek sonra ayrıntılı kontrol olacağım eşimin ve benim genetik kromozom hangileri gerekiyor ise onları yaptırıcam

Kızlar trakya üniversitesinde aşılama tedavisine başladım.
Doktorum vedat bey çok memnunum
genç ancak ilgili ve her gittiğimizde güleryüzlüydü
Aşılamaları kendisi yapıyor ve her muayeneyi kendisi yaptı
Ücret özel muayene felanda yok
Zaten tüp bebekte yakında başlıycaklarmış bize 2 kez iğneli tedavi başladı eşimin sayımı düşükmüş ama bunlar olmadan devlet tüp bebeği ödemiyomuş
o yüzden prosedür gibi bişe zaten rapor çıktığı için çok bişeyde ödemedik
gebe kalırsanız ne ala kalmazsanız sizi tüp bebeğe alırız dedi
2013 başında tüp bebek merkezi açılacakmış
Özellere gidip bi sürü para vermenizi önermem zaten özel üniversiteye gelmiş
Bizden evraklar felan istedi birde geçen gittiğimde önce bi bayan doktor bakı-yo sanırsam asistan biz ara verdiğimiz için bi kaç evrak istedi evrak listesinin altınada
bi site verdi ben baktım baya bildin yapılan tüm tedavileri anlatmış Vedat bey
trakyatupbebek.blogspot.com

Back
X