• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
muayene ücretici herdafasındamı yoksa birkeremi veriyorsun tahliller yine ekolde olur ozaman dimi

canım ben bernaya gittiğimde 32 tl ödüyordum bu ödenen ücretle 10 gün boyunca sanırım ücretsiz muayene olabiliyordum. Ancak şimdi Mehmet bey prof olduğu için belki bunda daha farklıdır ne söylesem şimdi yalan olur tam bir bilgim yok ancak ücretinin 120 tl olduğunu öğrenmişdim eşimle konuşdum tamam dedi bakalım 3-4 ay bir bekleyelim inşallah bu süre zarfında adetde olurum kendiliğimden ondan sonra bakıcaz inşallah

ben bütün tahlillerimi ekole gittiğim günler boyunca hep ekolde yaptırdım birde şöyle bir durum var mesela ekolun bünyesinde yapılamayan bazı hormon tahlillerini hamilelikde yapaılacak olan 2li testi filan istanbula yolluyorlar başka bir laboratuara ordan analiz edilip geliyor ekole

ekol pahalıymış ben trakyada 25 veriyordum bu ay bebiş gelmezse doktora gidicem ama kime gideceyime karar veremedim cenk beyi düşünmüştüm oda ekoldeki doktora gönderince kafam karıştı eşimde sibele hn git diyor bizi başyan beri takip eden o diyor öyle karasızımki ALLAH yardımcımız olsun

icroc birşey sormak istiyorum sana.ilk aşılaman tuttuğunda daha adet olmadan belirti yaşadın mı?bu benim için çok önemli yarın kantesti için hastaneye gideceğim ama hiçbir belirtim yok.karnımda adet olmadan birkaç gün önce tuhaf bir şekilde ağrırdı şimdi yine o ağrı var.zerre kadar umudum kalmadı.daha şimdiden hastaneden çıktıktan sonra nereye gideyim de ağlayıp içimi akıtayım diyorum.en az bir hafta kafamı kaldıramam ağlamaktan.bir de işe gidiyorum, bu kafayla nasıl olacaksa?????? bütün aile haber bekliyo benden.işin birde o tarafı var ....sabır Allahım sabır.yok artık gücüm :14:

canım benim aşılamam tutunca hafifden kasıklarımda ağrı olmuş ondan başka bir sıkıntım olmamışdı midem bile bulanmamışdı

sıkma canını herşey Allahdan üzülme gönlünü ferah tut canım ya olursa olur olmazsa canın sağolsun demekki vakdi zamanı değilmiş dersin

bugün trakya üniv. hastanesini aradım normal aşılama süreci varmış sinan bey ilgileniyormuş bölüm doktoru olarakm mustafa bey varmış

canım benim aşılamam tutunca hafifden kasıklarımda ağrı olmuş ondan başka bir sıkıntım olmamışdı midem bile bulanmamışdı

sıkma canını herşey Allahdan üzülme gönlünü ferah tut canım ya olursa olur olmazsa canın sağolsun demekki vakdi zamanı değilmiş dersin

bugün trakya üniv. hastanesini aradım normal aşılama süreci varmış sinan bey ilgileniyormuş bölüm doktoru olarakm mustafa bey varmış

peki bu kasıklarındaki ağrı kaçıncı gün olmuştu?göğüslerinde ve akıntında bir değişiklik olmuşmuydu? sinan bey cenk beyin asistanı zaten.bazen o da bakabiliyor.mustafa bey prof ama benim arkadaşım ona gitmişti.o zaten bir kere seni dinliyormuş daha sonra asistanlarına yönlendiriyormuş seni.benim bildiğim bu ama tabi her hastanın durumuna göre farklılık gösterebilir.iyice sormak lazım , hakkında hayırlısı.ben bu aya çok umut bağlamıştım o yüzden çok sarsılırım.daha şimdiden ağlamaya başladım :14:

aşılamadan bir hafta sonra kasıklarımda ağrı oldu göğüslerimde de ağrı vardı dokunamıyordum. Akıntım normal seyirdeydi ancak hamileliğimin 3.ayında çok fazlalaşmışdı akıntım. Canım ya üzülme bu kadar herşey Allahdan dediğim gibi olursa olur olmazsa canın sağolsun ya ben ne diyeyimde ağlayayım benimde aşılamayla olmuşdu yavrum ancak yicek ekmeği içecek suyu yokmuş yaşamadı yani birşeyler olacaksa Allahım nasip eder onu ağlayarak kendini strese sokma sakın Allahdan hayırlısını dile Allahım senin katından hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua et bol bol

bakalım canım bugün araştırma mahiyetiyle aradım hastaneyi bugün öyle söylediler dün cenk beyden meil geldi ben ilgilenirim ancak hamile kaldıkdan sonra bana gelin istersiniz diyor size en iyi yardım edecek olan ekole yeni geçen PROF. DR. MEHMET ALİ YÜCE bey var diyor onunla görüşün önce diyor gebelik elde edilince ben size en ince ayrıntısına kadar yardım ederim diyor

ya bu prof. gidicem yada trakya üniv.deki normal tedavi süresine giricem 3-4 ay geçsin bir şekilde başlıcaz

aşılamadan bir hafta sonra kasıklarımda ağrı oldu göğüslerimde de ağrı vardı dokunamıyordum. Akıntım normal seyirdeydi ancak hamileliğimin 3.ayında çok fazlalaşmışdı akıntım. Canım ya üzülme bu kadar herşey Allahdan dediğim gibi olursa olur olmazsa canın sağolsun ya ben ne diyeyimde ağlayayım benimde aşılamayla olmuşdu yavrum ancak yicek ekmeği içecek suyu yokmuş yaşamadı yani birşeyler olacaksa Allahım nasip eder onu ağlayarak kendini strese sokma sakın Allahdan hayırlısını dile Allahım senin katından hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua et bol bol

bakalım canım bugün araştırma mahiyetiyle aradım hastaneyi bugün öyle söylediler dün cenk beyden meil geldi ben ilgilenirim ancak hamile kaldıkdan sonra bana gelin istersiniz diyor size en iyi yardım edecek olan ekole yeni geçen PROF. DR. MEHMET ALİ YÜCE bey var diyor onunla görüşün önce diyor gebelik elde edilince ben size en ince ayrıntısına kadar yardım ederim diyor

ya bu prof. gidicem yada trakya üniv.deki normal tedavi süresine giricem 3-4 ay geçsin bir şekilde başlıcaz

peki sizdeki asıl problem neydiki cenk bey infertilite ile ilgilenmiyorum dedi ? sonuçta aşılama yapıyo şimdi ben de anlamadım :44:

valla canım bende anlamadım bebeğimi nasıl kaybettiğimi anlattm . Bende polikistikover var canım adet göremiyorum kendi kendime ilaçla adet görüyorum. Polikistikover bütün belirtileri var bende. Neden böyle bir açıklama yapdım anlamadım. Kendi hastanesi dururken neden yeniden ekole yönlendiriyor yine anlamadım. Bakalım berna hn sordum adet olabilecekmiyim diye yumurtan oluşmuş dedi adet olursun diyor eyer adet olamazsan gelirsin ilaç yazarım diyor

valla canım bende anlamadım bebeğimi nasıl kaybettiğimi anlattm . Bende polikistikover var canım adet göremiyorum kendi kendime ilaçla adet görüyorum. Polikistikover bütün belirtileri var bende. Neden böyle bir açıklama yapdım anlamadım. Kendi hastanesi dururken neden yeniden ekole yönlendiriyor yine anlamadım. Bakalım berna hn sordum adet olabilecekmiyim diye yumurtan oluşmuş dedi adet olursun diyor eyer adet olamazsan gelirsin ilaç yazarım diyor

hımmm demekki başkasının hastalarına müdahele etmek mi istemiyorlar acaba? kendi prensipleriyle alakalı birşey olabilir.gelişmelerini burdan takip edeceğim...

hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın olumsuzda çıksa canını sakın sıkma herşey olacağına varır

cenk bey mail yollamış yine Mehmet Ali Yüce beye gitmemi önermiş bu durumda yardımcı olamıcam diyor. Anlayamadım madem sana aşılama yaptırıyorsa benle neden başda uğraşmıyorki senin sorunun neydi canım tam olarak

hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın olumsuzda çıksa canını sakın sıkma herşey olacağına varır

cenk bey mail yollamış yine Mehmet Ali Yüce beye gitmemi önermiş bu durumda yardımcı olamıcam diyor. Anlayamadım madem sana aşılama yaptırıyorsa benle neden başda uğraşmıyorki senin sorunun neydi canım tam olarak

aslında benim öyle net bir sorunum yok.ufak tefek kistler vardı ama önemsiz dedi.adetle beraber gidiyordu onlarda zaten.eşimde de bir problem yok sperm testine iyi dedi.en son gittiğimde yumurta çatlayacak kadar büyümüyo dedi ve gonal f lere başlattı.o zaman çok güzel büyümüştü.rahmin içi çok temiz , yumurta çok kaliteli dedi ve her ihtimale karşı şansımız artsın diye aşılama yaptı.daha derinlerde bir problem varsa da bilmiyoruz valla.sen de pko varmışya acaba en güzeli orda tedavi ediyorlar diye mi gönderdi veya çok yoğunda ondan mı almak istemiyo anlamadım gitti.ama bir fakültede de pko tedavisi yapılamıyorsa :19: bilemiyorum yani.sen tekrar bir mail atsana aşılama yaptığınız hastalarınız var, benim durumumdan farkları ne? diyebelki tatmin edici bir cevap verir.ama madem ki ısrarla o doktoru öneriyor git sende.ben de yaza kadar tedaviyi bırakmayı düşünüyorum bakalım bende belki o doktora bi uğrarım.gerçi ben istanbulu düşünüyorum burda imkanlar kısıtlı malum...direk tüp bebek yaptırırım diyorum ne yapayım.. :50:

mail yollarımda bu sefer de tersler diye korkuyorum ayrıca üniversite hastanesi adı üstünde ben geçen yıl hastanede bebek için tedavi görmeye gittiğimde o zamanlar yaşar bey vardı bana herşeyi anlatmışdı PCOlu olduğum için olumlu veya olumsuz yaşanacak bütün olayları anlatmışdı yani PColu olsun veya olmasın ilgileniyor hastanede ancak dediğim gibi aklım almıyor benim alanım değil gebelikden sonra gelirseniz ilgilenirim sizle demesi çok tuhafıma gitti. Sinanda onun öğrencisiymiş sen demişdin canım madem onunda bilgisi cenk bey kadardır ancak sinan bey tam bölümde görevde yani şuanda infertilite bölümünde olmazsa artık kadın doğumun infertilite bölümüne giderim ne yapayım maddi ve manevi çok yıprandık şubata marta kadar bekleyeyim bakalım Allah Kerim sonra ne olucak

istanbul hastane ve doktor yönünden çok geniş oraya gidip gelme mesele sürekli insan sıkılıyor yollarda geçiyor ömrümüz

kızlar bu ne yaaaaaaaa:44:her doktor birşey diyor bende cenk beyi düşünüyprdum ondanda vazgeçtim bu arada mihrace sonucunu merak ediyom işallah hayırlısıyla bebiş gelir ama olmazsada ondada vardı bir hayır arkadaşım sabır ilk toslama anında olanıdır unutma senin için dua edeceyim ALLAH yar ve yardımcın olsun herşeyden evel kendin için sen önemlisin senin psikolojin önemli KİB AEO HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYORUZ

mail yollarımda bu sefer de tersler diye korkuyorum ayrıca üniversite hastanesi adı üstünde ben geçen yıl hastanede bebek için tedavi görmeye gittiğimde o zamanlar yaşar bey vardı bana herşeyi anlatmışdı PCOlu olduğum için olumlu veya olumsuz yaşanacak bütün olayları anlatmışdı yani PColu olsun veya olmasın ilgileniyor hastanede ancak dediğim gibi aklım almıyor benim alanım değil gebelikden sonra gelirseniz ilgilenirim sizle demesi çok tuhafıma gitti. Sinanda onun öğrencisiymiş sen demişdin canım madem onunda bilgisi cenk bey kadardır ancak sinan bey tam bölümde görevde yani şuanda infertilite bölümünde olmazsa artık kadın doğumun infertilite bölümüne giderim ne yapayım maddi ve manevi çok yıprandık şubata marta kadar bekleyeyim bakalım Allah Kerim sonra ne olucak

icroc acba aydın kayayımı denesek onun hakkında duyumlarınvar mı?

valla canım havsadaki komşum vardı o iyi diyordu onun bir tanığığının yıllardır bebeği olmuyormuş aydın kayaya gitmiş tabi önce Alladan sonrada bu doktorum vesilesi ile erkek çocuğumu ne olmuş

Back
X