Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim aşılamam tutunca hafifden kasıklarımda ağrı olmuş ondan başka bir sıkıntım olmamışdı midem bile bulanmamışdı
sıkma canını herşey Allahdan üzülme gönlünü ferah tut canım ya olursa olur olmazsa canın sağolsun demekki vakdi zamanı değilmiş dersin
bugün trakya üniv. hastanesini aradım normal aşılama süreci varmış sinan bey ilgileniyormuş bölüm doktoru olarakm mustafa bey varmış
aşılamadan bir hafta sonra kasıklarımda ağrı oldu göğüslerimde de ağrı vardı dokunamıyordum. Akıntım normal seyirdeydi ancak hamileliğimin 3.ayında çok fazlalaşmışdı akıntım. Canım ya üzülme bu kadar herşey Allahdan dediğim gibi olursa olur olmazsa canın sağolsun ya ben ne diyeyimde ağlayayım benimde aşılamayla olmuşdu yavrum ancak yicek ekmeği içecek suyu yokmuş yaşamadı yani birşeyler olacaksa Allahım nasip eder onu ağlayarak kendini strese sokma sakın Allahdan hayırlısını dile Allahım senin katından hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua et bol bol
bakalım canım bugün araştırma mahiyetiyle aradım hastaneyi bugün öyle söylediler dün cenk beyden meil geldi ben ilgilenirim ancak hamile kaldıkdan sonra bana gelin istersiniz diyor size en iyi yardım edecek olan ekole yeni geçen PROF. DR. MEHMET ALİ YÜCE bey var diyor onunla görüşün önce diyor gebelik elde edilince ben size en ince ayrıntısına kadar yardım ederim diyor
ya bu prof. gidicem yada trakya üniv.deki normal tedavi süresine giricem 3-4 ay geçsin bir şekilde başlıcaz
valla canım bende anlamadım bebeğimi nasıl kaybettiğimi anlattm . Bende polikistikover var canım adet göremiyorum kendi kendime ilaçla adet görüyorum. Polikistikover bütün belirtileri var bende. Neden böyle bir açıklama yapdım anlamadım. Kendi hastanesi dururken neden yeniden ekole yönlendiriyor yine anlamadım. Bakalım berna hn sordum adet olabilecekmiyim diye yumurtan oluşmuş dedi adet olursun diyor eyer adet olamazsan gelirsin ilaç yazarım diyor
hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsın olumsuzda çıksa canını sakın sıkma herşey olacağına varır
cenk bey mail yollamış yine Mehmet Ali Yüce beye gitmemi önermiş bu durumda yardımcı olamıcam diyor. Anlayamadım madem sana aşılama yaptırıyorsa benle neden başda uğraşmıyorki senin sorunun neydi canım tam olarak
mail yollarımda bu sefer de tersler diye korkuyorum ayrıca üniversite hastanesi adı üstünde ben geçen yıl hastanede bebek için tedavi görmeye gittiğimde o zamanlar yaşar bey vardı bana herşeyi anlatmışdı PCOlu olduğum için olumlu veya olumsuz yaşanacak bütün olayları anlatmışdı yani PColu olsun veya olmasın ilgileniyor hastanede ancak dediğim gibi aklım almıyor benim alanım değil gebelikden sonra gelirseniz ilgilenirim sizle demesi çok tuhafıma gitti. Sinanda onun öğrencisiymiş sen demişdin canım madem onunda bilgisi cenk bey kadardır ancak sinan bey tam bölümde görevde yani şuanda infertilite bölümünde olmazsa artık kadın doğumun infertilite bölümüne giderim ne yapayım maddi ve manevi çok yıprandık şubata marta kadar bekleyeyim bakalım Allah Kerim sonra ne olucak