• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Edirnede aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya canım ya ekole gitsem prof. mehmet beyle görüşsen en azından sonuçda özel hastane ve hastanın her dediiğini isteğini yapıyorlar

sariyecim hastaneyi aradım ben ve sigortalı için mehmet beyin ücreti 32 oluyor normal ücretli olarak gidilirse 100 tk oluyor ayrıca ben aşılamamı yaptırdığımdxa 500 ödemişdik çünkü veznedeki personel 1000 tlsini devletin karşılağdını söylemişdi

crinone (umrım doğru yazıyorumdur) progesteron hormonu içeren bir jel. döllenmiş yumurta rahme sıkıca tutunabilsin diye veriyor doktor. yarın sabah kullanmaya başlıcam. Arkadaşlar dün 14. günümdü bu gün 15 gün aşırı dedi doktor dün ilişki olmadı o yüzdeN. sağ yumurtalığımda dünden beri bir agrı var. Sice yumurtladım mı? yoksa kist mi oldu acabaaaaaaa

Mehmet ali beye arkadaşım gidiyor çok memnunmuş. İlgili ve her şeyi açıklıyor diyor notlar falan alıyormuş. Ben de bu ay hamile kalamazsam ona gidicem.

bilmiyorum ne yapacagımı canım peki bu doktor nasılmış bilgin varmı

canım bu doktorun ana dalları jinekoloji endokroloji ve infertilite zaten bu 3 alana sahio olması beni cezbetmişdi daha öncede demişdim ya meil ile görüşdüm diye şimdide muayene ücreti 32 olunca kaçırmıcam gidicem ben bu doktora şuan ankaraya gidicez gidip gelelim doktorla görüşücem ben hayıt,safran ve birtakım şifalı bitkiler kullanıyorum bayramdan bu yana koyu renkde akıntım var halen bitmek bilmedi bitmezse doktora danışıcam Allahım inşallah bu doktorun elinden önce Allahım sayesinde sonrada doktorun sayesinde şifa bulurum

Bu ay ilk tedavi ayım. 1. yani. Yumurtalığımdaki ağrı ve batma hala gecmedi. Bir de yumurtanın çatlaması olsaydı ilişki sırasında ağrı olmazdı sanırım değil mi? Hiç umutlanmayayım yani. Hayır şimdi cirnone kullanayım mı kullanmayayım mı onu da bilmiyorum. Berna Hanım çağırmadı yumurta çatlamış mı diye bakmak için galiba gerçekten ilgisiz.

kızlar bende bu ay ekolde mehmet ali beye gitmeyi planlıyorum.belki orası uğurlu gelir :)))))))) 3. aşılama da oraya nasip olsun değil mi ama :1: berna hanım hakkında 2008 deki açılan davayı gördüm tesadüfen o yüzden ona gitmem..bu hafta hasta olcam o yüzden elimi çabuk tutmam lazım..

Kızlar bişey sorucam ben geçen hafta cumartesi berna hanıma çıktım 23 tl mi 33tl mi ne bi ücret verdim tam hatırlamıyorum eşim ödedi ondan sigortalıyım bana hiç sormadılar sigortalımısın diye bende bişey demedim acaba sigortalı olduğumu söyleseydim aynı ücretmi alınıyor bide doktor için muhayne ücreti verdiğinde bir süre ücret ödemiyormuşsun diye duymuştum bu süre kaç gün bilginiz var mı ayrıca doktor benden hormon testi istedi ssk bunun ne kadarını karşılıyor özel hastanede ne kadar ödemem gerekiyor

mihrace imkanın varsa istanbul veya ankaraya git neticede buralarda da birsürü paralar ortaya koyuyoruz canım

ben fakülteye gittiyim halde parayı ödediyim halde hala kararsızım aşılama yaptırsammı diye igne için rapor çıkması gerekiyor ama karar veremedim zaman geçsin diye neden vücüduna hormon alıyorsun bir sıkıntın yokken kendine neden sıkıntı çıkartıtorsun bence beklemekte fayda var belki önümüzdeki ay gittiyim dokyorda aşılama yaptırırım ama şayet tutmazsa nisan ayına kadar hiç bir doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz nefes almak istiyorum sana tavsiyem geç olsun güç olmasın neticede psikolojik olarak sıkıntı yaptıgında hormanlarımızı altüst ediyoruz

kızlar neler yaptınız gelişmeleri yazın lütfen.fakülteye yada ekole giden oldu mu.benim iş şubata kaldı sanırım.

arkadaşlar merhaba.bende edirne uzunköprüde yaşıyorum.2007 de fakültede 3 aşılamam oldu ama malesef negatif.problem tüplerim tıkalı ama hsg çekerken sol tüpüm açılmıştı.ayrıca eşimde varikosel var sperm sayısı gebeliğe engel değil yeterliymişşş.sağlık güvencem emekli sandığı eşimden dolayı.3 aşılama sonrası tüp bebek raporu verildi ve ben cerrahpaşada 1 kez tüp bebek denedim ama yine olmadı.uzun bir süre ara verdik çok yıpratıcı bir dönemdi.hem maddi hem manevi.devletin karşıladığı ise bildiğiniz üzere 1250tl.tekrar tüp bebek düşündük raporumu yeniletmek istediğim fakülteden bana aptlca bi yanıt geldi.1 kez denediğiniz nerden bileceğiz size 2.kez rapor veremeyiz dediler.şimdi napıcaz bilmiyorum.eşimle konuşuyoruzda laparoskopi yaptırsammı sizce tüplerim açılsın diye.tek problem bu çok şükür ama en kötülerinden birisi işte.

arkadşım fakültenin verdigi cevap çok saçma senin elinde tüp bebek yaptırdıgına ait hiçbir belge yokmu birde bildigim kadarıyla fakülte tüp bebek raporu vermiyor bence en önemki şeylerden biri alanında işin ehli doktoru bulmak ALLAH yardımcın olsun

Back
X