Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız
malesef kendi adıma aynıyım(((((((( bir ay daha bekliyorum,sonra yola devam.galiba ekole gideceğim...öyle işte arkadaşım,sen neler yapıyorsun, son gelişmeler neler ?
malesef kendi adıma aynıyım(((((((( bir ay daha bekliyorum,sonra yola devam.galiba ekole gideceğim...öyle işte arkadaşım,sen neler yapıyorsun, son gelişmeler neler ?
iyi akşamlar kızlar,ben bugün ekolde mehmet ali yüce ' ye gittim.normal muayene etti.her zamanki gibi benim herşey normal çıktıartık buna bile üzülüyorum, niye bi sorun görünmüyo diye yaa,kafayı yedirecek bu hormonlar bana.neyse lafı uzatmıyım adetin 2. günü gel dedi.tekrar hormon testi yapacakmış.ha bir de benim isteğimle tekrar sperm testi de yapılacak.sol tarafımda 17 mm lik bir yumurta varmış.herşey normal açıklanamayan infertilite dedi.olmazsa tüp dedi , bakalım ya nasip dedik başladık.zaten edirne de son gidişim.bir daha ya istanbul ya ankara direkt tüp bebek merkezine gitcem.benden haberler bu kadar kızlar...
mihracecim normalde ekolde 1500 tldi ancak devlet 1000 tlsini ödüyormuş biz 500 tl vermişdik bende mehmet beye gidiyorum bana hemen tedaviye geçmeyelim birkaç ay adet gördürelim sana dedi şuanda doğum kontrol hapı kulanıyorum muhtemelen nisan mayıs gibi tedaviye geçecez şimdi başlarsak tedaviye verimsiz sonuç alırız dedi hakkımızda artık hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim![]()
hımm anladım canım cevabın için sağol.benim adetime 4 gün var.yarın sabah evde test yapıcam.ona göre eşim de gidecek çünki.bilmiyorum ya kafam çok karışık bu aralar.acaba diyorum Cenk Beyle devam mı etsem.çünkü mehmet ali beyde iğne tedavisini deneyecekmiş.bi farkı yoksa o kadar parayı vermeyeyim diyorum.bir de bir sürü test istedi( normal hormon testi) onların hepsini de burada yaptır dedi.onlarda bir sürü para.zaten bizim bi sıkıntımız yok ki.sebepsizo yüzden yarın testimin soncunun pozitif çıkmasını çoooooooooook istiyorum...sen ne diyorsun cenk bey mi mehmet bey mi?
mihracecim ne yaptın nasıl gidiyor tedavi