Bir kursa, eğitime katılsanız insanlarla tanışmanız için ortam olurdu. Böyle bir imkanınız yok mu? Yaşınız da çok gençmiş, hem kendinize yatırım, hem çevre edinme amaçlı olarak bir düşünün bunu.
Efendimmmmmm.bir edirne asigi olarak seslendin geldim:)suan orda olmak icin neler vermezdimneresindesin sen?
Bende edirneli dğeilim ama edirnenin çarşısına bayılıyoruuum eşim orada askerlık yaptı 15 günde bir ist edirne mekik dokurdum yada sevdiğim oradaydı die manevı değeri var bilmiorum amaaaa edirneyii çokkk seviorum bence aksamları al esini mericin kenarına kahve ısmeye gıdın ormanda yuruyus yapın faytona bının ayy keske edırnede esımle yasasam
edirne mükemmel bir yer aynı şeyleri yapıyoruz zaten ama bir yerden sonra arkadaşta istiyorum :)
keşke sorun maddiyat olsa canım ama sorun maneviCanım sen yine de bir araştır internetten. Burada heryerde halkeğitimin kursları var; ya çok ucuz, ya da ücretsiz diye biliyorum. Orada yok mu acaba?
nerdeeee eşim istemezişe girsen mesela
Sulalecek edirne liyiz:)okudugum okul buyudugum sokaklar ah allah im daha dun dedim esime edirne de yasasak keske diyesarac lar harikadir civil civil halk egitim merkezi var hatta orda folklor hocam vardi annesi ebemdi:)halk egitim merkezini kesinlikle tavsiye ederim inan hem kafan dagilir hemde arkadas cevren olur.ben kizmeslek lisesi derler selimiye camii nin arka tarafinda oralarda buyudum saraclara gitmek nasil buyuk bi seydi bizim icin ama en buyuk eglencemiz esmer vatandaslarin dugunu seyretmekti anam ne oynarlardi beya.hic kapatma canim kendini eve arasta ya alipasa ya git muhakkak arkadas in olur azicik adim atcan yoksa bizimkiler sicak kanlidir:)
keşke sorun maddiyat olsa canım ama sorun manevi
Aaa, canım ne diyim, bilemedim şimdi. Nedir ki sorun tam olarak, eşin mi istemiyor çok sosyal olmanı? Az ama öz arkadaşlıklar güzeldir. İnşallah güzel insanları yoluna çıkarsın Rabbim.
Canım herşey paraya dayalı değil.
Camiye git kuran kursuna orada bir sürü kadın vardır onlarla komşuluk kurarsın.
Ya da bu belediyelerin ücretsiz meslek edindirme kursları var onlara yazıl
Ahşap boyama, takı tasarım vb... yaşına da uygun hem eğlenirsin hem çevre edinirsin.
Olmadı çocuk yap onunla uğraşırsın vakit nasıl geçer anlamazsın.
Yok çocuk yapmam diyorsan bir yere işe gir oradan da çevre yaparsın.
Damlasakizli turk kahvesi yapardim sana:) saraclardan aliyoruz baska yerden aldikmi icemiyoruz:)hersene gittimi depolarim:)tam tam edirne liyim sicak kanli tipte ayni sari renkli gozlu boyamasaydim sacimi iyiydi:)bak gul azicik ablam aradimi aramizdaki konusma. Nabiyon iyiyim beya sen nabiyon iyiyim kizan la ugrasiyom:)gecen arkadas duydu nadil konusuyorsunuz diyor ne varki dedim cok hossunuz diyor:)
ayy bende ailemle edirne şivesiyle konuşuyorum bana artık herkes edirneli diyor çook seviyorum şivelerini (ne yabıyon beya aynıbeya) özellikle bu cümlerlre bayılıyorum damla sakızlı türk kahsimi ilk defa duyuyorum keşke kısmet olsaydı içerdik
Hihi damla sakizli turk kahvesi saraclara girdin yanlis olmasin pacariz konfeksiyon a gelmeden bi kuruyemisci var ordan aliyoruz heryerde var ama oradaki gibi yok bazen burdan aliyorum icinden topak topak cikiyor damla sakizi ama ordan aldigimiz sadece kahve mis gibi damla sakizi kokuyor:)hersene geliyorum edirne ye babaannem ler dayilarim amcalarim orda ama en cok babamin mezarina geliyorum.simdi hamileyim 7 aylik olucam nasipse bi dogurayim yaza ordayim kismet olursa:)beraber sera da kahve iceriz.bak bide biz ramazan da selimiyenin bahcesinde oruc acmaya bayilirdik:)esin bi izin verse inan oyle cok sey yaparsin ki edirne kucuktur ama yapilcak cok sey vardir.
merak ettim bende alıp deniycem :) allah bağışlasın evladını banda nasip etsin inşallah:) evet eşim izin verse zaten o kadar hanzo değilim çabuk ısınırız insanlarla ramazanda bizim sokaktada açtılar iftar sofralarını ama eşim istemdi gitmeyi facebook kullanıyormusun akrabalrın nerde oturuyorlar sen çoook cana yakınsınya ama uzaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?