- 25 Mayıs 2013
- 346
- 47
- 68
Anam hic bir sosyal paylasim sitesinde yokum kuzum benimde koca izin vermez:)yirler beni diye korkuyor:)bak bebek konusunda sakin kafana takma ben kizimi 7 sene sonra kucagima aldim hic bir sorun yokken dr um bana git kafani rahatlat dedi antidepresanla hamile kaldim:)sonra dusuk yaptiklarimda hep antidepresanla oldu ictimi aha diyom hamileyim kafam rahat degil taktimi takiyorum:)biliyorum elde degil ama yapican takmican yoksa inan olmaz bana dr demisti bi kadin 9 tane dogurur 10 .cuyu doguramaz kafasi rahat degilse diye zor cok zor 7 sene evlat hasreti cektim ilac bile bahane rabbim ol demedikten sonra hic bisey olmuyor.babaasnemin dedigi gibi ne yapcan beya kizanim omur boyle:)babaannem bostanpazarinda teyzem kaleicinde dayim kirishabede biride kiz meslek lisesinin orda:)kusatmisiz edirneyi beyaaa:):):)
Sen baya çekmişsin ama allah sonunda nasip etmiş ne güzel nazarlardan korusun sizleri :) zaten kafada bitiyor bende kafada bitiremiyorum üstüne yanızlık hepten heder oluyorum olacğına inanıyorum tabi ama sanırım zamanımı alcak baya babaanen doğru demiş valla :) edirnenin heryerinde varsınız gerçekten ne güzel eşim taşınalım diyor bazen ama ben istemiyorum edirneyi çook sevdim bide arkadş bulabilsem veya çocuğum olsa herşey farklı olacak ama her ikisinide beceremiyorum