Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

canimm cok güzel evin ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN(AMIN)
ortalikta ayicik,bebek dolu tweetyli abajura bayildimmm

tweetymm çok sağol amin canım benim sorma ayıcıklardan daha bir sürü vardıda annem kızdı kaldırdım

Son düzenleme:
çok hoş evin güle güle otur
özellikle salonuna bayıldım mobilyaların beyaz ya çok soft durmuş
bu arada senin düğün fotolarınıda gördüm çok tatlı bir gelin olmuşsun
ALLAH bozmasın mutluluğunuzu

Çok tşk ederim iyi dileklerin ve yorumların için cnm

Çok güzel eviniz güle gle oturun sadece yatak odasındaki zebra yolluklar gözümü yordu direk bakınca,sanırım oda küçük olduğu için sıkışık durmuşlar o yüzden.

Haklısın cnm göz yoruyo ama odalarım küçük bide mobilyalarım maxi boy olunca böyle oldu işte

Aman Allahım bana da nasip olur mu ki böyle bir şey
Rabbim huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin

napacan kiz o kadar ayicigi
yarin bebis gelince beraber oynarsiniz artik

Ne biliiim ya çok seviyoruuum çocukluğumdan kalan koca koli barbi bebklerim oyuncaklarım vardı gözümü karartıp bi çocuğa verdim ama ayıcıklarıma kıyamadım ya oynarız artık bebişimle beraberrr

güle güle otur canım...bide bi öneride bulunmak istedim,banyoya yapay süs çüçeklerinden koyunca cok daha güzel oluyo her gelen beğeniyo hayırlı olsun tekrar

güle güle otur canım...bide bi öneride bulunmak istedim,banyoya yapay süs çüçeklerinden koyunca cok daha güzel oluyo her gelen beğeniyo hayırlı olsun tekrar

Fkirlere açığım canım neden olmasın uygun bişey bulursam denerim tbi çok tşk ederm :108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…