Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

Canımm herşeyine bayıldım maşşalah allah sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsinn gereçkdende bi evin neşesi eksikmiş umarım oda tez zmnda gelir :) bu arada 1+1 mi ?

evin çok güzel güle güle otur içinde canım ama yatak odanın halısına bayıldım çok güzel :):

çok güzel bi evinz var güle güle oturun...
yatak odasındaki halılara bayıldımm..:1:

en çok mutfağını beğendim.ayrıca banyo da güzel. yatak odasındaki halılar da çok güzelmiş.oyuncakların evin heryerine serpiştirilmesi pek hoşuma gitmedi sadece. tabi bu benim görüşüm. ev sizin .siz yaşıyorsunuz. böyle mutluysanız o da güzel. güle güle oturun.

Canımm herşeyine bayıldım maşşalah allah sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsinn gereçkdende bi evin neşesi eksikmiş umarım oda tez zmnda gelir :) bu arada 1+1 mi ?

Sağol cnm benim amiiiin :nazar: İnşallah cnm sağsalim o da gelsinde evimin eksiği kalmasın :109: Yok cnm 3+1 ama diğer odalar dağınıktı çekemedim :52:

en çok mutfağını beğendim.ayrıca banyo da güzel. yatak odasındaki halılar da çok güzelmiş.oyuncakların evin heryerine serpiştirilmesi pek hoşuma gitmedi sadece. tabi bu benim görüşüm. ev sizin .siz yaşıyorsunuz. böyle mutluysanız o da güzel. güle güle oturun.

Tşk ederim yorumlarınız için :109: Evet malesef oyuncaklarımdan vazgeçemiyorum onuda atlatırım elbet :1: :51:

canım yatak odana bayıldım çok güzel mutfakta çok güzel fakat sandalyelerdeki minderleri bence kaldır daha güzel olacaktır.:16:

cnm güle güle oturun evin cok hoş ben mutfak hastasıyı. mutfagınada ayrıca bayıldım bide müsait olduguunda diger odalarınıda görmek isterim:17:

Back
X