Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

Canımm herşeyine bayıldım maşşalah allah sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsinn gereçkdende bi evin neşesi eksikmiş umarım oda tez zmnda gelir :) bu arada 1+1 mi ?

evin çok güzel güle güle otur içinde canım ama yatak odanın halısına bayıldım çok güzel :):

çok güzel bi evinz var güle güle oturun...
yatak odasındaki halılara bayıldımm..

en çok mutfağını beğendim.ayrıca banyo da güzel. yatak odasındaki halılar da çok güzelmiş.oyuncakların evin heryerine serpiştirilmesi pek hoşuma gitmedi sadece. tabi bu benim görüşüm. ev sizin .siz yaşıyorsunuz. böyle mutluysanız o da güzel. güle güle oturun.

Canımm herşeyine bayıldım maşşalah allah sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsinn gereçkdende bi evin neşesi eksikmiş umarım oda tez zmnda gelir :) bu arada 1+1 mi ?

Sağol cnm benim amiiiin İnşallah cnm sağsalim o da gelsinde evimin eksiği kalmasın :109: Yok cnm 3+1 ama diğer odalar dağınıktı çekemedim

Tşk ederim yorumlarınız için :109: Evet malesef oyuncaklarımdan vazgeçemiyorum onuda atlatırım elbet

canım yatak odana bayıldım çok güzel mutfakta çok güzel fakat sandalyelerdeki minderleri bence kaldır daha güzel olacaktır.

cnm güle güle oturun evin cok hoş ben mutfak hastasıyı. mutfagınada ayrıca bayıldım bide müsait olduguunda diger odalarınıda görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…