- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
- Konu Sahibi angel_lost
güle güle otur canım.. ben de mutfağına bayıldım.. çok güzel ve ferah.. ama bence de o dantel örtü bozmuş mutfağı..
Tşk ederm cnm çok sağol mevlütte serdik kirlensinlerde öyle kaldırcam artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle otur canım.. ben de mutfağına bayıldım.. çok güzel ve ferah.. ama bence de o dantel örtü bozmuş mutfağı..
canım valla ben en çok mutfağına bittim daha evlenmedim ama hayalimdeki büyüklükte ve şekilde büyük tezgah falan harika canım ya mutlu mesut bi hayat diliyorum evinizde
harika bir eviniz varr,güle güle ooturun,mutfağın e kadar güzel öle :)
Buda benim evim oyuncakları ve gereksiz aksesuarlarıyla benim eviiiiiiiim:116: :119:
canım cok güzel güle güle otur..biişey sorcam..yatak odanda ve banyonda dikkatimi çekti..dolaplardaki o siyah desenler sticker mı yoksa dolabın kendi desenimi..çok hoş gözüküyor..eğer stickersa bu sticker olayına hemen girmek isityorum çok hoş ya
evinizi beğendim yatak odasında aynanın önü çok dolu göz yoruyor.onun dışında çok güzel .Allah en kısa zamanda bir bebişle şenlendirsin bu evi inşallah
yatak örtüne ve halılarına bayıldımgüle güle otur
Allah mutluluğu huzuru eksik etmesin canım eviniz çok hoş![]()
yatak odası tam benliksiyah beyaz severim zaten dolap da çok şık durmuş.
güle güle oturun, mutlulukla![]()
sonunda oyuncaklarımı seven biriiiişşıkır şıkır bir ev olmuş oyuncaklarda sevimliii