Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

güle güle otur canım.. ben de mutfağına bayıldım.. çok güzel ve ferah.. ama bence de o dantel örtü bozmuş mutfağı..

Tşk ederm cnm çok sağol mevlütte serdik kirlensinlerde öyle kaldırcam artık :1: zaten tek takım var oda bu :1: göstermelik yani annem çalıştığı için öyle dantel birikimimiz yok benimde elimden gelmez böyle işler. Böyle el emeklerinde tek sevdiğim şeyler kanser örnekleridir oda eskitme ipten. Dantel işte ana yadigarları :1::16:

canım valla ben en çok mutfağına bittim daha evlenmedim ama hayalimdeki büyüklükte ve şekilde büyük tezgah falan harika canım ya mutlu mesut bi hayat diliyorum evinizde

Sağol canım inşallah hayalindekine sahip olursun. Benim evim önceden yapılmıştı ben görmedim o yüzden renkler benim zevkim değil ama umarım sen her istediğine sahip olursun canım çok sağol güzel dileklerin için Rabb,im sanada nasip etsin :16:

Halılar çok güzel...Yatak odasını çok ama çok beğendim (yatak odasında siyah beyaz sevmediğim halde) salondaki mobiilyada çok hoş ayrıca açık renk olması küçük odanızı daha ferah göstermş :34: Güle güle oturun

Buda benim evim oyuncakları ve gereksiz aksesuarlarıyla benim eviiiiiiiim :1::1: :116: :119:

canım cok güzel güle güle otur..biişey sorcam..yatak odanda ve banyonda dikkatimi çekti..dolaplardaki o siyah desenler sticker mı yoksa dolabın kendi desenimi..çok hoş gözüküyor..eğer stickersa bu sticker olayına hemen girmek isityorum çok hoş ya

evinizi beğendim yatak odasında aynanın önü çok dolu göz yoruyor.onun dışında çok güzel .Allah en kısa zamanda bir bebişle şenlendirsin bu evi inşallah

canım cok güzel güle güle otur..biişey sorcam..yatak odanda ve banyonda dikkatimi çekti..dolaplardaki o siyah desenler sticker mı yoksa dolabın kendi desenimi..çok hoş gözüküyor..eğer stickersa bu sticker olayına hemen girmek isityorum çok hoş ya

Canım çok teşekkür ederim yatak odamdaki kendi deseni ama banyodaki dolapta sticker var ama oda aldığımda öyleydi :1:

evinizi beğendim yatak odasında aynanın önü çok dolu göz yoruyor.onun dışında çok güzel .Allah en kısa zamanda bir bebişle şenlendirsin bu evi inşallah

aylardır giremiyorum ama tüm tatlı eleştirilerinize göre evimi baya değiştirdim yeni fotolarını ekleyeceğim en kısa zamanda Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :54:

Son düzenleme:
Back
X