Eee madem evlerimizi paylaşıyoruz sıra bende :)

cnm güle güle oturun evin cok hoş ben mutfak hastasıyı. mutfagınada ayrıca bayıldım bide müsait olduguunda diger odalarınıda görmek isterim:17:

Çok teşekkür ederim canım sağol tamam zaten sadece iki odayı paylaşmadım onlardan biri salon diğer odayıda kiler gbi kullanıyorum ama yinede çekip paylaşırım canım :109:

evinin her bir köşesi harika görünüyor ama yatakodası ve ve mutfağın daha bi ilgimi çekti,Allahsağlıkla oturmayı nasip etsin...

evinin her bir köşesi harika görünüyor ama yatakodası ve ve mutfağın daha bi ilgimi çekti,Allahsağlıkla oturmayı nasip etsin...

Amin çoook teşekkür ederm yorumunuz ve dilekleriniz için sizde bir ömür sağlık ve mutlulukla yaşayın inşallah :nazar: :16:

çok tatlıymış evin güle güle otur, çok beğendim. yata odası halısı, koltuklarının sonra birde kendiliğinden bir sevimliik var evde

merhaba,
ev gerçekten zevkle döşenmiş çok beğendim güle güle oturun inşallah. ama birkaç şey var söylemeden geçemeyeceğim;
1. o güzelim mobilyaların üzerindeki oyuncaklar alakasız duruyor.
2. mutfağın çok şık fakat danteller olayı bozuyor.
3. şu kapılara havlu takma olayını anlamadım gitti.

canım valla ben en çok mutfağına bittim daha evlenmedim ama hayalimdeki büyüklükte ve şekilde büyük tezgah falan harika canım ya mutlu mesut bi hayat diliyorum evinizde

harika bir eviniz varr,güle güle ooturun,mutfağın e kadar güzel öle :)

güle güle otur canım.. ben de mutfağına bayıldım.. çok güzel ve ferah.. ama bence de o dantel örtü bozmuş mutfağı..

merhaba,
ev gerçekten zevkle döşenmiş çok beğendim güle güle oturun inşallah. ama birkaç şey var söylemeden geçemeyeceğim;
1. o güzelim mobilyaların üzerindeki oyuncaklar alakasız duruyor.
2. mutfağın çok şık fakat danteller olayı bozuyor.
3. şu kapılara havlu takma olayını anlamadım gitti.

Fikirlerine saygı duyarım canım :61: Oyuncaklarımın alakasız olduğunu biliyorum ama paylaşırkende belirttiğim gibi vazgeçemiyorum onlardan :52: senem dolcak artık ama fırsatım olmadı gelin mevlüdümü yeni yaptım kapıdaki havlular mevlütte serildi, dantellerde toplama fırsatım olmadı o yüzden :64: Zamanla bende değişirim takıntılarımda inşallah :1: Sağol canım yorumun için :16:

Back
X