- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
Ohooo o zmana kadar bende düşerim yakasindan yani heralde inşallah :))16 senelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo o zmana kadar bende düşerim yakasindan yani heralde inşallah :))16 senelik
Ayy ne güzel ya ben şimdiye 40 tane senaryo yazardim hahahahahaKız kafamı dinliyorum bebe de uyuyo oh missss:)
Bu arada onu örnek almak istesem de zorKız kafamı dinliyorum bebe de uyuyo oh missss:)
Ohooo o zmana kadar bende düşerim yakasindan yani heralde inşallah :))
Ayyyy hic ugrasamam hayatım film,jübile yaptim ben: )Ayy ne güzel ya ben şimdiye 40 tane senaryo yazardim hahahahaha
Bende yeni karar aldım zaten bir iki kere uyguladım daha![]()
En doğrusu senin yaptığın ömür dedigin kaç gün ki zatenAyyyy hic ugrasamam hayatım film,jübile yaptim ben: )
Yok sakın birde kıdemli zaten,16 yıl valla efora maşallah....Bu arada onu örnek almak istesem de zor
Gecti gitti kuzum üzülme benim için şimdilik keyfim yerinde....
Anlamadım. Ki. Annesinin yanındabenden daha iyi bakiyodur anasiislerini yaptırcak kadın yok tabi daha ne ?![]()
Yok sakın birde kıdemli zaten,16 yıl valla efora maşallah....
Amiinn allah yaşatmasin bir daha ... daha kotusunden korusunCook şükür allah bir daha yasatmasin
Haklısın annemde diyo bi oğlum bi eşim bu kadar üstlerine düşme diye
Allah kotktugumuza ugratmasin tüm annelerin evlatları uzuun ömürlu olsun
Anlamadım. Ki. Annesinin yanındabenden daha iyi bakiyodur anasi
Gazına geldim aradım benimkini,kedi gibi canımlar askımlar havada ucusuyo....Bilse ben kafa dinliyorum dedigimi
Aaa doğru o söylenir duramaz bak haklısın orda da sıkılmış dir oannesinin şikayet etmediği ne malum?
Anlamadım. Ki. Annesinin yanındabenden daha iyi bakiyodur anasi
Gazına geldim aradım benimkini,kedi gibi canımlar askımlar havada ucusuyo....Bilse ben kafa dinliyorum dedigimi
Demekki serbest kalınca böyle oluyo :)))Gazına geldim aradım benimkini,kedi gibi canımlar askımlar havada ucusuyo....Bilse ben kafa dinliyorum dedigimi
Var canım başka işi de varYedirir icirir anasi başka hiç işi yokmu adamın allasen![]()
Yok fazla sıkma cok da gevşek olmasın.Demekki serbest kalınca böyle oluyo :)))