- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Hahaha aynen oyle :) hatta agladiklarina guluyosun bi zmn sonra :) nerde o ask intikam hirs esaret :) hepsi dizilerde kuzum : (bi süre sonra bi tv dizisi izlemekten ibaret olabilir mutluluk
Senın yaşadıkların çok benzer 3 yıl önce çocuğu cokugu toplayıp Almanya’ya kaçtım ayrılmaya karar verıpŞuan hali hazırda bir işim yok...
Çalısmıyorum yani...
Ama is başa düşerse tecrübelerim sayesinde kısa sürede iş bulabilirim diye düsünüyorum...
En azindan beni bir muddet idare edebilecek bir iş...
Belki buda zorladı beni karar verirken...
Gelecek kaygısı
Ben esimin iphone 5s ini yere atip kirdim :) sinirlenince oyle vahsi degilimdir ama nasil delirttiyse artik :) sonra ne mi oldu? Tamir ettirdi o bozuk telefonu bana verdi cubku benimki bozulmustu : ( kendi gidip iphone 6 aldiBahtsız, Mahkemeye gitmek yerine eşinin telefonunu al eline yanlışlıkla düşür kır
Aslında çok büyük sorun yok ama ilgisini nasıl çekeceksiniz orası meçhul
Acaba senin adamın normali bu mu? Önceden farklımıydı yani yoksa hep mi böyleydi?
İnşa. Düzelir...
Şu güzel kalpleri neden yorar yıpratırlar anlamam hiçHepimiz birer Bahtsız degil miyiz? :)
Ondan tanıdık gelmistir...
Cocugum yok benim ve şuan evimdeyim...
Terzi kendi sökügünü dikemezmis o yuzden senin için tabi ki elimden geldigince destek olurum :)
Ayneenn öyle.Şuan hali hazırda bir işim yok...
Çalısmıyorum yani...
Ama is başa düşerse tecrübelerim sayesinde kısa sürede iş bulabilirim diye düsünüyorum...
En azindan beni bir muddet idare edebilecek bir iş...
Belki buda zorladı beni karar verirken...
Gelecek kaygısı
ayy kalbıme bır hancer değdiBen esimin iphone 5s ini yere atip kirdim :) sinirlenince oyle vahsi degilimdir ama nasil delirttiyse artik :) sonra ne mi oldu? Tamir ettirdi o bozuk telefonu bana verdi cubku benimki bozulmustu : ( kendi gidip iphone 6 aldisardik basa yani.. neyseki bendede bozuldu yenisini aldim :))) hahaha bi dahakine 2 kez dusunurum telefonunu parcalarken ucu bana pis dokunuyo : (
Hahaha ofke gelir goz kararir demisler:) ne kdr delirebilecgimi gorsun istedim, istedimki ayagini ona gore denk alsin.. ama nerdeeeee :))ayy kalbıme bır hancer değdi
Iphone mı kırlmış vazıyette düşünemedim
Ayneenn öyle.
Sizi kutluyorum .
Şimdi ki evlilikler hemen çocuk olsun kaygıısnda.
Siz ne güzel evliliğinizi gözden geçirmek içn buyuk ıhtımalle çocuk dusunmedınız.
Çocuğun olmayıcı çok buyuk bir +
İnan iş ev para hepsi olur .
İnsanları boşver ağızları torba değil.
Herkes konuşcak bir şey buluyor.
Baana da 5 yıl oldu hala neden çocuk yok , deli gibi kedilere sarmışsınız diyorlar .
Canım ya kıyamam
Aynı evdeysenız hala bır şans daha ver
Aliskanlik tabii :) hani onunlada olmuo onsuzda gibi.. baslangic yspmak istiyosan bi sonu olmali bunun..istersen zmna birak.. ama dikkat et mutsuzlukta kroniklesebilir..
bi süre sonra bi tv dizisi izlemekten ibaret olabilir mutluluk
Boşanmaya hazır olsan
Gerçekte ısteseydın giderdın bedevi
böyle mantıklı ve akıllı bir kadın evliliğiyle ilgili de en doğru kararı elbet verir.Ayyyynen oyle
5 senelik evliyim...Düsünmedim cocuk..Hemde hic...Bu kargaşa icinde yazik olurdu o kuzuma...
Allah isteyen herkese nasip etsinn
Bahtsız, Mahkemeye gitmek yerine eşinin telefonunu al eline yanlışlıkla düşür kır
Aslında çok büyük sorun yok ama ilgisini nasıl çekeceksiniz orası meçhul
Acaba senin adamın normali bu mu? Önceden farklımıydı yani yoksa hep mi böyleydi?
İnşa. Düzelir...
Yuregını dınleBunun bir hazırlık süreci var mi acaba ya..
böyle mantıklı ve akıllı bir kadın evliliğiyle ilgili de en doğru kararı elbet verir.
bence biraz zaman verin kendinize biraz dinlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?