Eeee n'olcak şimdi ?

Senın yaşadıkların çok benzer 3 yıl önce çocuğu cokugu toplayıp Almanya’ya kaçtım ayrılmaya karar verıp
10 ay sonra gerı barıstım
Artı ve eksıkerı tart hangısı ağır basıyor

Ben esimin iphone 5s ini yere atip kirdim :) sinirlenince oyle vahsi degilimdir ama nasil delirttiyse artik :) sonra ne mi oldu? Tamir ettirdi o bozuk telefonu bana verdi cubku benimki bozulmustu : ( kendi gidip iphone 6 aldi sardik basa yani.. neyseki bendede bozuldu yenisini aldim :))) hahaha bi dahakine 2 kez dusunurum telefonunu parcalarken ucu bana pis dokunuyo : (

Ayneenn öyle.
Sizi kutluyorum .
Şimdi ki evlilikler hemen çocuk olsun kaygıısnda.
Siz ne güzel evliliğinizi gözden geçirmek içn buyuk ıhtımalle çocuk dusunmedınız.
Çocuğun olmayıcı çok buyuk bir +
İnan iş ev para hepsi olur .
İnsanları boşver ağızları torba değil.
Herkes konuşcak bir şey buluyor.
Baana da 5 yıl oldu hala neden çocuk yok , deli gibi kedilere sarmışsınız diyorlar .

ayy kalbıme bır hancer değdi
Iphone mı kırlmış vazıyette düşünemedim

Ayyyynen oyle
5 senelik evliyim...Düsünmedim cocuk..Hemde hic...Bu kargaşa icinde yazik olurdu o kuzuma...
Allah isteyen herkese nasip etsinn

Aliskanlik tabii :) hani onunlada olmuo onsuzda gibi.. baslangic yspmak istiyosan bi sonu olmali bunun..istersen zmna birak.. ama dikkat et mutsuzlukta kroniklesebilir..

Daha ne kadar kroniklesecek bu zıkkım
Iliklerimize işledi daa
Iyi giden birseyler olunca,kesin bir yerde bir salaklık yaptim diye dusunuyorum....

ah canım ya, üzüldüm durumuna, ben sevgilimden bile ayrılabilmek için kaç sene bekledim biliyor musun.. seni bigün terkedicem diye söyledim bile ilişkimiz devam ederken. ha bugün ha yarın dedim, sevgi dedim emek dedim, bir masum bakışı vazgeçirdi bazen, falan filan derken iki sene geçti. ama zor da olsa bitirdim tek seferde kırdım kalemi. birde boşanmayı hiç düşünemiyorum bile. Allah kolaylık versin demek için yazdım sadece....

Ayyyynen oyle
5 senelik evliyim...Düsünmedim cocuk..Hemde hic...Bu kargaşa icinde yazik olurdu o kuzuma...
Allah isteyen herkese nasip etsinn
böyle mantıklı ve akıllı bir kadın evliliğiyle ilgili de en doğru kararı elbet verir.

bence biraz zaman verin kendinize biraz dinlenin.

5 senelik evliyiz...
Son 3 yildir boyle

Düzen, alışkanlıklar, gelecekteki bilinmezlik, pişman olurum korkusu, belki de değişebilirdi ümidi, sanki daha iyisi mi olacak karamsarlığı, ya hala seviyorsak belirsizliği, boş boş konuşan millet.... bunlardan biri, bir kaçı yahut hepsi...

Ortada somut bir şeyler varken dahi boşanmak kolay değilken, böyle soyut şeylere dayanarak boşanmanın kolay olması beklenemez. Ne ölüyorsunuz ne de iyileşebiliyor. Boşanmaktan umduğunuz nedir ? Eşinizi hayatınızdan tamamen çıkarmak mı, ona kaybetme korkusu yaşatmak mı, bedel ödetmek mi, nedir ?

Okuduğum kitapta ilk iki hafta evliliğin yürüyüp yürümediği belli olur gibi bi cümle okudum düşündüm de o günler hep bulutların üstünde olunması gerektiği söylendi sanırım bende o da yoktu görmek mi istemiyoruz acaba gerçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…