- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Düzen, alışkanlıklar, gelecekteki bilinmezlik, pişman olurum korkusu, belki de değişebilirdi ümidi, sanki daha iyisi mi olacak karamsarlığı, ya hala seviyorsak belirsizliği, boş boş konuşan millet.... bunlardan biri, bir kaçı yahut hepsi...
Ortada somut bir şeyler varken dahi boşanmak kolay değilken, böyle soyut şeylere dayanarak boşanmanın kolay olması beklenemez. Ne ölüyorsunuz ne de iyileşebiliyor. Boşanmaktan umduğunuz nedir ? Eşinizi hayatınızdan tamamen çıkarmak mı, ona kaybetme korkusu yaşatmak mı, bedel ödetmek mi, nedir ?
Neden boşanıyorsunuz o zaman. Asla yapmayın sakin olun .Belki bende öyle bir an bekliyorum kendi adıma...
Tamamen nötr olmak istiyorum ki daha kolay olsun.
Okuduğum kitapta ilk iki hafta evliliğin yürüyüp yürümediği belli olur gibi bi cümle okudum düşündüm de o günler hep bulutların üstünde olunması gerektiği söylendi sanırım bende o da yoktu görmek mi istemiyoruz acaba gerçekleri
Akışına bırak canım gitmek istemiyorsan gitme ki gitmemişsin..esın gitmiş mi..belki düzelir her şey..iş ciddiye binince insan bi silkeleniyor..sizinki de öyle olur sil baştan başlarsiniz belki..Bu sabah saat 10.45......
Gitmem gereken bir yer var.
Adliye.
Neden peki?
Anlaşmalı Boşanma...
Gittim mi?
Hayır.
Neden?
Bilmiyorum.............
Evet bilmiyorum.Gidemedim.Ayaklarım gitmedi.
Dün bir ağırlık çöktü ruhuma,bir gözyaşı ki sel oldu sel...
Takip edenler bilir.
Evet şiddet yok,kumar yok,aldatma yok.
Ilgisizlik var.
Farklı beklentiler farklı pencerelerden hayata bakış var.
Ruhsuzluk var.
Otel gibi kullanılan bir ev var.
Uyuşmayan ve kavuşmayan tenler var.
Var oğlu var...
Peki ben neden gidemedim?
Gelecek kaygısı,elalem furyası,vicdan,alışkanlıklar...
Acaba başa mı sardım.Yine mi hapsettim kendimi bu mutsuzlugun içine...
Ne olacak simdi?
bu arada kac yasindasiniz
Akışına bırak canım gitmek istemiyorsan gitme ki gitmemişsin..esın gitmiş mi..belki düzelir her şey..iş ciddiye binince insan bi silkeleniyor..sizinki de öyle olur sil baştan başlarsiniz belki..
Kendisi bu evlilikten memnun mu, mutlu mu ?Ona kaybetme korkusu yaşatmayı hic düsünmedim.
Hatta ayrılıktan sonra hep onun psikolojisi üzerinde durdum.
Cok mu yıpranır?
Ne zaman kabullenir?
Yeniden sevenilir mi?
Çok mu ağlar?
Bedel ödetmeyi de hic dusunmedim...
Çok masum.....
Kalbi cok temiz ama bir cocuk gibi....
Yani bir eşten ziyade bir koca olarak görmedim onu hic...
Agirligini hiç hissedemedim...
Ben cok ufak yaşta problemlerle yogrulmaya basladim...
O ise el bebek gul bebek buyumus...
Bir dedigi iki edilmemis...
Öz abisi bile bana esim ile alakalı "onun hayatinda yasadıgı en büyük problem kredi kartı limitinin dolmasıydı"dedi...
Yani bir ağırlıgı olsun istiyorum hayatımda...
Sürekli yönlendiren düsünen olmak cok yordu beni...
Cok şey mi bekliyorum bilmiyorum ki....
Bahtsız ben bu işin sonunu iyi görüyorum ,sihirli bir el değecek sanki ilişkinize vardır bir hayrı....
:) yok baya biz gibi sürünüyo :))O kitabı yazan sadece 2 hafta evli kalmış olmalı :))))
Son 3 yıl içerisinde hiç ayrı yaşadınız mı?biraz uzaklaşmak size iyi gelecek boşanırsanız da yeniden bu adamla evlenirsiniz gibi geliyor:)O sihirli el değiyo mu,degmekten öteye mi gidiyo ne yapıyosa yapsin artık
Valla darlandım haaa :)
Kendisi bu evlilikten memnun mu, mutlu mu ?
Değişmesi gerektiğini düşünüyor mu ?
Sizin gerçek anlamda neden mutsuz olduğunuzu idrak edebiliyor mu ?
O zaman terapistle görüşün bence.5 senelik evliyiz...
Son 3 yildir boyle
Son 3 yıl içerisinde hiç ayrı yaşadınız mı?biraz uzaklaşmak size iyi gelecek boşanırsanız da yeniden bu adamla evlenirsiniz gibi geliyor:)
Tabi ki...önemli olan bunu istemek..kökten değiştiremese de birtakım değişikliklerle şekil verebilir ve bundan duyduğu mutluluk ve hazla farklı bakış açısı kazanıp kendini ve başkalarini daha cok mutlu edebilir ve mutlu oldukça daha cok değişmek isteyecektir..Insan ruhunu yeniden şekillendirebilir mi?
Onun sizden beklentisi ne peki, neden mutsuz bu evlilikten ? "İşe gideyim, geleyim, yiyelim, içelim, tv, pc, telefon, yatalım, uyuyalım, kimse de şikayet etmesin" bu mu ?Oda bu evlilikten mutlu degil ve benim mutsuzluklarımın farkında degil...
Mutsuzluklarımı bana bagliyor...
Beklentilerimin boyutuna bagliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?