Eeee n'olcak şimdi ?

ya bir insan ne heyecanlarla evleniyor sonra bakıyor ki ilgi yok sanki evdeki yastiktan farksizsin ... elde edince mi deger verilmiyor anlamiyorum..esinizde elimden gidecek diye huzunlenmiştir ... bir filmde gordum kadin kardesine dedi ki esin seni umusamiyor olabilir ama elinden alinmasini istemez dedi

Ona kaybetme korkusu yaşatmayı hic düsünmedim.
Hatta ayrılıktan sonra hep onun psikolojisi üzerinde durdum.
Cok mu yıpranır?
Ne zaman kabullenir?
Yeniden sevenilir mi?
Çok mu ağlar?
Bedel ödetmeyi de hic dusunmedim...
Çok masum.....
Kalbi cok temiz ama bir cocuk gibi....
Yani bir eşten ziyade bir koca olarak görmedim onu hic...
Agirligini hiç hissedemedim...
Ben cok ufak yaşta problemlerle yogrulmaya basladim...
O ise el bebek gul bebek buyumus...
Bir dedigi iki edilmemis...
Öz abisi bile bana esim ile alakalı "onun hayatinda yasadıgı en büyük problem kredi kartı limitinin dolmasıydı"dedi...
Yani bir ağırlıgı olsun istiyorum hayatımda...
Sürekli yönlendiren düsünen olmak cok yordu beni...
Cok şey mi bekliyorum bilmiyorum ki....

O kitabı yazan sadece 2 hafta evli kalmış olmalı :))))

Akışına bırak canım gitmek istemiyorsan gitme ki gitmemişsin..esın gitmiş mi..belki düzelir her şey..iş ciddiye binince insan bi silkeleniyor..sizinki de öyle olur sil baştan başlarsiniz belki..

Kendisi bu evlilikten memnun mu, mutlu mu ?
Değişmesi gerektiğini düşünüyor mu ?
Sizin gerçek anlamda neden mutsuz olduğunuzu idrak edebiliyor mu ?

Kendisi bu evlilikten memnun mu, mutlu mu ?
Değişmesi gerektiğini düşünüyor mu ?
Sizin gerçek anlamda neden mutsuz olduğunuzu idrak edebiliyor mu ?

Oda bu evlilikten mutlu degil ve benim mutsuzluklarımın farkında degil...
Mutsuzluklarımı bana bagliyor...
Beklentilerimin boyutuna bagliyor...

5 senelik evliyiz...
Son 3 yildir boyle
O zaman terapistle görüşün bence.

Belki adam da evde sürekli aynı ortamdan sıkılıp oyun bağımlılığına tutuldu.Birlikte yeni hobi falan edinseniz.Ya da siz bir değişim dalgası başlatsanız.evde okey tavla kağıt falan oynayın.
Gerçi anlıyorum sizde yorulmuşsunuz ama yinede deneyin boşanmakdan iyidir denemek sanki.

Çok benzer bir arkadaşı vardı eşimin.Adam eve gelir oyuna girer gece 3 4 yatar sabah işe gitmek için 7de servise biner 45dakka servisde uyur.hatta servisin uykucusu vs.diye muhabbeti oluyordu.
düzenli veya düzensiz tam bilmiyorum ama tedavi oldu sanırım.Oyun bağımlılığı geçti.Hatta o süreçte eski tuşlu telefon bile kullandı.
Hobi edinmesi yönünde telkinlerde bulunulmuştu sanırım.sonra eşi ile yemek,mantar,çiçek kursu vs.bişeyler denediler diye biliyorum.
Son durmlarınıda yazarım akşam eşimden öğrenince

eski konularını okumadım ama bence sen eşini seviyorsun sadece eşin senin beklentilerini karşılamadığı için boşanmak istemişsin gibi geldi..
bu tarz durumlarda insanların verdiği tepkiler farklı olabiliyor.bir kısım evliliği menfaat olarak görürken diğer kısım daha duygusal yaklaşıyor.sen o duygusal kısımdasın bence.
biraz daha zaman verin birbirinize.değişmek isterse bi insan değişir.kadın veya erkek olması fark etmez.
yeter ki siz toparlamak isteyin

Son 3 yıl içerisinde hiç ayrı yaşadınız mı?biraz uzaklaşmak size iyi gelecek boşanırsanız da yeniden bu adamla evlenirsiniz gibi geliyor:)

Ben çok teklif ettim bir muddet ayri kalalim klişesi...Dusunelim...Ozleyelim..Idrak edelim...

1 hafta kadar ailesinin yanina gitti
Ama döndügünde sen istedigim icin gittim dedi gezdi dolasti geldi
Ne anladim bu isten....
Kardesim gitsene 3.5 ay
Dimi ama....

Insan ruhunu yeniden şekillendirebilir mi?
Tabi ki...önemli olan bunu istemek..kökten değiştiremese de birtakım değişikliklerle şekil verebilir ve bundan duyduğu mutluluk ve hazla farklı bakış açısı kazanıp kendini ve başkalarini daha cok mutlu edebilir ve mutlu oldukça daha cok değişmek isteyecektir..

Oda bu evlilikten mutlu degil ve benim mutsuzluklarımın farkında degil...
Mutsuzluklarımı bana bagliyor...
Beklentilerimin boyutuna bagliyor...
Onun sizden beklentisi ne peki, neden mutsuz bu evlilikten ? "İşe gideyim, geleyim, yiyelim, içelim, tv, pc, telefon, yatalım, uyuyalım, kimse de şikayet etmesin" bu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…