Tabiki erkeklerde ağlar. İnsan duygularını bastırdığı zaman ilerde çok ciddi psikolojik problem ortaya çıkabilir. Her zaman duygularını ortaya dökmeliler. Bir dertleri varsa bunu çözü ağlamsa ağlamalılar yani bunda çekinecek hiçbir şey görmüyorum. Zaten oldum olası sinir olmuşumdur erkekler ağlamaz lafına...
al benden de o kadarfisfisfis....aslında kızmamak da lazım böyle söyleyen insanlara...hep erkeklerin ağlamaması gerektiği öğretilmiş bizlere:1no2:insanlarda kalıplaşmış bir düşünce oluşmuş erkeklerin ağlamaması gerektiğine dair...ama bunu değiştirmek bizlerin elindea.s
sevgilera.s.
bizler simdi yetistirdigimiz cocuklarimiza bu sacma dusunceyi asilamazsak inaniyorumki ilerde daha duygulu,kendiyle barisik,daha mutlu erkekler yetisecektir.tesekkurler canim.
sırf bu mantık yüzünden ağlayan bir erkek gördüğümüzde afallıyoruz. sanki onlar insan değil. ağlar tabi benim kociş de ağlar onu üzdüğümde :çok üzgünüm:
ağlasınlarda kadınlar dul kalöasın erkenden...............
ne kadar da doğru dimi yazılanlar...ama maalesefki biz kadınlar erkek evlatları öyle bir yetiştiriyoruzki onlarda bütün duygularını içlerinde yaşamak zorunda kalıyolar..ama ağlamak farklı bi olay..ben kesinlikle erkek adam ağlamaz diyenlere katılmıyorum..elbetteki ağlar, bal gibide ağlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?