D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 5 13 20 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #1 Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Eklentiler image.webp 42,4 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.706 528 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #2 Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 5 13 20 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #3 Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Peki bi öncekinde silik çıkıp şuan negatif olması normal mi
Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Peki bi öncekinde silik çıkıp şuan negatif olması normal mi
leydii69 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 1.638 754 123 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #4 Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Eklentiler IMG_4892.webp 19,9 KB · Görüntüleme: 84
Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 5 13 20 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #5 Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Şimdi de ikinci çizgi çok hafif var leydii69 .!.: Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika arası canım çok sağol Eklentiler image.webp 92,6 KB · Görüntüleme: 79
Orangegreysky .!.: Testin kendi çizgisi o bazı testlerde çıkıyor, ben pozitif çizgisini göremedim Genişletmek için tıkla... Şimdi de ikinci çizgi çok hafif var leydii69 .!.: Ben çok çok silik gördüm ya çizgiyi inşallah vardır. Hatta resimle oynadım gözüküyor tabi direk mi çıktı oda önemli Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika arası canım çok sağol
D denizsevda Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 58 20 3 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #6 denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kaçınca günün canım belki daha erkendir
denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... denzmavs .!.: Kızlar daha önce test yapmıştım silik çıktı şimdi yine yaptım ikinci çizgi yarıda kaldı kasetün içinde hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kaçınca günün canım belki daha erkendir
D denzmavs Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2024 183 5 13 20 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi denzmavs #7 denizsevda .!.: Kaçınca günün canım belki daha erkendir Genişletmek için tıkla... Daha var adetiöe 6 gün var bugünü saymazsak 5
denizsevda .!.: Kaçınca günün canım belki daha erkendir Genişletmek için tıkla... Daha var adetiöe 6 gün var bugünü saymazsak 5