- Konu Sahibi ysm.
-
valla ben henüz evli deilim yaza düğün ama erkek arkadaşım bikere bile akşam evinde durdugunu görmedimm..sürekli dışarda sabah işe gider akşam direk kahveye eve yemek yemeye bile gitmez...gece1 de falan gelir eve..tabii evlenince böyle yapcaksan evlenmiyelim falan dedimmmmm şakayla tepkisini ölçmek istedim.. evlenince dışarı çıkmasmız...şimdii kendi evine gitse annesi ve babasıyla(yaşlılar)oturup ne konuşabilirmiş..evde rahat edemiyomuşşş annesi sürekli bşyler söylüyormuş falan filan..bakalım evlenince anlıycaz..:)
Çıkmıyor .
Biz olmadan keyif almadığını söylüyor:lepi:
canıma com com..:asigim:beraber çıkar;beraber keşfederiz her yeri.
Lakin ben asla kısıtlamam ve buna hakkım olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.
Eşlerin birbirlerine free alanlar sunması;sıkboğaz etmemeleri gerekiyor..
Herşeyin ortası makbul..Önceden benim teşvik etmemle de olsa çıkar arkadaşlarla basketini satrancını oynar ; sosyal aktivitelerine devam ederdi yanlız bebeğimiz
olduktan sonra -zaten kısıtlı olan vaktini- bu şekilde değil de onunla vakit geçirerek değerlendirmekten son derece mutlu olduğunu ifade ediyor.
Bence problem yok istediği zaman istediği ;bilgim dahilinde;çıkıp arkadaşları ile takılabilir (ki yapmıyor işte:) bu durumdan da memnunum yani.
Yalaaaaaaaaaaaaaaaandelikafadulden
Günahini almiyim tabii erkek arkadasinin; ama genelde hep öyle derler... sonradan evlilik monotonlasinca ailesi icin kullandigi benzer bahanelere dayanaraktan eski aliskanliklarina dönerler...
Genelleme yapmak dogru degil tabiiki...
sabaha karşı geliyor. çünkü işi o zaman bitiyor. sabah 3-4 gibi bazen 5 gibi kapatıp geliyor..sonra bir film izler uyuruz. akşam üstü 5-6 gibi uyanırız yine işe gider. siz yine de şanslısınız.
ehuehueh :)bencede yalan cnmm..cicimayı gecene kdr dibimden ayrılmas..sonraaa giderrrr...tabii gitmesine bşy demem hergün olmadıgı sürece haftada bi kaç gün gitmişş tamam ama hergün giderse bozuşurs:)
abowwwww bu nasil hayatttt yaww:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:
ne is yapiyor tatlim senin esin?
cocuk yokmu?
eşim köfte kokoreç satıyor. onların işi akşam 7 de başlıyor... sabaha kadar çalışıyor elemanı var genelde evde de oluyor. bazen erken kalkıp tüm gün gezedebiliyoruz. ama genelde de böyle.
çocuğumuz yok:)yerimseniben
ehuehueh :)bencede yalan cnmm..cicimayı gecene kdr dibimden ayrılmas..sonraaa giderrrr...tabii gitmesine bşy demem hergün olmadıgı sürece haftada bi kaç gün gitmişş tamam ama hergün giderse bozuşurs:)
O zaman canim sen simdiden niyetini belli et; henüz evlenmemis olsanizda biraz kisitlamaya calis... bunun icin illa evli olmak gerekmiyor...
Sen simdi sesini cikartmadigin icin onda büyük bir ihtimalle "evlenince de arada söylenir durur, ben kafama göre takilirim nasilsa" düsüncesi vardir...
Simdiden gezme konusunda nasil bir es istedigini belli et ki, sonradan demesin "benim böyle oldugumu biliyordun, bile bile kabul ettin vs." ...
Seven adam simdiden kendine ceki düzen verir; en azindan kendisini frenler biraz...
Eger yemege bile eve ugramiyorsa durum bayagi vahim... evlenir evlenmez bir günden bir güne degismesi imkansiz gibi birsey...
Evlenmeden niyetini belli et ki o da hazirlikli olsun... bu konuda istedigin sekilde yasayip yasayamayacagina karar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?