Eeleriniz akamlar dar kar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a

Evet ama eşim akşamları biyere gitmeme izin vermez.Zaten pek çocukla gündüzde biyere gitmiyorum ama aşırıya kaçınca gitme demezde hemen lafı sokuverir.bildiği için evdeki durumları gündüzleri biyere gitmeme bişey demez.

evde olsada pek başbaşa kalamıyoruz hatta hiççççççççççç.anca odamızdan çıkmıcaz öyle onada yanaşmıyo.evlenmeden önce yemek yemeye gelirmiş sadece eve.Hele bide annesini kaybettikten sonra kendini tamemen arkadaşlarına vermiş.Hatta ramazanda eve sahurda geliyomuş.Ama hiç öyle o karıya bakayım bu kıza bakayım işi olmaz zaten her anlamda ilkiyim.herhalde eskiden gelen bi alışkanlık.ama benimde alışkanlıklarım var.o da benim yalnız dışarı çıkmamı istemiyo.çarşıya pazara yengesiyle giderim ya da ablamla.

gezip tozmakla işi yok o kahvede oturur işte.ama bende evde yalnız kalmak istemiyorum yalnız değilim aslında kayınpeder 2 kaynım ve 1 görümce var evde.Bilmem anlatabildim mi

aaa ayni ben ama bende kayin yok benimkide çikar hemde asiri baslarda cok uzuluyodum gelesiye kadar agliyodum ama artik pek takmiyom gibi yapioyom o gelesiye kadar uyumam ama nere gittiginden haberimolur hep kahvededir mesela cuma gunu saat 5 te geldi sabah gelde kriz geçirme haline sukret canim valla birak gitsin stres atsin adam cagiz bi saat sonra geliomus zaten ya benimki gibi saat 6da bitirip 11 da eve gelse napican:sinifsinif:

canım haftada birgün iki üç saatliğine gidiyosa bencede sorun yok zaten nerde olduğunu biliyorum ona güveniyorum diyosun
eşini çok sıkma ben burda abartılı bir durum görmedim

7 senedir evliyim ve daha bir akşam bile dışarı çıkmadı çıkmazda
sevmez zaten.
çıkmasında bir mahsur görmem ama gece 1 2 lerde gelinecek kadar dışarı çıkmayıda onaylamam asla.
neticede evli bir insan ve evde bekleyen eşi varken ne işi var dışarda mantıken

benmki ben istesem bile çıkmaz ev kkuşşu..
anca ben ve oğlumu gezdirir..

ikimizinde arkadas ortamı ve özgür hayatı var
oda arkadaslarıyla takılabilir bende
arada nefes almak lazım zemuszemus

Ne olursa olsun hemen hemen hepimiz akşam oldumu eşlerimizi evimizde isteriz . Bizde bekarlıktaki gibi degiliz dimi kızlar eskisi gibi sık ark. görüşe biliyomuyuz şahsen ben yapamıyorum bunu eşim diyorum oğlum diyorum çok seyrek görüşüyorum ark. larımla

Eşimin evimizden keyif almasını saglıyorum görüyorum yapan ark.ları aman oraya oturma aman örtüyü bozman aman şunu yapma aman bunu yapma yahu adamın evi burası bırakın rahat etsin işimizne toplarız bunu yapmıyorum mesela , maç izliyorum hiçç sevmememe ragmen , her akşam karşılıklı tavla kahve keyfimiz var , ortak hoşlandıgımız tür dizilere takılıyorum , çocugumun derslerini asla eşimin geldiği saate bırakmam okuldan geldigi gibi yaptırırım birlikte zaman geçirmek açısından , ortak görüştügümüz evli ark.larımız var sohbet istediğimizde ya gideriz yada evimize davet ederiz ayoll adama dışarıya çıkmak istiyorum karıcım demeye fırsat bile bırakmıyorum 10 yıllık evliyim hayatımız böyle ikimizde şikayetçi degiliz bundan sonrada böyle olur heralde :))

Gerçekten çok sevindim senin adına.Ama eşimle bu evde yapabileceğimiz tek aktivite yatıp uyumak.Yani bi sarılıp tv izleyemiyosun, diken üstünde heykel gibi oturup saatin geçmesini ve herkesin yatmasını bekliyosun.Tabi o zamana kadar uyumamayı başarabilirsen.6 kişi var evde herkesin izlediği şeyler ayrı tek kişiye bağlıyız.Eşimde haklı tabi oda çıkıp hava almak istiyor.Çocukla devamlı çıkamıyoruz biz 8 de uyuyo uyutup dışarı çıkmak da pek hoşuma gitmiyo evde bırakmak istemiyorum.Ve eşim evden çıktığı zaman o ev hiç olmadığı kadar çekilmez geliyo bana

zaman zaman çıkar izinde almaz sadece heber verir nerde ve kiminle oldğunu kaçta geliceğini
bende ondan izin almam haber veirirm çıkarım tek başıma veya arkadaşımla bence karı koca birbirini bukdara sıkmamalı yapşık ikiz değiliz ya evliyiz insan arada bir nefes almak isteyebilir ama her akşam oluyorsa oda problemdir

ben nasıl arkadaşlarıma gidiyorsam oda gider
izin olayı bana çok saçma geliyor

benim eşim her akşam çıkar dışarı.ben artık alıştım.gittiği yer uzak değil evin hemen altında kahve var oraya iniyor.bir şey oldumu çağrı atıyp cama çıkarım hemen bakar.çıkmadığındada zaten arkadaşları rahat vermiyor ya zile basarlar yada telefonla ararlar.aman giderse gitsin televizyon bana kalıyor

benim eşim de çıkmaz ama ben sinir oluyorum zaten iş yerinde beraberiz eve beraber giriyoruz sürekli peşimde olmasından bazen bıkıyorum. azcık dışarı çıksa da kafamı dinlesem diyorum yani.

benimkininde evde yanımda oturduğunu hatırlamıyroum bile.eve gelmeden kahveye koşar.sonra eve gelir yemek yeriz.sonra tekrar kahve.allah islah etsin.ben onunla kavga etmekten bıktım.

sız sız olun her defasında ızın vermeyın..
oturup konuşulması gereken bır konu..
eşinizin gıdecegı gunler sızınde gıdecegınız gunler olsun..
arkadaş aıle vs gıbı..

benim esim hic cikmaz, burada oturdugumuz yerde iki kahve var oyun yeri var bir kere olsun gitmedi gideyimde sormadi,
gerce eve gec gelyior erken gelse gidermi biliyorum ama uykuyu cok seviyor, ve bir keresinde ben teklif ettim degisiklik olsun diye arkadas tanisin diye oda, sen evdesin yanliz ne yapayim kahvede dedi
türkiyede gidiyordu ama :) bekar iken

Benimki dizimin dibinden asla ayrılmaz bende gitsin biraz kafamı dinleyeyim derim.
Açıkcası arkadaşım bu kadar sıkmayın bırakın arada gitsin stres atsın, siz de eşinizin olmadığı akşamlar için plan yapın, arkadaşlarınıza gidin.

sızce yaptıgnız dogrumu?..
sızde cıkmazmısınız arada dısarıya bırlıkde cıkın ama esınıze ızın vermemenız onu dısarıyı daha cazıp yapar..unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…