Y
ysm.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ysm.
-
aBi insanı bu kadar sıkmak ne kadar doğru ki?
düşünün eşinizin canı sıkılmasın diye sizi komşunuza arkadaşınıza falan göndermediğinii...
Hemen feryat figan edersiniz eşim beni hiç bi yere salmıyor esir gibiyim falan diye...
Eşinde bi insan yani onunda canı arkadaşlarıyla oturmak sohbet etmek oyun oynamak istiyor olabilir...
Ters birşey yapmıyorsa evine zamanında dönüyorsa haftada bi kaç kere çıkmasında ne sakınca var yani...
Benimde sevgilim beni eve bıraktıktan sonra kahveye gider arkadaşlarıyla zaman geçirir ne var bunda yani... sıkmayın bu kadar evlilik esaretlikmidir..
gezip tozmakla işi yok o kahvede oturur işte.ama bende evde yalnız kalmak istemiyorum yalnız değilim aslında kayınpeder 2 kaynım ve 1 görümce var evde.Bilmem anlatabildim mi
Ne olursa olsun hemen hemen hepimiz akşam oldumu eşlerimizi evimizde isteriz . Bizde bekarlıktaki gibi degiliz dimi kızlar eskisi gibi sık ark. görüşe biliyomuyuz şahsen ben yapamıyorum bunu eşim diyorum oğlum diyorum çok seyrek görüşüyorum ark. larımla
Eşimin evimizden keyif almasını saglıyorum görüyorum yapan ark.ları aman oraya oturma aman örtüyü bozman aman şunu yapma aman bunu yapma yahu adamın evi burası bırakın rahat etsin işimizne toplarız bunu yapmıyorum mesela , maç izliyorum hiçç sevmememe ragmen , her akşam karşılıklı tavla kahve keyfimiz var , ortak hoşlandıgımız tür dizilere takılıyorum , çocugumun derslerini asla eşimin geldiği saate bırakmam okuldan geldigi gibi yaptırırım birlikte zaman geçirmek açısından , ortak görüştügümüz evli ark.larımız var sohbet istediğimizde ya gideriz yada evimize davet ederiz ayoll adama dışarıya çıkmak istiyorum karıcım demeye fırsat bile bırakmıyorum 10 yıllık evliyim hayatımız böyle ikimizde şikayetçi degiliz bundan sonrada böyle olur heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?