Saç Uzatma Yöntemleri ÉEOSE SAĞLIKLI UZAMAYAN SAÇLAR İÇİN BAKIM ŞAMPUANI

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Kızlar

Eeose markasını kirpik uzatma serumuyla tanıdık çoğumuz. Şimdi deyavaş uzayan saçlar için şampuan çıkarmışlar. İnternetteki kullanıcı yorumları gayet güzel .

Fiyatıda öyle çok aşırı pahalı değil 34 tl.

Sizin aranızda kullanan varmı bunu sonuçlar nasıl oldu.

eeoseden-yavas-uzayan-saclar-icin-sampuan-3.jpg

İnternet sitesindeki açıklama ise şöyle

SORUN: Sağlıklı saç telleri bir ayda yaklaşık 1-1,5 cm kadar uzar. Ancak saç gelişimi için sağlıklı ortam bulamayan saçların uzaması yavaşlar ve incelir.

YENİLİK: ÉEOSE Laboratuvarları tarafından, incelen ve yavaş uzayan saçlar için formüle edilen ÉEOSE Yoğun Bakım Şampuanı, sağlıklı saç gelişimi için uygun ortam yaratır.

İÇERİKPEPTİDE COMPLEX & GP4G & PHYTOCOMPLEX

ETKİ

• PEPTİDE COMPLEX lipo-oligopeptide’lerden oluşmuş çok özel bir peptide formülasyondur. ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu’nun da aktif içeriği olan PEPTİDE COMPLEX, ÉEOSE Yavaş Uzayan Saçlar İçin Şampuan içerisinde yeniden formüle edilmiştir.
    • GP4G, çok yüksek mineralli sularda yaşayan, tuzlu su karidesi olarak da bilinen, Artemia Salina adı verilen bir planktondan ekstre edilmiş bir aktiftir. Çevresel koşullara dayanıklılığı ile bilinen Artemia, bu koşullar daha da kritikleştiğinde kendisini sert bir kapsül içersine alır ve bir tür uyku dönemine girer. Bu uyku sürecinde Artemia, GP4G adı verilen çok özel “yaşamsal” bir molekül sentezler ve depolar. Kurumuş kapsül içerisindeki Artemis, çok uzun seneler (ölçülen 70 sene) saklanabilir ve uygun koşullarda üretmiş olduğu GP4G molekülü sayesinde kapsülünden çıkarak tekrar gelişimine başlayabilir. GP4G, Artemia için yaşamsal enerji kaynağıdır. ÉEOSE Yavaş Uzayan Saçlar için Yoğun Bakım Şampuanı içerisindeki GP4G, bu canlandırıcı etkisi ile saça enerji verir, sağlıklı saç gelişimini destekler. Dökülmeye karşı etkili olur, olumsuz çevre koşullarından korur ve onarır.
    • ÉEOSE Yavaş Uzayan Saçlar İçin Şampuan, ayrıca saçlara yoğun bakım yapmak üzere formüle edilen bitkisel kaynaklı PHYTOCOMPLEX (Nettle&Sage & Lavander Extract) içerir.
UYGULAMA:Islak saça hafifçe masaj yaparak uygulayın, iyice durulayın. Günlük ve sık kullanım için uygundur.

bnde geçen gun gordum bu sampuani cnm arastrdim ama pk bsi yok bnde mrk ediyorum acicasi

bnde geçen gun gordum bu sampuani cnm arastrdim ama pk bsi yok bnde mrk ediyorum acicasi
Evet kuzum bende bi kaç blog da gördüm yorumlarını yazmışlar. Hakkında güzel şeyler yazmışlar aynı zamanda bakımda yapıyormuş sanırım .
denemek lazım

deneyin bakalım sonuç iyiyse biz de kullanalım su an sinameki kuru yapıyorum 1aydır çok az etkisini gördüm bir de zahmetli inşallah bu şampuan çözüm halledr

Back
X