- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
Hayatin devam ediyor dünya hala dönüyor..her zaman istedigin gibi sekillendirme degistirme gibi bir lüksün var..hatta her saniye yeniden dogabilirsin..bir düsünce bir farkli bakis acisi bile yeter. Zaman kavramina takilma.Olmadı bu hayatım, bir daha istiyorum ben.
Yasama sebebin kendini bilmen taniman olsa?yaşamak için sizde tonla olan sebepler bende yok
Baskalarina bakarak gec kaldim deme. Herkesin yasadigi seyler farkli. Gec kalmadin..senin icin böylesi uygunduHer şeye geç kalmış hissediyorum.
böyle oldu
Sevdigin seyler nedir? Seni heyecanlandiran istek uyandiran merak ettigin seylere yönelBir işe girsem nolacak? Eminim üç günde ondanda sıkılırım ben.
Enerjin hala icinde duruyor beklemede..ama suan akmiyor cunku kendini durduruyorsun bu düsüncelerinle..Nereye bakayım? B.mbok olan hayatıma mı? Yaşamak için kalmayan enerjime mi..
Kimsenin mutlulugu kimseye yüklenmez. Senin mutlulugun senin icinde. Onu negatif dusuncelerinle bogup hapsetme.Sanki benim bütün mutluluklarım onlara yüklenmiş.
Birde kendine acimayi birak. Belki farkinda degilsin ama kendine aciyorsun. Kendine aciyan insan kendisini gelistiremez.
Kisirdöngü icinde yasayip gider..hatta baskalarini suclar.
Kendini baskalariyla kiyaslayip zavalli durumda görüyorsun. Ama zavalli degilsin. Özelsin her insan gibi. Kendini kiyaslama cunku herkesin yolu farkli imtihanlari farkli. Hersey senin icin en uygun zamanda gelisti. Yasadigin olaylarin acisina odaklanmak yerine ders cikar.
Hicbirsey bosuna olmadi emin ol. Senin icin ser görünen sey aslinda senin hayrina gelisti. Insallah ileride anlarsin bunlari.. anlamazsan ve anlamak istemezsen ozaman daha da büyük imtihan gelir basina veya ayni olayi farkli bir sekilde baska adam yasatir sana.