Efkargecesi

Muge kpss ye calissan? Sonra da memur olup basip baska sehire gitsen? Sana ailen huzur vermiyor. Belki toplanacaksin ama surekli bosanmanin ne kadar kotu oldugunu hissettiren aileyle zor. Hicbir sey yapmasa zirt pirt aglayip, yada ah of cekip iyice canini skıyorlardir.

Gündüz ben de dedim kpss 'ye asılsan nasıl olur diye. Aklımdan geçti tayin olsa süper olur. Hazır kadrolar da boşaldı olaylar yüzünden. Bence asıl Müge'cim. Bir yaştan sonra anne baba susmaz maalesef. Sen onlara ağır geldiğini düşünüp daha da kötü hissedersin. Bilmiyorum almaya giymeye merakın var mı ama benim masraflarıma ailem yetişemez mesela. Sen de neden hayatını garantiye almayasın ?

Gündüz ben de dedim kpss 'ye asılsan nasıl olur diye. Aklımdan geçti tayin olsa süper olur. Hazır kadrolar da boşaldı olaylar yüzünden. Bence asıl Müge'cim. Bir yaştan sonra anne baba susmaz maalesef. Sen onlara ağır geldiğini düşünüp daha da kötü hissedersin. Bilmiyorum almaya giymeye merakın var mı ama benim masraflarıma ailem yetişemez mesela. Sen de neden hayatını garantiye almayasın ?

Bunu dusunmeli. Memur olursa maasiyla tek basina rahatlikla gecinir. Hem ailesi gururlansin da istiyor, al sana sebep :)
sinava aylar var. Evdesin isin yok koy kafaya hergun 3 5 saat calis.

beni yanlış anlamayın kesinlikle art nşyetle söylemiyorum bence size aşk lazım

Tam tersi bir süre hayatında kimse olmamalı.

Mügenin artık değişmesi gerekiyor.Kabuğunu kırmalı.

Mutlu olması için bir erkeğe ihtiyacı yok.Kimsenin kanatları altında olmak zorunda da değil.Önce değişsin sonra doğru zamanda doğru kişi hayatına girer zaten

fitness deneyip 15 günde "bu ne sıkıcı iş ya, kazanmak yok eğlence yok; ööyle yerimizde bir şeyler yapıyoruz diyerek bırakmış biriyim :KK70: tenis de çok güzeldir, eğlenceli olmasının yanısıra kilo vermek için en harika yöntemlerden biri. Bunun dışında dövüş sporları da var, vurdukça hirsini alirsin ohh.

Evet canım fitness yapıyorum, ay aslında yüzmeyi çok seviyorum ama bu gudubet yerde dogru durust havuz yok desem :)
Salona fılan yazılırım belkı ne bıleyım.

Kuzenim atandı, yaşça küçük, henüz hayatının baharında.
Atanması halamlar için devasa bir olay oldu haliyle ama bizimkiler için bile gurur kaynağına dönüştü. Babam yeğeni atandı diye insanlara mutlulukla ve gururla bahsediyor.
Bense etrafımda olup biteni sessizce izliyorum.
Küçük kuzenim için sevinirken kendim için bol bol yas tutuyorum. Babası kendisinde gururlanacak bir şey bulamadığı için yeğenleriyle gururlanmak zorunda kalan, annesi her fırsatta lafları itinayla sokan, iş bir türlü bulamayan, basit işlerde çalışmakta bir türlü yakıştırılamayan, boşanmış, hayatta bir şeyi de başardım diye kimsenin önüne koyamamış, bir zavallı olduğum için...
Kurslara yazıldım, keyif vermiyorlar ama gidiyorum. Yeni insanlarla tanışmaktan nefret ediyorum ama yine de gidiyorum. Onlara boşandığımı söylemekten tiksiniyorum ama gidiyorum.
Sırf bir şeyler yapmış olmak için.
Diyete başlayamıyorum. Bu gün başlıyorum ertesi gün yine bozuyorum. Spor yapmaktan nefret ediyorum tüm hücrelerimle hemde. Yine de yapmaya çalışıyorum.
Bana diyorsunuz ki kendi hayatına bak Müge. Neresine bakayım? Napayım bununla? Neresinden tutulur bu hayatın? Olmadı bu hayatım, bir daha istiyorum ben.
Geleceğe dair ufacık bir hayalim yok, umudum yok...
Her şey bomboş geliyor, yaşamak için sizde tonla olan sebepler bende yok. Hiç bir şey heyecanlandırmıyor beni, keyif vermiyor. Ne hayal edeyim?
Son dört senemi de ben zayıflama, iş bulma ve çocuk yapma gibi saçma sapan hayallerle geçirmiştim zaten.
Şimdi hepsi boş saçma ve gereksiz geliyor. Her şeye geç kalmış hissediyorum.
Bir işe girsem nolacak? Eminim üç günde ondanda sıkılırım ben.
"Uçurumun kenarındayım hızır, bir gamzelik rüzgar yetecek, ha itti beni ha itecek" diyor ya şair. Öyleyim. Sanki bir uçurumun kenarındayım...
Bana diyorsunuz ki bakma onlara. Nereye bakayım? B.mbok olan hayatıma mı? Yaşamak için kalmayan enerjime mi.. Kuzeninin atanmasına bile içten dolu dolu sevinemeyen bir Müge ye mi bakayım?
Sanki benim bütün mutluluklarım onlara yüklenmiş.
Yine bir efkar gecesindeyim. Benim yerime de sigaraları yakarsanız ne mutlu olurum. Zira bu evde rahat rahat sigara bile içemiyorum....

Ben içimi döküyorum, kendime yazıyorum, bir gün dönüp bu yazıları okuyup neler çekmişim be diyeceğim. Sizlerde sabredip okuduysanız, mıncırdım çok.

"Beni özleyince bir nehir yatağını bulsun, kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin,sesime bakıpta ağlıyorum sanma, seni özleyince böyle olsun birazda, canım aldın can evimden vurdun ya sende, küstüm sana faydası yok geri dönsende...Sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın, sende vicdansız çıktın, adın batsın.."

Ah şu şiirler...!
Canım benim, sana tek tavsiyem "dua".. Duanın açmadığı kapı yok. Rabbimin merhameti o kadar çok ki. Sen de içindesin unutma bunu..
Bende çok zor şeyler yaşadım, ama hiç bir zaman hırsımı, isteklerimi arkamda bırakmadım. Sende yaparsın. ( Ciddi söylüyorum ) Sadece kendini düşün, çevredekileri önemseme kendin için yaşa ve Mutlu ol. Dua edicem sana.

mugehatun mugehatun her yazını okuduğumda gözlerim doluyo çoğu zaman akıp gidiyo yaşlarım.. Okumak istemiyorum ama bi güç beni itiyo hayatını merak ediyorum.. Enteresan bi şekilde seni kendime çok yakın buluyorum.. hayat bizi biyerde karşılaştırsa en yakın arkadaş olabilirdik gibi hissediyorum.. Garip ama seni tanımadığım halde gerçekten seviyorum.. Ama hani insan sevdiğine kızarmış derlerya.. öyle kızıyorum sana.. Kendine bu kadar acımana.. Çaresiz hissetmene.. Bu kadar mutsuz olmana kızıyorum.. Bi sürü başka şeye kızıyorum.. Bugüne kadar hiçbi konuna yorum yapmadım.. Gerçek şu ki yaşadıkların senle beraber beni de sarstı.. söylemek istediklerim buradaki sayfalara sığmazdı yine de sığmayacak.. Neler yaşadım, bi rakı masasında otursak anlatsam.. O kadar benzeştirirsin ki kendininkiyle hayatımı.. Kıyas değil elbet herkesin yaşadığı kendine büyük.. Zaten Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş..Ama benim sana asıl anlatmak istediğim çektiklerim yaşadıklarım değil, hayata bakış açım.. Neler olduğunu değil,neler olucağına inancım.. ve inandığım her güzel şeyin başıma bir bir nasıl geldiği.. O yüzden mademki edebiyat şiir seviyosun.. sana tek bişey yazıyorum;
"Başkalarından saygı,ilgi ya da sevgi bekliyorsan önce sırasıyla kendine borçlusun bunları. Kendini sevmeyen birinin sevilmesi mümkün değildir. Sen kendini sevdiğin halde dünya sana diken mi yolladı, sevin. Yakında gül yollayacak demektir." Şems ..

Sevgiyle kal..

Son düzenleme:
Siz ciddi bir depresyonun eşiğindesiniz. Bence bir psikoloğa görünseniz iyi olabilir.

Hay ağzına sağlık.. Mıncırdım seni çok :) Valla başını şişiriirim öyle deme..

[/QUOTE]

Benim için problem yok :)
Sadece dinlemem ben de şişiririm ödeşiriz merak etme :D

Selam mugehatun
Bu fotoyu ozellikle senin icin indirdim
Facede birisi paylasmisti nedendir bilmem ilk sen geldin aklima
Ve bunu seninle paylasmak geldi icimden

14479805_1229611193776123_1246413216383946162_n.webp

Back
X