• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Efkarliyim yine :( kaybetme korkusu nasil verilirrrr

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Ya kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim :(
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim ki :( en sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?

Umursama.. kacan kovalanir bunu unutma seni kaybetmekten herzaman korkmali yoksa avucunun icinde zaten deyip sen uzulsende kirilsanda umurunda olmaz benden sana tavsiye bagli kalma sonra aci cekersin canim..

Ya kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim :KK43:
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim ki :KK43: en sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?
totosunu kaldırma

İste sorun orda. hata yaptim kaldirdim :( inmiyo geri. Nasil bi ozguvenmis. Dokuz aydir birlikteyiz buvarada. Ve bu ay ipleri elina aldi gibi oldu. Vay ben nerelere gidem :))

Damarına bastığı anda ayrılacaksın barışmayacaksın
ben yapmıştım mesela tatile giderken telefonu şarja taktım eve bıraktım
çünkü yanımda olsa aramadan duramam
resmen deliye dönmüş evimize gelip bakmış kağıda yazı yazmış balkona atmış daha neler neler
bir daha o oldu :KK53:

resmen deliye dönmüş evimize gelip bakmış kağıda yazı yazmış balkona atmış daha neler neler
ayrilirsak bi daha barisamayiz. İkimizde inatiz bu konuda. Kimse adim atmaz.
Ama en azindan seninki yola gelmis sevindim :)

Yaw telefon adamdan başka kimse içim lazım değil miydi? :KK48:
Size bişey oldu diye de merak etmiştir, yazık ona da.

1= Mesajlarına geç cewap ver.

2= Her aradığında açma, ulaşılmaz ol merak etsin seni.

3= Kavga ettiğiniz zaman alttan alan taraf hep sen olma.

4= Hata ondaysa kırgın olduğunu belli et ve ilk arayan sen olma.

Mesajlara geç cevap ver. Her şeye tamam olur deme. Gerekirse inatlaş.
Kaçan kovalanır. İnan bana gerçekten seven insan ne yaparsa yapsın bırakamıyor.
Erkek arkadaşım çok peşimden koştu kendini sevdirince bıraktı benden beklemeye başladı her şeyi.
Çok bekler o ayrı bir konu..
Kaç kovalasın...:KK5:

ben geçenlerde ayrıldım hatta artık oh be dedim ama bu aradı durdu sürekli mecbur açtım konuştuk bildiğin aglıyor ama inan devam ettiremeyecek kadar bıkmıştım bitmesi gerekiyordu ve acımadım istediğin kadarda ağla dedim kapattım bazen soğukkanlı olmak lazım ve ben öyle yaptım içime ata ata bitirdim napim ileride daha çok üzüleceğim böylesi daha mantıklıydı.o yüzden hayatında sadece o varmış gibi endeksleme yüz vermemeye çalış daha sevgilisiniz bunun diğer tarafıda var ona göre şekillendirin

1= Mesajlarına geç cewap ver.

2= Her aradığında açma, ulaşılmaz ol merak etsin seni.

3= Kavga ettiğiniz zaman alttan alan taraf hep sen olma.

4= Hata ondaysa kırgın olduğunu belli et ve ilk arayan sen olma.
1-3-4 tamam da su 2 yi bi turlu basaramadim.
9 aydir birkez bile aradiginda ulasamadigu olmadu :(

Baskalarina karsi bu cool olmak tamam da ona nasil davraniesam cool gorunurum?
sana msj yazmazsa sen de yazma bekle o yazsın, tartışmışsanız eğer haksızsa bekle o seni arasın tavrını koy, kıskançlık krizlerin varsa onları bir kenara it anlayışlı kız arkadaş ol ama abartma:KK50:

Back
X