Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste sorun orda. hata yaptim kaldirdiminmiyo geri. Nasil bi ozguvenmis. Dokuz aydir birlikteyiz buvarada. Ve bu ay ipleri elina aldi gibi oldu. Vay ben nerelere gidem :))
bunu mutlaka uygulicam. bende de var zaten az biraz tutarsizlik :)Soğuk olma biraz gizemli, biraz kaçak Göcek,biraz tatlı, biraz ters olmalısın. Kafası karissin. Senin kafanın karışık olduğunu düşünüp korksun. Herşeyden karışık yap ortaya bi çok sev simart bi soğuk dur gıcık oluyormuş gibi yap. Dozaji iyi ayarla. Bu taktikler etrafta denetilmis başarıyla sonuclanmistir akadaslarimca kendimce.
Cinsellik varsa nasil daha kolay kafa karisikligi olur ki?
bubu yasadim daha once. ama hic bisey demiyo konus tabi diyo sonrasinda burnumdan getiriyo. yok su kiz bana bunu dedi yok bu arkadasim bana boylr yapti diye. sinirden oluyorum. onun arkadas cevresi malesefki benden cokGorustugun erkek arkadas varsa (ki gercekten arkadastan bahsediyorum:))bir iki kez muhabbette adlarini gecir.telefona cevap vermeme nedenini o kisiye bisey sordum o aradi bisey sordu vs gibi bahaneler uret:)sonra gor bak nasil kaldirdigin toto tutusuyo
Iyi de guzelim sende butun kozlari vermissin eline.niye kiskandigini o kadar belli ediyorsun ki.o da sana misillemenin yolunu bulmus boylece:)hem ne demisler etk7ye tepki diye,o yaptiginda da orali olma o zaman:)bubu yasadim daha once. ama hic bisey demiyo konus tabi diyo sonrasinda burnumdan getiriyo. yok su kiz bana bunu dedi yok bu arkadasim bana boylr yapti diye. sinirden oluyorum. onun arkadas cevresi malesefki benden cok
ha bunun sonrasinda ilgili oldu ama tekrar gecti.