- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasinda erkek arkadasin?
Soğuk olma biraz gizemli, biraz kaçak Göcek,biraz tatlı, biraz ters olmalısın. Kafası karissin. Senin kafanın karışık olduğunu düşünüp korksun. Herşeyden karışık yap ortaya bi çok sev simart bi soğuk dur gıcık oluyormuş gibi yap. Dozaji iyi ayarla. Bu taktikler etrafta denetilmis başarıyla sonuclanmistir akadaslarimca kendimce.
Ben tamamen böyleym. Hatta yıldızlı böyleyim. Ama benimki ban tutarsızsın diyip savaş açıyoSoğuk olma biraz gizemli, biraz kaçak Göcek,biraz tatlı, biraz ters olmalısın. Kafası karissin. Senin kafanın karışık olduğunu düşünüp korksun. Herşeyden karışık yap ortaya bi çok sev simart bi soğuk dur gıcık oluyormuş gibi yap. Dozaji iyi ayarla. Bu taktikler etrafta denetilmis başarıyla sonuclanmistir akadaslarimca kendimce.
Nasıl yani mesela diyorum ki duygu karışıklığı yaşat. Bi gün sevgini çok göster simart ayakları yerden kesilsin .bu kız beni çok Seviyo bırakmaz desin.ertesi gün sıfır ilgi. dışarda ondan habersiz tüm gün naptini söylemesin,bakımlı olsun telde msjlar gülücük sacsin. Onun özgüveni yıksın mesela aa kilo almışsin sanki bu sakallar ne felaketsin gibi.dusuncelerini ni saçma bulup kendi özgüvenini göstersin.ertesi gün bu davranışlarindan eser kalmasın.adamin dengesini bozsun yani. Daha çok cesitlendirilir bu.cinsellik varsa dahada kolay kafa karışıklığı yapilirÖrneklendirebilir misin canim lütfen![]()
Nasıl yani mesela diyorum ki duygu karışıklığı yaşat. Bi gün sevgini çok göster simart ayakları yerden kesilsin .bu kız beni çok Seviyo bırakmaz desin.ertesi gün sıfır ilgi. dışarda ondan habersiz tüm gün naptini söylemesin,bakımlı olsun telde msjlar gülücük sacsin. Onun özgüveni yıksın mesela aa kilo almışsin sanki bu sakallar ne felaketsin gibi.dusuncelerini ni saçma bulup kendi özgüvenini göstersin.ertesi gün bu davranışlarindan eser kalmasın.adamin dengesini bozsun yani. Daha çok cesitlendirilir bu.cinsellik varsa dahada kolay kafa karışıklığı yapilir![]()
Vazgeçemiyor ama bu tutarsizliktan değilmi. Sizin gidebileceğinizi düşünüyormu .Erkekler tutarsizliklari sever içten içe eğlenceli ve heyecanlı gelirBen tamamen böyleym. Hatta yıldızlı böyleyim. Ama benimki ban tutarsızsın diyip savaş açıyotoplar tüfwkler çevriliyo bana
![]()
Nasıl yani mesela diyorum ki duygu karışıklığı yaşat. Bi gün sevgini çok göster simart ayakları yerden kesilsin .bu kız beni çok Seviyo bırakmaz desin.ertesi gün sıfır ilgi. dışarda ondan habersiz tüm gün naptini söylemesin,bakımlı olsun telde msjlar gülücük sacsin. Onun özgüveni yıksın mesela aa kilo almışsin sanki bu sakallar ne felaketsin gibi.dusuncelerini ni saçma bulup kendi özgüvenini göstersin.ertesi gün bu davranışlarindan eser kalmasın.adamin dengesini bozsun yani. Daha çok cesitlendirilir bu.cinsellik varsa dahada kolay kafa karışıklığı yapilir![]()
Aaaa oraya girmeyelim gece gece ama şukadar söyliyim bazen çok istekli bazen asla istemeyen yeni şeyler denemek isteyen yada meraklarini belli eden bir kız erkeği korkutma ya yeter.heyecanmi arıyor bu diyeCinsellik varsa nasil daha kolay kafa karisikligi olur ki?
Vazgeçemiyor ama bu tutarsizliktan değilmi. Sizin gidebileceğinizi düşünüyormu .Erkekler tutarsizliklari sever içten içe eğlenceli ve heyecanlı gelir
Aaaa oraya girmeyelim gece gece ama şukadar söyliyim bazen çok istekli bazen asla istemeyen yeni şeyler denemek isteyen yada meraklarini belli eden bir kız erkeği korkutma ya yeter.heyecanmi arıyor bu diye
Valla bi süre uygulanır zaten o heyecanı yakalayana kadar. Bi süre sonra oyun haline geliyor ve onu peşinde koşarken görünce bırakasın gelmiyor bu oyunu zaten ama abartmamak gerek dogalligida kaçırmamak lazımPeki bu tutarsizliklari sürekli sürdürebilir misin gercekten? Yani eninde sonunda bikip vazgecmez mi gercekten asla?
Aaaa oraya girmeyelim gece gece ama şukadar söyliyim bazen çok istekli bazen asla istemeyen yeni şeyler denemek isteyen yada meraklarini belli eden bir kız erkeği korkutma ya yeter.heyecanmi arıyor bu diye
Evet 10 ay ayrı kaldım.10 ay ayri mi kaldiniz?
Vazgeçemiyor ama bu tutarsizliktan değilmi. Sizin gidebileceğinizi düşünüyormu .Erkekler tutarsizliklari sever içten içe eğlenceli ve heyecanlı gelir
Sana akıl; ayrılın. Bir ömür soğuk davranarak mı tutacaksın adamı elinde ? Evlenince de böyle mi olacak ? Üstüne düştüğünde bu hale gelen, evlenince ne hallere gelmez. Dünyada erkek kıtlığı yok, dengesiz olmayan ve aşkı, ilgiyi hak eden bir erkek bul. Tabi mutsuzluğa yemin etmediysen..Ya kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim kien sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?
Soğudum sanki senden deYa kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim kien sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?