• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Efkarliyim yine :( kaybetme korkusu nasil verilirrrr

ben geçenlerde ayrıldım hatta artık oh be dedim ama bu aradı durdu sürekli mecbur açtım konuştuk bildiğin aglıyor ama inan devam ettiremeyecek kadar bıkmıştım bitmesi gerekiyordu ve acımadım istediğin kadarda ağla dedim kapattım bazen soğukkanlı olmak lazım ve ben öyle yaptım içime ata ata bitirdim napim ileride daha çok üzüleceğim böylesi daha mantıklıydı.o yüzden hayatında sadece o varmış gibi endeksleme yüz vermemeye çalış daha sevgilisiniz bunun diğer tarafıda var ona göre şekillendirin

İste bu mantikli davranmayi.bi turlu beceremiyorum hep duyygularima gore davraniyorum. Bian once akillansam iyi olcak.

Bide mesela uzak durdum. Kendimi cektim ve oda normale dondu diyelim. Snra ben tekrr hemen cevap vermeye ustume dusmeye baslayinca tekrr o cekiyo kendini. Yani hep mi uzak durup kendimi cekmeliyim ?

sana msj yazmazsa sen de yazma bekle o yazsın, tartışmışsanız eğer haksızsa bekle o seni arasın tavrını koy, kıskançlık krizlerin varsa onları bir kenara it anlayışlı kız arkadaş ol ama abartma:KK50:
kiskanclik tavan bende :( napiyon kimle konusuyosun ne konusuyosun o kim. Her gun mutlaka bu konular geciyo defalarca. Bundanda vazgecmeliyim yani ?

Eşimle sevgiliyken asabi biriydi.Her tartışmada istisnasız ayrılık kelimesi geçerdi.Ben söylersem tam söylerim derdim hep.Artık nasıl dolduysam birgün ben dedim olmuyor diye.Kırdım hattı attım.Arkadaşlarımada söyledim durumu.Hakeza evin tel.ine bile bakmıyordum.Tam 10 ay süründürdüm.Birdaha duydum mu? --- asla.
Baya adam etti bu onu.
Tavsiye ederim cool takıl.Ağır ol.

Eşimle sevgiliyken asabi biriydi.Her tartışmada istisnasız ayrılık kelimesi geçerdi.Ben söylersem tam söylerim derdim hep.Artık nasıl dolduysam birgün ben dedim olmuyor diye.Kırdım hattı attım.Arkadaşlarımada söyledim durumu.Hakeza evin tel.ine bile bakmıyordum.Tam 10 ay süründürdüm.Birdaha duydum mu? --- asla.
Baya adam etti bu onu.
10 ayyy... İyi dayanmisiniz vallahi

beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.

Çok garip bir soru...

Eğer sizin yokluğunuz bir kayıpsa kaybetmekten korkar zaten.

Yani siz kendini geliştirmiş, sohbeti keyifli, hobileri olan ve kültürlü...

En önemlisi tek mutluluğu sevgilisi olmayan , sıradan bir kız değilseniz kaybetmek istemez sizi.

Ama bunun için taktik istemeniz dünyanızın büyük oranda ondan ibaret olduğunu gösteriyor.

Buradan bile durum böyle görünüyorsa o da haliyle rahat davranır, oralı olmaz.

Sizin onun için değil, kendiniz için ondan vazgeçebilir hale gelmeniz lazım ki...

Bu ona da yansısın ve o sizi vazgeçilmez bulsun...
:ssz:

Al karşına konuş, öyle soğuk davranmakla falan bir yere varıldığı çok nadirdir. "Ben seni seviyorum, seni sevdikçe sen tepeme çıkıyorsun. Sevdiğim gibi vazgeçmeyi de bilirim dostum, ben sevmeyi seçiyorum ama şimdilik, bunun garantisini veremem" de. Adam olur ondansonra.

Çok garip bir soru...

Eğer sizin yokluğunuz bir kayıpsa kaybetmekten korkar zaten.

Yani siz kendini geliştirmiş, sohbeti keyifli, hobileri olan ve kültürlü...

En önemlisi tek mutluluğu sevgilisi olmayan , sıradan bir kız değilseniz kaybetmek istemez sizi.

Ama bunun için taktik istemeniz dünyanızın büyük oranda ondan ibaret olduğunu gösteriyor.

Buradan bile durum böyle görünüyorsa o da haliyle rahat davranır, oralı olmaz.

Sizin onun için değil, kendiniz için ondan vazgeçebilir hale gelmeniz lazım ki...

Bu ona da yansısın ve o sizi vazgeçilmez bulsun...
:ssz:
Dunyam ondan ibaret degil lakin su aralar tek siginagim.
Keyifli sohbet etmiyo degiliz en cok seninle guluyorum dedigi olmusturr.
Fakat sorun su ki kaybetmek istemese dahi ne de olsa beni biramaz dusuncesiyle hareket ediyo olmasi. O onu bi yanlis yaptiginda vs birakmicagimi dusunu. Ve bende canini yakmadan yani ayrilik konusu gundeme gelmeden bunu anlasin.istiyorum.

Al karşına konuş, öyle soğuk davranmakla falan bir yere varıldığı çok nadirdir. "Ben seni seviyorum, seni sevdikçe sen tepeme çıkıyorsun. Sevdiğim gibi vazgeçmeyi de bilirim dostum, ben sevmeyi seçiyorum ama şimdilik, bunun garantisini veremem" de. Adam olur ondansonra.
Bunu soylesemde icraat olmadan pek etkili olacagini sanmiyorum.
Dusunsenize hjc birakmayacak gibi davranip sonrasinda bunlari soylersem etkili.olmaz sanirim :(

Ay bende nasıl bir kaybetme korkusu verdiysem benim ki evlendiğimizde bile sana ters gelen bir şey olsa bırakırsın sen beni diyor.(Dozunu tutturamadım ben:) )Ben ona dedim ki bana şunu şunu yapma şöyle davranma neyden rahatsızsam sıraladım yoksa dedim ne durumda olursak olalım ister sevgili sözlü nişanlı umurumda olmaz bırakırım seni çok güvenme,ömrümü zehir edeceğime ayrılırım dedim.Bir gün öyle bir ayrılırız ki neye uğradığını şaşırsın neden bıraktığımı bile anlamazsın dedim.

Bir kere sağlam bir terket sonra geç karşısına seyreyle. Ama tabii karşındaki insanın karakterine bağlı olarak terketme mevzusu elinde patlayabilir o yüzden sen sen ol %100 haklı olduğun bir konudan dolayı terket ki vazgeçilmez olmadığını anlasın.

Ya kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim :KK43:
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim ki :KK43: en sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?

Kac yasinda erkek arkadasin?

Baya adam etti bu onu.

10 ay ayri mi kaldiniz?

Back
X