totosunu kaldırmaYa kizlarrr sevgilimle basim dertte. Su son bi haftadir cok kiriyo beni.
Ve ben bunun sebebinin kaybetme korkusu olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Cunku deli gibi totosunu goklere cikardim
beni kaybetmekten korksun istiyorum, bunu nasil basaricam.
Mesela soguk dawraniyorum. O zmn cok ustume dusuyo ama ben tekrar ayni dawraninca geciyo. Ki nereye kdr soguk davrana bilirim kien sonunda yeter ulann dicek :))
bi akil verinn?
ayrilirsak bi daha barisamayiz. İkimizde inatiz bu konuda. Kimse adim atmaz.Damarına bastığı anda ayrılacaksın barışmayacaksın
ben yapmıştım mesela tatile giderken telefonu şarja taktım eve bıraktım
çünkü yanımda olsa aramadan duramam
resmen deliye dönmüş evimize gelip bakmış kağıda yazı yazmış balkona atmış daha neler neler
bir daha o oldu
Yaw telefon adamdan başka kimse içim lazım değil miydi?Damarına bastığı anda ayrılacaksın barışmayacaksın
ben yapmıştım mesela tatile giderken telefonu şarja taktım eve bıraktım
çünkü yanımda olsa aramadan duramam
resmen deliye dönmüş evimize gelip bakmış kağıda yazı yazmış balkona atmış daha neler neler
bir daha o oldu
Yola geldi 10 yılı geçti evlendik 2 çocuğumuz bile varayrilirsak bi daha barisamayiz. İkimizde inatiz bu konuda. Kimse adim atmaz.
Ama en azindan seninki yola gelmis sevindim :)
12 yıl önce canım 16 yaşındaydım bir kaç kız arkadaşım vardı konuştuğumYaw telefon adamdan başka kimse içim lazım değil miydi?
Size bişey oldu diye de merak etmiştir, yazık ona da.
Yola geldi 10 yılı geçti evlendik 2 çocuğumuz bile var
1-3-4 tamam da su 2 yi bi turlu basaramadim.1= Mesajlarına geç cewap ver.
2= Her aradığında açma, ulaşılmaz ol merak etsin seni.
3= Kavga ettiğiniz zaman alttan alan taraf hep sen olma.
4= Hata ondaysa kırgın olduğunu belli et ve ilk arayan sen olma.
sana msj yazmazsa sen de yazma bekle o yazsın, tartışmışsanız eğer haksızsa bekle o seni arasın tavrını koy, kıskançlık krizlerin varsa onları bir kenara it anlayışlı kız arkadaş ol ama abartmaBaskalarina karsi bu cool olmak tamam da ona nasil davraniesam cool gorunurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?