- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.721
Hakkini verir miyim bilemedim. Ama terfi almak beni mutlu eder![]()
Maasina zam yoktu halbuki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkini verir miyim bilemedim. Ama terfi almak beni mutlu eder![]()
Hayatimin özetini yapmişsinMaasina zam yoktu halbukiYeni odanin kirasi daha fazla oldugu icin maasindan %15 dusuldu.
![]()
Valla kinayla bu rengi tutacagini hic sanmiyorum kuzumKaramel de degil tam , kahverengi de degil. Ben de bayildim. Kina yapsam bulabilir miyim bu rengi.
Sen bana soruyorsun ben sana.![]()
Birak cikolatayi direk bu renk yap artik hangi renk ise.
Ahanda mazef sultan gelmisA AklinYolu1 zeymuru silermisin o artık yok
Su salgın döneminde o öküz kocası ishal olurda tutamaz milletin içinde kaçırır inşallah.Ahanda mazef sultan gelmisgunaydin kuzum nasilsin?he ya zeymurdan ne haber kiz aradinmi?
![]()
Kizz sen con yasa emiiSu salgın döneminde o öküz kocası ishal olurda tutamaz milletin içinde kaçırır inşallah.gunaydin naneli.haftaya arıcan kuzum
Konak sahibesi yok galibaOdam neresi isim.varda![]()
Niye ???A AklinYolu1 zeymuru silermisin o artık yok
Ayy mercii ii :) :) tam sohbet edicem iş çok yaw çalış çalış nereye kadarKonak sahibesi yok galibaama merak etme konagin en guzel odasini verir sana
![]()
coooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )
Yavru kusum cokk sugarda bu cikolata degilkicoooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )
De rien:))ee valla calismadan da olmuyor kuzum:)bende ariyorum is ama nada yaniAyy mercii ii :) :) tam sohbet edicem iş çok yaw çalış çalış nereye kadar