- 16 Eylül 2022
- 126
- 78
- 28
- 37
BEn ege ünivers fiyatların bukdr yüksek olduğunu hiç tahminetmiyordum çok şaşırdım.bende tedavideyim şuan izmirde özelde daha uygun fiyatlar.çok şaşırdım.Teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn ege ünivers fiyatların bukdr yüksek olduğunu hiç tahminetmiyordum çok şaşırdım.bende tedavideyim şuan izmirde özelde daha uygun fiyatlar.çok şaşırdım.Teşekkür ederim![]()
Evet ucuzda değil ve tamamen vakit kaybı. Orada yapılan sperm testini doktorum kabul etmedi. Çok iyimserler dedi.BEn ege ünivers fiyatların bukdr yüksek olduğunu hiç tahminetmiyordum çok şaşırdım.bende tedavideyim şuan izmirde özelde daha uygun fiyatlar.çok şaşırdım.
Iyi ki bu site var bilgiler paylaşılıyor...bende maddi anlamda artık son noktadayım inşllh gerek kalmaz tabi bu sefer pozitifi görürüm ama buseferde olmazsa ege üniv fiyat uygundur diye oraya giderim.diye düşünüyodum.ama vazgeçtim...Evet ucuzda değil ve tamamen vakit kaybı. Orada yapılan sperm testini doktorum kabul etmedi. Çok iyimserler dedi.
İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsınız. Benim aile hekimimde tedavi görüyordu. O tepecik araştırmayı çok övmüştü. Hiç gitmedim ama bi araştırın istersenizIyi ki bu site var bilgiler paylaşılıyor...bende maddi anlamda artık son noktadayım inşllh gerek kalmaz tabi bu sefer pozitifi görürüm ama buseferde olmazsa ege üniv fiyat uygundur diye oraya giderim.diye düşünüyodum.ama vazgeçtim...
Tesekkurederim bi araştırırım ama gerek kalmasın inşllh yoruldum çünkü...transfer için beklemedeyim ben bu sırada miyom operasyonum olacak malesefİnşallah bu sefer güzel sonuç alırsınız. Benim aile hekimimde tedavi görüyordu. O tepecik araştırmayı çok övmüştü. Hiç gitmedim ama bi araştırın isterseniz
Yok ben manisadayım ama izmirde tedavi oluyorum.Tesekkurederim bi araştırırım ama gerek kalmasın inşllh yoruldum çünkü...transfer için beklemedeyim ben bu sırada miyom operasyonum olacak malesefşuan doktorumdan memnunun medicalpark funda h inşlhh sonuçlarımız güzel.olur..sizde izmirdesiniz sanırım
Hayırlı sonuçlar alirsiniz inslhhYok ben manisadayım ama izmirde tedavi oluyorum.
İnşallah hepimiz içinHayırlı sonuçlar alirsiniz inslhh![]()
Merhaba. İlaçları birine verdiniz mi acaba yoksa hala sizde mi? Bende bu ay başlayacağım tedaviye ihtiyacım olacakMERHABALAR BENDE TEDAVİ SÜRECİNDE GONAPEPTYL KULLANDIM ŞÜKÜR Kİ BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM ELİMDE 5 ADET VAR ÜCRETSİZ İHTİYACI OLAN VARSA BURDAN BANA ULASABILIR MI 6 AY SON KULLANIM TARIHI ÇÖPE ATMAK İSTEMİYORUM