Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

Ne güzel allah bağışlasın
Benim de tüp olur sanırım
Çünkü ikimizde de sorun yoktu
Araştırmıştık
Şimdi yine başlıcaz tedaviye
İnşallah hayırlısıyla olur seninde. Bizde de sorun yoktu ama olmadı. Sebepsiz dediler hep. AAşılama denendi olmadı. Sonra tüp bebek. Sana tavsiyem başlamadan önce eşinle senin genetiğine mutlaka baktır. Ege de 2.tüp bebek denemesinden sonra bakıyırlar ama sen iste ya da başka yerde baktır.

İnşallah hayırlısıyla olur seninde. Bizde de sorun yoktu ama olmadı. Sebepsiz dediler hep. AAşılama denendi olmadı. Sonra tüp bebek. Sana tavsiyem başlamadan önce eşinle senin genetiğine mutlaka baktır. Ege de 2.tüp bebek denemesinden sonra bakıyırlar ama sen iste ya da başka yerde baktır.
Amin
Peki genetiğe bakınca nasıl bir yol izleniyor ?
Aşılama yapınca yatış veriyorlar mı ve kaç gün
?
Ben çalışıyorum da
Merak ediyorum

Amin
Peki genetiğe bakınca nasıl bir yol izleniyor ?
Aşılama yapınca yatış veriyorlar mı ve kaç gün
?
Ben çalışıyorum da
Merak ediyorum
Mesela pıhtılaşma varsa gebe kalırsan iğne verirler. Benim bebeğimde diyafram hernisi çıktı 32.haftda neden olduğu belli değil genetik de olabilir olmayabilirde. Bana genetiğe baktırılmamıştı. Keşke bakılsaydı ona göre gebelik takibimi hep perinatolog yapardı. Aşılama da yatış vermiyorlar yarım saat orada yatıyorsun o kadar. Ama sen ayakta çok dolaşma ve fırsat buldukça dinlen.

Mesela pıhtılaşma varsa gebe kalırsan iğne verirler. Benim bebeğimde diyafram hernisi çıktı 32.haftda neden olduğu belli değil genetik de olabilir olmayabilirde. Bana genetiğe baktırılmamıştı. Keşke bakılsaydı ona göre gebelik takibimi hep perinatolog yapardı. Aşılama da yatış vermiyorlar yarım saat orada yatıyorsun o kadar. Ama sen ayakta çok dolaşma ve fırsat buldukça dinlen.
Anladım canım sağolasın

Aaa ne güzel sevindim
Umut olur inşallah bizlere de
Allah bağışlasın
Bende Ege’de başlıcam da
İnşallah iyi geçer süreç

Ne güzel allah bağışlasın
Benim de tüp olur sanırım
Çünkü ikimizde de sorun yoktu
Araştırmıştık
Şimdi yine başlıcaz tedaviye

İnsallah canm. Ikinizdede sorun yoksa once aşılama yapiyolar cnm sonrasnda tupe geciyolar. Hatta 2 aşılamadan sonra tup

Back
X