Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

dehaaa süper bir haber çok kısa bir zaman da hemen çıktı maşallah.....
inşallah bizimde süreç uzamadan sıra bize gelir.....
kısa zamanda çıkmadı aslında çünkü 5 gün sonra dosyayı açalı 2 ay olmuş olucak ama tabi bizde eşimin tese olması fln derken pek üstüne düşmedk tese kısmı önce hallolsun diye. zaten eylüldede bayrama denk geliodu adet

yaa hep duyduğum şeyler ege de başlarsan 2 yılda zor gelir diyorlar dı.
senin ki ağustos ta başladı 2 ay sürede çıkınca süper dedim.

yaa hep duyduğum şeyler ege de başlarsan 2 yılda zor gelir diyorlar dı.
senin ki ağustos ta başladı 2 ay sürede çıkınca süper dedim.
Yokya iki yılda sanmıyorum 2 yıl çok fazla ama şöyle bişey var bazen kişiye yada sorununa göre ekstra şeyler istiyolarmisya ondan süresi uzayanlar olmuştur yada eşinde sorun olunca atıyorum bikaç ay ilac kullanması gerekiyorsa buda süreyi uzatabilir bide dosyanın peşine düşmek lazm arayıp sormak gerekirse gitmek devlette böle akışına birakmican kurcalican biraz. Bide benm herşeyim vardı zaten bikaç şeyide ben isterlerse diye ekstradan yaptırmıştım zaten dosya açma gününü beklerken. Herşey tamam sa ilk adette ara diyolar canm bunu anladm ben :)

Ameliyat gunumuz 25 ekim olarak belirlendi ama bizim 27 ekim de düğünümüz var eşim kasımın ilk haftası alalım sırayı diyor
Bilemedim, kafam karıştı her şeyi akışına bırakmak lazım galiba...

Ameliyat gunumuz 25 ekim olarak belirlendi ama bizim 27 ekim de düğünümüz var eşim kasımın ilk haftası alalım sırayı diyor
Bilemedim, kafam karıştı her şeyi akışına bırakmak lazım galiba...
Canım tese olucak ti dimi yanls hatrlamiyorum? Hayrlisi cnm ya bizde çok kararsız kalmstik agustosa gün verdiklerinde esimin islerinden dolayi eylule mi atsak diye düşünüp durmuştuk. Gelismelerden haberdar et cnm bizi. Bende adeti bekliyorum hala bakalm başlıcak inşallah bu adette

Canım tese olucak ti dimi yanls hatrlamiyorum? Hayrlisi cnm ya bizde çok kararsız kalmstik agustosa gün verdiklerinde esimin islerinden dolayi eylule mi atsak diye düşünüp durmuştuk. Gelismelerden haberdar et cnm bizi. Bende adeti bekliyorum hala bakalm başlıcak inşallah bu adette
Evet canım tese olacak ameliyat nasıl oldu sadece odaya senmi girebildin ameliyattan sonra kayınvalide Kayınpeder de gelecek ameliyat günü o yüzden soruyorum sizde kac tane bulundu

canım valla o gün bürsürü ameliyat oluyo biri giriyo biri çıkıyo günde 2 tese oluomuş zaten teseleri en son alıyolar. biz en son giren kişi olduk.. ameliyatı beklerken sorun yok odaya alıyolarmı bilmiyorum ben tekdm çünkü dikkat etmedm... valla sperm bulundu gayette bol miktarda bulunmuş ama nekadar bulunsada belli bir miktarını donduruyolarmış. sayı olarak bilmiyorum eşim sonuç almaya gitmişti sayı vermemişler

canım valla o gün bürsürü ameliyat oluyo biri giriyo biri çıkıyo günde 2 tese oluomuş zaten teseleri en son alıyolar. biz en son giren kişi olduk.. ameliyatı beklerken sorun yok odaya alıyolarmı bilmiyorum ben tekdm çünkü dikkat etmedm... valla sperm bulundu gayette bol miktarda bulunmuş ama nekadar bulunsada belli bir miktarını donduruyolarmış. sayı olarak bilmiyorum eşim sonuç almaya gitmişti sayı vermemişler
Anladım cnm bizim önceki ameliyatta 8 tane bulundu
Izmirde necmettin çıkkilliya gitmiştik o soğuk tampon uygula demişti şimdi yaparız bide öldürürüz iyice yaptığınız özel bisey oldumu ameliyat öncesi

Anladım cnm bizim önceki ameliyatta 8 tane bulundu
Izmirde necmettin çıkkilliya gitmiştik o soğuk tampon uygula demişti şimdi yaparız bide öldürürüz iyice yaptığınız özel bisey oldumu ameliyat öncesi
Valla cnm özel bişey yapmadk bizde durum sizinkinide farklı spermlerde sorun yok sperm yollarındaki tikanikliktan dolayı dışarı çıkış olmuyo sadece

Valla cnm özel bişey yapmadk bizde durum sizinkinide farklı spermlerde sorun yok sperm yollarındaki tikanikliktan dolayı dışarı çıkış olmuyo sadece
O zaman önceden eşin ameliyat OLdu diy mi? AMELİyat olmadan bilinmiyor tıkanıklık bize de bi tıkanıklık dendi bi ergenlikte gelişmemiş dendi

O zaman önceden eşin ameliyat OLdu diy mi? AMELİyat olmadan bilinmiyor tıkanıklık bize de bi tıkanıklık dendi bi ergenlikte gelişmemiş dendi
yok cnm ameliyat olmadı ama ilk başta sperm çıkışı vardı herşey normaldi sonradan böyle olunca kaç doktor tıkanıklık olmuştur dedi

Arkadaşlar ne aşamadasınız benim dün transferim oldu ege üniversitesi tüp bebek bölümünde bugün 1. Gunum heyecanlı bekleyiş basladi:)

Hayırlı olsun deha 8 kasım da eşim ameliyat olacak bulunursa bizde tüp bebeğe geçecez .

Back
X