Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

Sen peki adetimin 2.veya 3. Günümü yaptırdın bunu çünkü adetlyken istiyolar da hormon testi. Benm tahminim eşlerimizde sorun cikmazsa hormon genetik vs tese yapılacak. İnşallah bizlerde en kisa zamanda transfer aşamalarına gelirizzz

Hayir adeti hic sormadilar bile bende öyle biliyordum ama yapmadilar.

Kizlar bende tinaztepe de tüp bebek yaptiricam ama raporu egeden cikarticam. tinaztepeden elime bi liste verdiler bunlari hazirla dediler. rapor için daha başka bisey isterler mi ki? bi de benim rahim filmim 11 ay önce çekildi tinaztepedeki doktor bisey olmaz dedi ama yeniden rahim filmi isterler mi? eğer yeniden film isterlerse belki rapor cikartmaktan vazgecebilirim amma cok prosedürü var bu işin daha egeye gitmeden yoruldum. listeyi ekledim

Eklentiler

• 20160620_215906-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım bence ara orda ebru hnm var benden randevu almıştım ara ne yapman konusunda bilgi al. Bide ege uni tüp bebek merkezi adetin 2.yada 3.günü yapılmış hormon testlerini de istiyo (FSH,LH,E2,PROLAKTIN) aklında bulunsun bide bildiğim kadarıyla kişiye göre ektra testler vs istiyolar yada istemiyolar

var cnm hormon tahllilerim. dahiliyeden de belge alcam yarin. eşimin 3 farkli zamanda spermiyogrami var. rahim filmi var. 2 igneli aşılama belgem de var. insallah ugrsatirmazlar. smear testim de var ama onda enfeksiyon cikmisti ilac kullanmistim belki yeniden isterler

Tamam canım gelişmelerden haberdar et mutlaka

Esimin sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz doktora gostercez büyük ihtimal tese için gün vericek 9 ağustosa da tüp bebek dosya açtirmak için randevum var beklemedeyz

3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti olmuyo. sadece cikolata kisti var başka bisey yok herseyim düzenli esimin de sperm degerleri cok iyi
Anladm canm geçmiş olsun kismet ten öteye gidilmiyo bak bize başta hicbir sorun yoktu olmuyordu şimdide nasıl olduysa anlamadk eşimde tikaniklikmi oldu nedir hiç sperm yok inşallah en kisa zamanda seninde benimde hatta tüm isteyenlerin kucağı bebislerle dolar

amiiinnn cnm insallahh. hadi yaaa sonradan nasil oldu acaba ama merak etme en kötü ihtimal ameliyatla bile sperm buluyorlarmis. insallah senin de sorunsuz hallolur

amiiinnn cnm insallahh. hadi yaaa sonradan nasil oldu acaba ama merak etme en kötü ihtimal ameliyatla bile sperm buluyorlarmis. insallah senin de sorunsuz hallolur
Canm srn gebeliğe engel durumu yoktur raporunu alabildinmi geçen aile hekimine gittim vermedi koskoca ege uni bunu bizden nasıl isteyebilir gibi konustu bana verilen kağıdı taradı sağlık bakanlığına şikayet etcem fln dedi alt tarafı formaliteden bir kağıt veriverseydi nolucakti sanki

aaa hadi yaaa. sorma bizim devlet hastanesindeki dahiliye doktorlari da vermiyomus, aile hekimi de vermiyomus. araya bi tanidik soktuk devlet hastanesinden bi dahiliyeciyi ikna etti sabah ona gittim adam resmen chekup tan gecirdi. bi sürü kan testi, idrar testi, egk, ultrason, tansiyon takibi vs... sonuclari öğleden sonra çıkacak. formaliteden bi belge icin amma ugrastirdi.
arkadaşım özel hastaneden bi tanidigi2 araciligiyla sira bile beklemeden hic bisey yaptirmadan almis o belgeyi

Acaba diyorum ege unidenmi alsam zaten biara esimin sonuçlar için gitcez ordakiler sorun yaramaz belki bilemiom. Özel verir ama bari buna para vermiim dedim

Acaba diyorum ege unidenmi alsam zaten biara esimin sonuçlar için gitcez ordakiler sorun yaramaz belki bilemiom. Özel verir ama bari buna para vermiim dedim
egede verir bence. zaten devlet hastanesine gidince git egeden al diyorlarmis. bin bir ugrasla nihayet aldim bende dahiliyeden belgeyi manyak adam kardiyolojiye bile sevk etti beni kıl bi adammis herseyi didik didik inceledi nihayet zorlada olsa yazdi

Başlarına bişe gelecek diyemi korkuyorlar nedir anlamadim

Merhabalar bende sizin gibi ayni konudan muzdaribim
Irenbede 1 tup bebek denemem oldu ama maalesef negatifle sonuçlandı ( azosperm maalesef )

suan bizde beklemedeyiz dosya açmak için 29 temmuza sıra verdiler.
Benden tahlil istediler adetimin 2. Günü yaptircam . Bizim genetik testimiz falan vardı onları da istedi
Allah isteyen herkese anne baba duygusunu yasatsin insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…